Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Calarasi activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele.

Creata pentru viitor. Instalam antene de emisie receptie, internet, telefonie fixa, la cele mai mici preturi.

scfullspeedsrl.cabanova.ro


Recomandari: 49 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Giurgiu ).

Instalari si service: instalatii electrice; paratrasnete; inpamantari; automatizari; centrale telefonice; sisteme de alarma si supraveghere video; antene terestre si satelit; stingerea incendiilor.

Furnizam solutii complete pentru retele de fibra optica prin:- Comercializarea componentelor de FO -Consultanta si proiectare retele;-Instalare retele;-Service, calibrare, intretinere.

 

Proiectare retele de telecomunicatii, executie de retele de telecomunicatii (de exterior si interior), racordarea retelelor de incinta la retreaua Romtelecom.

Servicii: apeluri internationale pentru clienti business, cartele preplatite ROxIT, servicii premium( numerotatii 09xx). Avantaje: calitatea deosebita a apelului si cele mai avantajoase preturi.

Protectie hardware complet de securitate pentru retele de calculatoare: antivirus, antiSpam, firewall, content filtering, IDS, QoS, VPN, DoS. Foarte avantajoase deoarece licenta este pe produs.

Servicii profesionale adresate operatorilor de telefonie mobile si fixa. DaViVo, solutii integrate, tip triple play, Date / Video / Voce.

Firma importatoare de echipamente pentru telecomunicatii, retele structurate, voce-date, fibra optica unic distribuitor; Estap in Romania (Rack-uri 19"). Nexans - Global Expert Cables and Cabling.

Firma de proiectare si constructii montaj pentru retele de telecomunicatii, obiective civile si industriale.

Companie cu capital romanesc din domeniul tehnologiei informatiei care opereaza atat in Romania cat si in Europa ca si consultat in comunicatii si transmisii de date.

Furnizare si implementeaza solutii la cheie pentru retele de telecomunicatii. Servicii de intretinere si monitorizare a acestora. Importatori: carbon, grafit, catalizatori.

Servicii de acces la internet de banda larga prin satelit, in Romania, Europa si Orientul Mijlociu, cu abonamente cuprinse intre 512 Kbps si 8192 Kbps (benzi dedicate).

Consultanta IT; externalizare servicii administrare retele/sisteme; supraveghere video; hot spot; telefonie VOIP; automatizari; inregistrare domenii; gazduire pagini web.

Distribuitor de materiale si echipamente necesare lucrarilor de cablare; marci reprezentate: 3M-Quante - accesorii montaj FO si Cu; Acome - France - cabluri FO si CU.

Mobile internet portal, webcare, webshop, ussd, smartcall, tempus, video streaming & download platform, SMS/MMS info services, call center, GSM, WAP, AVL.

Importul si distributia de echipamente de telecomunicatii bazate pe fibra optica.

Mobile operator solution: MSC/UMSC; BSC; BTS; DDF or MDF Frame Profil; 2/8abs Modules; Connectivity components for coaxial cables or fibre - optic cablesSub - Rack, patchcords, Fiber patchcor.

Industrial Systems va ofera solutii industriale si echipamente de automatizare pentru instalatii industriale.

Societate prezenta pe piata romaneasca din anul 2001 importa si distribuie o gama larga de produse: cabluri de telefonie, cabluri electrice, UTP, FTP, cabluri coaxiale,cabluri audio - video.

Activeaza in Romania pe piata de telecomunicatii ca unic distribuitor al produselor si aplicatiilor MITEL. Telefoane IP, digitale, centrale telefonice, telemarketing, solutii Call Center.

Cele mai bune solutii Wi-Fi si produse IT pentru sectorul Enterprise de pe piata locala. Distribuitor Aruba Networks. Echipamente Wi-Fi Enterprise.

Sisteme integrate de telecomunicatii.

Oferim servicii gratuite de consultanta, brokeraj, intermediere contracte cu operatorii din telecomunicatii pt. persoane juritice. Suport pentru optimizarea costurilor generate din comunicatii.

Retele IT profesionale. Import si distributie de cabluri si conectica profesionala de retea Belconn - Plasticavi (Italia). Servicii IT profesionale pentru retele de telecomunicatii. Antivirus AVG.

Centrale telefonice Alcatel, retele de telefonie, cablare structurata.

XVoice a aparut din nevoia oamenilor de a comunica simplu si inteligent, oferind solutii pentru afaceri destinate atat companiilor mici si medii precum si clientilor persoane fizice.

Amenajam la cheie orice tip de spatiu. Experti in instalatii electrice si automatizari.

Principalele domenii de activitate il reprezinta centralele telefonice private, call center si cablarile structurate. Principalii furnizori: Alcatel-Lucent, Nexans, Fluke networks.

Contact Telecom ofera clientilor sai multiple solutii integrate precum: telefonie, prin apeluri audio-video nationale si internationale, solutii fax sau internet, integrarea afacerilor, hosting.

Lucrari de telecomunicatii pe fibra optica si cabluri cu curenti slabi, lucrari de sapatura mecanica si manuala, dispunere de monotuburi in calalizatie si pe anexe (stalpi, automate, blocuri).

Comercializare, instalare si service centrale telefonice, sisteme de avertizare incendiu si efractie, control acces, supraveghere video, automatizari, executie retele electrice, de date si telefonie.

Companie specializata in consultanta, comercializarea, executia si punerea in functiune a sistemelor de automatizare si telecomunicatii pentru aplicatii rezidentiale.

Executa urmatoarele tipuri de lucrari: jonctionarea cablurilor de fibra optica (fibra single-mode si multi-mode); instalare cabluri fibra optica: ADSS, OPGW, cupru, subteran sau aerian.

Design pentru sisteme de comunicarii intre masini independente. Design pentru sisteme de telemetrie avansate. Intregrare SCADA. Automatizari industriale. Consultanta IT si telecomunicatii.

Internet + Voce + Web + Exernalizare IT. Millennium IT ofera solutii si servicii complete, dedicate exclusiv mediului de afaceri, structurate pe baza nevoilor si cerintelor clientilor.

Import si distributie de cabinete, dulapuri rack 19 inch, de perete si de podea, 4U, 6U, 9U, 12U, 22U, 27U, 37U, 42U. Import si distributie de carcase de server rackmounted.

Birotica si papetarie. Servicii si retele de telecomunicatii. Comert cu produse de uz general.

Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii.

Telefoane utile.

Serviciu de ambulanta. Telefoane utile.

Servicii de apa si canalizare. Telefoane utile.

Telefoane utile.

Institutia Administratiei Prezidentiale & Parlamentul Romaniei. Oficiu pt. Protectia Consumatorului. Telefoane utile.

Telefoane utile.

Unitate de politie. Telefoane utile.

Telefoane utile. Dispecerat de supraveghere, paza si protectie.

Telefoane utile. Centru antidrog.

Telefoane utile. Centru antidrog.

Telefoane utile. Centru antidrog.

Telefoane utile. Centru antidrog.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web