Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Comercializeaza lacuri si vopsele pentru tratarea si finisarea lemnului.

Distributie de emailuri, grunduri, lavabile marca Spectral, vopseluri auto marca Policolor, filtre de aer, combustibil si ulei marca Romcarbon, uleiuri minerale pt. motoare pe benzina, diesel.

 

Distributie de produse diverse. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Unul dintre cei mai recunoscuti producatori de vopseluri lavabile din estul Romaniei. Materiile prime importate de la grupul german BASF. Produse ecologice, realizate pe baza de apa.

Certificata SR EN ISO 9001; 14001; 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Dirigentie de santier. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Fatade si finisaje in constructii.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare accesorii pt. retele.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Magazin metalo-chimice.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Servicii metalurgice.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Articole sanitare din acril.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Distribuitor Policolor zona Braila-Galati. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Magazin metalo-chimice.

Comert cu materiale de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Instalatii in constructii.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Comert cu materiale de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Caramida pt. constructii. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie. Cherestea.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Casa Culorilor. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble pentru decoratiuni interioare.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Scule pt. instalatii. Armaturi sanitare pt. constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare en-detail de produse chimice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web