Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
31 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Utilaje & Echipamente & Masini.

Productie de fermoare, accesorii imbracaminte, articole dama/barbati/copii/sport si tricotaje/jeans/echipamente protectie/uniforme militare/decoratiuni/marochinarie/lenjerie.

www.prym-fashion.ro

Reprezentanta internationala accesorii pt. imbracaminte. Fermoare&cursori, cosmolon (banda arici), accesorii plastic, capse&butoni.

www.ykk.ro

 

Producator de confectii textile diverse. Furnizor de lenjerie de corp. Activitati de import-export de bunuri si produse. Consultanta pt. management.

www.francorossi.ro

Brother masini industriale de cusut, brodat, surfilat, piese de schimb si accesorii, consultanta, proiecte la cheie pentru industria de confectii textile. Referinte: peste 2000 firme din Romania.

www.brother.ro

Masini si materie prima pt. industria textila. Masini de cusut - furnizare. Reprezentanta comerciala.

www.brorom.ro

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

www.compactrb.ro

Comercializare materiale textile en-gros. Magazin de ata si accesorii de cusut. Broderie, dantele, pasmanterie, panglici. Masini, utilaje si accesorii textile. Accesorii pentru imbracaminte.

www.emidale.ro

Furnizor de accesorii pt. incaltaminte. Utilaje si masini pt. producere de incaltaminte.

Masini si materie prima pt. industria textila. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Furnizor de ata si produse conexe. Utilaje si echipamente pt. industria textila. Accesorii pentru imbracaminte.

www.franctextile.ro

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

www.ggtrading.ro

Producator de Reliant R600, masina de croit BANDSEG, scaune ergonomice masiniste, stendere, stelaje, carucioare, mese de croit si interfazice, consumabile pt. confectii.

Reprezentanta in Romania pentru firmele furnizoare de utilaje necesare producatorilor de imbracaminte din tesaturi, tricot, blanuri si piele, articole de ambient interior, corsetarie, de incaltaminte.

www.gematex.ro

Masini de cusut industriale pentru tapiterie, textile tehnice si aplicatii speciale; automate de cusut pentru productia de saltele; service, consultanta.

getech.ro

Reprezentanta comerciala. Furnizor pompe. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii. Utilaje si echipamente pt. industria textila.

www.gimsid.ro

Livram toata gama de masini industriale de spalat, uscatoare, calandre, masini finisat confectii (prese de calcat, mese de scos pete, manechini, masini de curatat chimic, ambalat confectii.

www.girbau.com

Masini, utilaje si accesorii textile.

www.iletrade.ro

Broderie computerizata pt. imbracaminte. Poliuretan. Masini si materie prima pt. industria textila.

Importator de ace de cusut, masini de cusut, mese de calcat, generatoare de vapori, hartie pentru sala de croit, piese de schimb, accesorii, solutii scos pete, creta croitorie pt. confectii.

www.micotex.ro

Furnizor de accesorii pt. incaltaminte. Utilaje si masini pt. producere de incaltaminte. Materiale pt. productie de incaltaminte. Talpi si tocuri pt. incaltaminte - furnizare.

www.tocuri.com.ro

Import si distributie utilaje pentru industria textila (sala de croit, sala de cusut, sala de finisat).

www.natexint.ro

Masini de cusut - furnizare. Masini, utilaje si accesorii textile. Utilaje si echipamente pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Masini si materie prima pt. industria textila.

www.nuovafox.ro

Distributie masini si piese de schimb pentru industria de confectii, tricotaje, pielarie si incaltaminte, tapiterie, automotive.

www.omnitech-industrial.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Utilaje si masini pt. producere de incaltaminte. Materiale pt. productie de incaltaminte.

Aparatura de laborator si analize. Masini, utilaje si accesorii textile.

www.romegatest.ro

Masini si materie prima pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile.

www.sakuraconsult.com

Utilaje noi si second hand, piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

seniortex.ro

Masini si materie prima pt. industria textila. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Masini de imbuteliat in saci. Furnizor de etichete textile personalizate. Productie de hartie pt. uz medical, industrial.

www.sercotex.ro

Masini, utilaje si accesorii textile. Masini de cusut - furnizare.

Talpi si tocuri pt. incaltaminte - furnizare. Materiale pt. productie de incaltaminte. Furnizor de accesorii pt. incaltaminte.

Import/export de produse chimice. Masini, utilaje si accesorii textile.

www.uminari.ro


Recomandari: 4 companii cu activitate in domeniul Imbracaminte, sectiunea Utilaje & Echipamente & Masini din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Masini de cusut - furnizare. Utilaje si echipamente pt. industria textila.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Utilaje si echipamente pt. industria textila. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc.

Masini si materie prima pt. industria textila. Etichete autocolante. Masini si echipamente de etichetat. Furnizor de ambalaje. Sisteme de coduri de bare. Comercializare accesorii pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb pentru industria textila.

Furnizor de ata si produse conexe. Masini, utilaje si accesorii textile. Accesorii pentru imbracaminte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web