Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale.

www.amcservice.ro

Reparatii si intretinere echipamente de automatizare.

 

Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Automatizari. Calculatoare.

Instalatii electrice si automatizari. Automatizari.

Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Automatizari.


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Echipamente si aparatura de masura, monitorizare si control a umiditatii, umiditatii relative (aw), a punctului de referinta (dew point), pH-ului, temperaturii si presiunii diferentiale.

Sisteme de cantarire pentru camioane si vagoane; cantare platforma, orice capacitati si dimensiuni; cantare in carlig; sisteme de cantarire vase, buncare, rezervoare; insacuiri si dozari.

Importator Gefran, producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

Solutii complete de securitate. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Dispecerat de supraveghere.

Instalatii electrice si automatizari.

Producator de tehnica militara.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Sisteme de citire/incasare bazate pe coduri de bare.

Cantare si echipamente de precizie.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Reparatii si intretinere motoare electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Import de aparate de masura si control.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Producator de tehnica militara. Reparatii si intretinere motoare. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prestari de servicii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Reparatii de utilaj pt. constructii.

Dispozitive pneumatice. Automatizari. Cilindri pneumatici. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Furtunuri cauciuc si PVC. Subansamble pt. dispozitive cu aer comprimat. Instalatii si utilaje pneumatice. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice.

Distributie, service, consumabile, solutii complete de gestiune: case de marcat fiscale electronice (AMEF), vanzari AMEF, memorii fiscale, role hartie termica, asistenta tehnica. Cantare electronice, metrologie, accesorii. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Software. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Agentie de publicitate. Pompe auto pt. apa, carburant.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Proiectare, executie instalatii electrice si automatizari industriale. Certificata SR EN ISO 9001; ISO 14001; SR OHSAS 18001. Atestata ANRE. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de control si verificare acces. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Masini electrice. Retele electrice de tensiune. Posturi electrice de transformare.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii electrice si automatizari. Cazane si recipienti din metal sub presiune.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; 14001:2005; OHSAS 18001:2007. Proiectare si executie: instalatii electrice joasa si medie tensiune. Instalatii in constructii. Instalatii sanitare montaj si reparatii. Apa - alimentare si canalizare. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Paratrasnet - productie.

Instalari tahografe. Aparate de masura auto.

Producator de tehnica militara.

Electronica industriala, actionari electrice, automatizari statii betoane, statii mixturi asfaltice, statii decontaminare petrol, incalzire inductiva baie zincare, acoperiri antiderapante tamburi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web