Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
32 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Comert.

Oferim simeringuri, inele O", banda de ghidare, snururi de etansare, membrane din cauciuc, garnituri pentru piston, garnituri pentru amortizoare, mansete.

www.amerotrading.ro

Comert cu produse de uz general.

 

Comert metal. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Magazinul CarligRemorcare.ro comercializeaza / distribuie in Romania carlige auto si accesorii de remorcare marca Hakpol si Galia.

carligremorcare.ro

Import si distributie la nivel national de scule pneumatice.

www.sculepneumatice.ro

Comercializam rulmenti pentru auto si ultilaje, ulei si alte produse pt. intretinere.

www.rulmentikoyourb.ro

Import/export de produse chimice. Import si export de metale.

www.ficor.ro

Import/distributie: filtre aer, filtre ulei, separatoare, filtre compresoare, pompe vid, curele kevlar, curele trapezoidale, curele dintate, curele danturate, curele late, benzi transportoare, furtune.

www.filintercom.ro

Comercializarea de containere, cabine modulare, toalete ecologice, constructii civile si industriale.

www.heborom.ro

Comert metal.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii si echipamente. Automatizari. Comercializare accesorii si aparate electrice. Design.

Spune adio timpului pierdut prin magazine in cautarea produselor necesare pentru casa ta, deoarece toate acestea se afla la doar cateva click-uri distanta la ShopU.

https://www.shopu.ro/

Comert metal.

www.kloeckner.ro

Banda si tabla laminate la cald/rece. Teava de precizie fara sudura trase la rece. Oteluri carbon si aliate: otel rotund, otel lat, otel patrat, otel hexagonal, sarma, electrozi, sormait.

www.lemetalcom.ro

Comercializare produse de metalurgie. Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Comert metal. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

www.metalrom.ro

Servicii metalurgice. Prelucrare de metale. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Tevi sudate. Import si export de metale. Import/export de produse siderurgice. Depozit de otel.

www.metaltrade.ro

Consultanta, inginerie, service si livrari de produse in domenii ca: Aparatura, masini si roboti de control; Aparatura si tehnica de analiza de laborator; Masini-unelte.

www.microtop.ro

Import/export de produse neferoase. Import/export de produse metalurgice. Comert metal.

Producator plase sudate, carcase pentru piloti forat. Otel-beton fasonat. Certificata ISO 9001:2000. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizor otel-beton. Plase sudate pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Productie si comercializare de plasa de sarma. Comercializare plasa de sarma. Producator de sarma. Comert metal.

www.omcoromania.ro

Comercializare de produse din industria metalurgica.

Generatoare de azot Parker pentru aplicatii industriale. Generatoarele de azot Parker ofera solutii inovatoare in diverse industrii.

www.azot.ro

Tiparim etichete autocolante cu coduri de bare, etichete de traduceri, etichete inseriate, etichete de promotie, etichete textile.

www.printeh.com

Echipamente de ventilatie industriala, accesorii pentru ventilatie, generatoare de curent monofazate si trifazate, cazane alimentate cu peleti, centrale de tratare a aerului, panouri solare, compresoare.

www.profiairvent.ro

Bare si profile metalice.

Producator sapunuri naturale si detergenti lichizi.

www.life4care.com

Unic producator de pasla tehnica si postavuri industriale. Producator de netesute, saci de filtrare in industria cimentului, moraritului si mobilei, benzi transportoare din bumbac si poliester.

romfelt.ro

Producator de captuseli pentru incaltaminte, staifuri, bombeuri, branturi, ansambluri caserate, produse chimizate si peliculizate, suporturi membrane bituminoase, filtre, geotextile, mochete auto.

www.siderma.ro

Produse din aluminiu. Teava cupru. Etalbond. Produse din cupru, alama, zinc.

www.steelmet.ro

Distribuitor instalatii sablare, vopsire, metalizare, ventilatoare, filtre, aspiratoare, aeroterme, dezumidificatoare, instrumente de masura si control, accesorii si consumabile.

www.minex.ro

Cea mai completa gama de pompe, sisteme si accesorii pentru vid si de presiune. Distributie in Romania pentru pompele Busch, Lowara, Jabsco, PCM, Ampco, Flojet, Pan Workd, Jung, Johstadt, Albin.

www.tdf-romania.ro

Comert metal.


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Comert din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Import/distributie de scule aschitoare si placute CMS pentru prelucrarea metalelor, produse de concernul american Kennametal, panze banda si rectilinii-Wespa(Germania), masini de debitat-Imet(Italia).

Comert cu materiale pentru industrie (fitinguri pt. sudare, robineti, tevi, organe de asamblare).

Comercializam produse germane de cea mai buna calitate speciale pentru industrie. Scule aschietoare, instrumente masura, dispozitive de prindere, scule de mana, scule electrice.

Garduri stilizate, model fier forjat clasic si ornamente de gradina din polietilena dura. Vitrine din profil aluminiu eloxat (nonfrigorifice), mobilier pt. birou si casnic.

Depozit materiale de constructii. Statii distributie carburanti in franciza Rompetrol situate in municipiul Giurgiu si pe drumul spre vama Giurgiu.

Colectare, transport, depozitare, procesare, in vederea eliminarii sau valorificarii a deseurilor periculoase (uleiuri uzate, slamuri industriale, emulsii uzate, filtre ulei uzate) si reciclabile.

Motoare electrice, reductoare, benzi transportoare, role transportoare, lanturi gall, motoare vibratoare, tabla perforata, pneumatica, senzori, curele de transmisie, pompe din inox, ciururi balastiera.

Ofera consultanta, asistenta, vanzare, precum si servicii conexe la alegerea celor mai bune solutii pentru pompe si echipamente de pompare.

Societatea autorizata pentru a colecta deseurile periculoase, in special uleiul uzat si alti combustibili.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Materiale, echipamente si produse abrazive. Masini si accesorii pt. sudura. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert metal.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Import/export de produse metalurgice. Bare si profile metalice. Laminari de metale. Comercializare produse de metalurgie. Tabla si produse laminate. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Aranjamente si amenajari interioare. Producator de otel. Furnizare tevi. Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comercializare de produse din industria metalurgica.

Import/export de produse metalurgice. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Import/export de produse metalurgice. Comert metal.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web