Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente.

Comercializarea aparatajului electric de joasa si medie tensiune si oferirea de solutii viabile in domeniul automatizarilor industriale.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

 

Retele electrice de tensiune. Posturi electrice de transformare tensiune.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Echipamente si aparatura electrica. Echipamente de inalta tensiune.

www.eximprod.ro

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica.

Va oferim orice tip de motor electric AC si DC cu puteri de pana la 4,3MW si tensiuni de pana la 11KV, standard, Ex, cu frana AC si DC, naval, cu 2 sau 3 viteze sau dimensiuni speciale.

www.motor-electric.ro

Echipamente si aparatura electrica. Electrotehnica. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Productie si comercializare motoare electrice. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

www.sistemeuroteh.ro

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi. Confectii, profile si armaturi metalice. Benzi transportoare.

www.unimec.ro


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Comercializare cabluri, conductori, aparataj, tablouri electrice, corpuri si surse de iluminat casnic si industrial, scule, organe de asamblare, metalo-chimice.

Cutii si dulapuri metalice, confectii metalice, corpuri de iluminat, sisteme de canale.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Proiectare, executie, instalare, service sisteme solare si generatoare eoliene. Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante. Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire locuinte. Boilere pt. incalzire apa. Instalatii de climatizare.

Certificata ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Producator de jaluzele si rulouri.

Rebobinari motoare electrice joasa tensiune si medie tensiune. Instalatii electrice specializate pentru lucrari la cariere, balastiere si statii de pompare. Automatizari industriale complexe. Certificata ISO 9001; 14001. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Servicii industriale.

Certificata SR EN ISO 9001/2000. Distributie de produse si materiale tehnice. Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Depozit si comercializare de rulmenti. Organe de asamblare.

Comert en-gros cu aparate electrice. Parchet si scandura pt. constructie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Automatizari.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic.

Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi.

Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Instalatii electrice si retele. Posturi electrice de transformare tensiune. Paratrasnet - productie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante. Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Echipamente pentru iluminat stradal.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Masini electrice.

Distributie materiale electrice, cabluri electrice, conductori, corpuri de iluminat, relee si contactori. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice. Servicii de iluminat public si privat. Echipamente pentru iluminat stradal.

Echipamente si aparatura electrica. Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura pt. radiocomunicatii.

Echipamente si aparatura electrica.

Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Instalatii electrice si retele. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Productie si comercializare de plasa de sarma. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Materiale pt. finisaje in constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Usi de interior. Usi anti-incendiu.

Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Reparatii si intretinere motoare electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Organe de asamblare.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Becuri, iluminat stradal si particular. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice.

Aparataj electric; motoare; cabluri; abrazive; rulmenti; suruburi; electrozi; burghie; tarozi; filiere; clingherit (marsit); azbest (placa si snur); cositor; electroizolanti; izolanti profesionali; echipament de protectie. Comercializare en-detail a produselor industriale. Distributie de produse si materiale tehnice. Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice.

Transformatoare de tensiune - furnizor. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Tablouri si panouri electrice. Producator de componente electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Servicii si retele de telecomunicatii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web