Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

www.conferic.go.ro

Constructii-montaj. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

 

Executie instalatii termo-hidro-sanitare, autorizat ISCIR PTA1 si C9.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii-montaj.

Proiecteaza si executa instalatii electrice pana la 110 kV fara limita de putere.

www.multiprodenergo.ro

Instalatii termopane, tamplarie PVC cu geam termopan, ferestre, usi, balcoane, ieftin. Instalatii termice/sanitare, climatizare, aer conditionat, centrale incalzire in pardoseala, panouri solare.

www.protehnic.ro

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Tamplarie de aluminiu, pereti cortina, inchiriere de utilaje in constructii.

Constructii, proiectare, instalatii, placari si finisaje.

Constructii si amenajari interioare.

Reve construieste la cererea clientului piscine private, piscine publice, piscine modulare, piscine din beton, saune si bai de aburi personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Executie, montaj, reparatii, intretinere, antreprenoriat in domeniul petro-chimic, energetic, industriei alimentare. Revizii cisterne cai ferate. Efectuari testari nedistructive.

Montaj si punere in functiune instalatii: panouri termosolare pentru incalzire reparare apa calda; incalzire in pardoseala.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Proiectare si executie instalatii electrice pina la 20 kw.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

Constructii-montaj. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Certificare ISO 9001/2001. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii in constructii.

Proiectare, executie, exploatare. Certificata SR EN ISO 9001:2001. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Constructii-montaj.

Certificata ISO 9001:2001. Autorizata ANRE. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Tablouri si panouri electrice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Certificata ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Atestata ANRE: proiectare/executie instalatii electrice interioare; proiectare de linii electrice aeriene sau subterane si posturi de transformare. Verificari PRAM.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Protectia mediului. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Prospectiuni si explorari geologice.

Executie si proiectare constructii civile si industriale, amenajari si instalatii la cheie. Certificata SR EN ISO 9001:2000; SR EN ISO 14001:2005; OHSAS 18001:2007. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Pardoseli pt. constructii industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Reparatii si intretinere motoare electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Utilaj pt. industria petroliera. Constructii-montaj.

Certificata ISO 9001; 14001; OHSAS 18001; SA 8000; ANRE; ISCIR. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Protectia mediului. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Prospectiuni si explorari geologice.

Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii exterioare pt. constructii.

Certificata ISO 9001:2000; ISO 14001:2004. Instalatii in constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire industriala.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de proiectare pt. constructii.

Administrari imobile. Certificata ISO 9001:2000; ISO 14001:2005; OHSAS 18001. Autorizare ISCIR; ANRGN. Administram imobile. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Sisteme de incalzire a locuintelor. Sisteme de incalzire a halelor/spatiilor de productie industriala. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Servicii pt. industria petroliera. Constructii-montaj.

Servicii de proiectare pt. constructii. Protectia mediului. Instalatii pt. constructii - montaj. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Producator de cablu si sarma. Echipamente de ridicat. Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de ancorare/fixare la inaltime pt. constructii speciale. Producator de accesorii de prindere pt. cabluri. Prelucrare de produse metalurgice.

Gaze-distributie, instalare, service. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii speciale. Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat.

Constructii-montaj.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Productie de cazane si recipienti din metal.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii pt. industria petroliera.

Constructii-montaj. Servicii pt. industria petroliera.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web