Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Calarasi activeaza in domeniul Electronice, sectiunea Aparate & Echipamente & Sisteme.

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare articole de menaj. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

 

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare cu amanuntul produse electronice.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Electronice, sectiunea Aparate & Echipamente & Sisteme din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Giurgiu ).

Lider de piata in domeniul procesarii automate a documentelor, reprezentant pentru Romania al celor mai prestigioase firme din domeniu.

DVD, Home-Cinema, Amplificatoare, Incinte acustice, detectoare radar.

Aparatura industriala de masura si control. Unic producator de sesizoare universale de nivel pe baza de rezonator piezoceramic in Romania.

Comert cu aparatura de electroalimentare, grupuri electrogene, UPS, redresoare, stabilizatoare, invertoare, actionari motoare electrice, economizor de energie pentru camere si vitrine frigorifice.

Integrator sisteme si instalatii electrice de joasa tensiune si curenti slabi.

Import si comercializare sisteme de securitate si contraspionaj.

Vanzari/Service: Aparatura electronica: Audio-Video-TV-GSM-DVD-PC; componente PC, calculatoare; componente electronice; baterii; conectica (toata gama cabluri conexiuni audio-video).

Asiguram service calculatoare si retele de calculatoare in timp util si la calitate fara concurenta.

Echipamente supraveghere video, incendiu, efractie, gaz, sonorizare, date.

Proiectare, executie, asistenta tehnica, consultanta in domeniile: electronica; actionari electrice; automatizari conventionale; automatizari cu microcontrolere; webdesign.

Supraveghere video. Importator direct. Cele mai mici preturi!

Sisteme de pardoseli industriale pe baza de rasini sintetice. Instalatii si echipamente vopsire. Aparate de masura. Lacuri si vopsele. Acoperiri speciale PTFE. Freze beton. Unelte si scule finisaj.

Importator telefoane mobile: Nokia, Samsung, Siemens, Sony-Ericsson, Motorola, Alcatel. En-gros terminale gsm.

Import si distributie de echipamente audio si video Hi-Fi. Producatori de renume din Anglia si Italia.

Comert cu aparatura electronica, programatoare de memorii si microcrocontrolere service.

Achizitie de date, monitorizarea si controlul proceselor. Integrator de sisteme National Instruments. Proiectare configuratii, dezvoltare software, instruire LabVIEW, cooperare in proiecte.

Unic importator Omron Japonia-lider mondial in domeniul componentelor si sistemelor de automatizari industriale: automate/terminale programabile, regulatoare, invertoare, relee, senzori, numaratoare.

Comert produse electronice marca Sony: camere video; camere foto; minicombine; DVD; televizoare.

JVC in Romania. Importa si distribuie intreaga gama de echipamente audio/video, TV, multimedia si accesorii ale renumitului producator japonez JVC. Asigura service garantie si postgarantie in tara.

Productie echipamnte de pontaj si control acces - 10 ani experienta; sisteme RFID - proximitate; sisteme carduri magnetice; R&D in RFID; oferire solutii la cele mai bune preturi pt. reselleri.

Comercializarea de echipamente industriale de marcare cu jet de cerneala marca Linx.

Sistem de localizare si urmarire vehicule-GPS. Vizualizarea traseelor masinilor se face pe hartile digitale ale Romaniei si tuturor oraselor resedinta de judet, cu detalii la nivel de nume de strada.

Intretinerea si montarea sistemelor de control acces, interfonie si videointerfonie, automatizari porti batante si glisante, bariere auto.

Firma noastra produce: automatizari pentru reclame luminoase (de la 4 la 1280 canale!); cruci de farmacii cu leduri; prolighturi; dimmere digitale; reflectoare cu leduri; module cu senzori.

En gross electronice - aparate masura, telecomenzi, boxe, microfoane, mufe, transformatore, cabluri import & export.

Proiecteaza, produce echipamente electronice de putere si electrotehnice, ofera solutii complete de modernizare si automatizare ale proceselor tehnologice, asigura asistenta tehnica PIF si service.

Automatizari neon leduri. Dimmere. Leduri. Proiectare electronica. Ledshop. Led.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

Ofera solutii I.T. de supraveghere video in timp real cu ajutorul telefonului mobil a locuintelor, birourilor, caselor de vacanta, magazinelor..., din orice locatie, in orice locatie.

Aparatura audio profesionala (amplificatoare, mixere, boxe, CD-playere, microfoane, instalatii lumini, cabluri, accesorii), aparatura audio auto (difuzoare, boxe, subwoofere, amplificatoare).

Proiectare, implementare si suport sistem de preturi electronice bazat pe etichete electronice de Gondola. Partener pentru Romania al Toshiba TEC si Pricer - lider mondial in domeniu.

Componente electronice pt. echipamente actionari electrice: tiristori, diode, module.

Distribuitor aparate de masura si control de la subler la proiectoare de profil, masini de masurat 3D, echipamente masurare cu laser, durimetre, balante. Parteneri Tesa, Starrett, Proceq, Kern.

Comercializarea de produse pentru automatizari industriale. Va putem furniza echipamente din domeniul tehnic, a peste 50 de producatori recunoscuti international. Realizare de sisteme de productie.

DigiCasa, casa inteligenta, automatizari locuinte, birouri, spatii comerc., supraveghere video, detectia incendiilor, sisteme antiefractie, control acces, instalatii electrice moderne microprocesate.

Magazinul ofera toata gama de produse Panasonic: televizoare, plasme, LCD-uri, dvd, home-cinema, blu-ray, camere foto-video, sisteme de telefonie, centrale, dect, faxuri, aer conditionat, cuptoare cu microunde.

Sisteme de imprimare industriale ZANASI Italia, cerneluri, solventi si piese de schimb pentru acestea. Marcheaza pe diverse suporturi data fabricatiei, cod de bare si alte informatii.

Sirene electronice & sisteme alarmare publica; echipamente audio-video; sisteme & echipamente IT. Proiectare; consultanta; furnizare produse si servicii.

Solutii automatizare a casei cu tehnologia X10. Control lumini, automatizare perdele, usi garaj, control temperatura, securizare casa, senzori fum si inundatie, camere video wireless.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale, integrate pentru domeniile audio-video, securitate, instalatii electrice, case inteligente.

Productie si montaj sisteme de tubulatura rectangulara si circulara din tabla zincata, inox, aluminiu, pt. ventilatie, climatizare, aer conditionat, cosuri de fum, izolatii termice si antifonice.

Comercializarea detectoarelor de metale, aparatelor cu raze X, cabinelor autogestionate, casetierelor temporizate.

Creeaza, produce si distribuie o gama de playere/aparate de citit mp3, audio/video inteligente (programabile si interactive). Sistemele bazate pe standarde de piata.

Oferim spre inchiriere camere video, grip, steadycam, videoproiector, ecran cu LED, ecran cu plasma, travelling, lumina calda, lumina rece, KinoFlo, moving heads, lumini arhitecturale, mixer video.

Montam sisteme electronice de securitate: interfoane si videointerfoane; service interfoane; sisteme de control acces; alarme; supraveghere video; automatizari porti.

Va invitam sa navigati pe site-ul nostru unde puteti gasi: senzori, traductoare, indicatoare, inregistratoare, regulatoare, convertoare, interfete, echipamente pentru diverse masurari electrice.

Sisteme de sonorizare pentru adresare publica sau pentru evenimente; videoproiectiii, table interactive, sisteme de conferinta si traducere simultana, sisteme de casa inteligenta.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web