Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
47 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Generatoare & Iluminat.

Producator, importator si distribuitor de corpuri de iluminat, becuri si surse de iluminat, stalpi pentru iluminat. Servicii de proiectare luminotehnica si KNX pentru case inteligente.

www.canpower.ro

Obiectul principal al activitatii consta in distributia de echipamente si utilaje pentru industrie, constructii, agricultura si energetic, precum si solutii de implementare a acestor echipamente.

www.akulatools.ro

 

Comercializare en-detail produse nealimentare. Magazin de obiecte de arta.

Importator becuri cu led pt. iluminat casnic si comercial.

www.altoci.ro

Piata corpurilor de iluminat general din Romania. Beghelli este leader pe piata iluminatului de siguranta, semnalizare si evacuare.

www.beghelli.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

www.luxluce.ro

Grupuri electrogene stationare, generatoare rezidentiale pentru case si vile pe gaz natural, generatoare portabile, motopompe cu motor Honda. Furnizare, instalare, intretinere si service.

www.generatoare.ro

Companie tanara care activeaza pe piata sistemelor de iluminat din Romania. Echipa noastra este formata din arhitecti, ingineri, economisti si electricieni, cu experienta.

Proiectare, executie si instalatie de tablouri electrice de automatizare si de distributie. Post trafo JT, MT instalatie electrice, import de materiale electrice.

www.cfc.canalini.it

Suntem alaturi de clienti cu produse de calitate, atunci cand acestia au nevoie de ele, suntem flexibili, dinamici, suntem cei de care aveti nevoie!

civlighting.blogspot.com

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Importator de materiale de constructii. Productie de ventilatoare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Decoratiuni interioare.

www.comelectro.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Tratamente termice pt. metale. Materiale si produse refractare. Cuptoare industriale pt. industria siderurgica si nu numai. Sisteme de incalzire a halelor si spatiilor industriale.

www.conexintrade.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

www.consolight.ro

Distributie produse electrice pentru piata de intern, axandu-se in principal pe furnizarea de generatoare si cabluri rezistente la foc. Produsele noastre sunt ceritficate ISO.

www.electroexim.ro

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Electrotehnica. Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice.

Firma specializata in domeniul de siguranta in alimentarea cu energie electrica, va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru a putea satisface cerintele dumneavoastra specifice.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

www.exmobi.ro

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

www.fibat.ro

Instalatii electrice si retele. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

www.flashgroup.ro

Producator de cablu si sarma. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Echipamente pentru iluminat stradal. Instalatii electrice si automatizari. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Golden Led poate reprezenta pentru dumneavoastra un concept nou pe piata din Romania insa magazinul online a aparut pe piata inca din anul 2013 si a reusit sa multumeasca mii de clienti.

www.goldenled.ro/

Comercializarea de corpuri de iluminat si aparate electrice de joasa tensiune, interfoane si videointerfoane.

www.heliospls.ro

Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Furnizor pompe.

www.honda.ro

Furnizor pompe. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Comercializare de utilaj terasier.

www.honda.ro

Furnizor generatoare aer cald pt. constructii, ind. alimentara. Dispozitive de ridicat/carat marfuri voluminoase.

Becuri, iluminat stradal si particular. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Echipamente pentru iluminat stradal. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Distributie de produse in domeniul electric.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

www.mabriond.ro

Firma specializata in domeniul de siguranta in alimentarea cu energie electrica, va pune la dispozitie: grupuri electrogene 2-2500KVA, UPS-uri 350VA-800KVA, contracte de service si intretinere.

www.marro.ro

Tuburi solare pentru iluminat natural al spatiilor industriale fara energie. Este un sistem revolutionar capabil sa desfiinteze total sistemele conventionale de iluminat. Zero costuri de intretinere.

www.eco-light.ro

Gama de generatoare include generatoare portabile, generatoare deschise si cu carcasa, generatoare industriale, generatoare personalizate, generatoare pentru tractoare, generatoare de sudura.

www.nailtech.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Mobila.

www.orion-design.ro

Servicii de iluminat public si privat. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Comert en-gros cu aparate electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comert en-gros a materialelor plastice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Societate dedicata sistemelor de electroalimentare de mica si mare putere promoveaza solutii tehnice de varf in acest domeniu.

www.powersys.ro

Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Hidrofoare.

Echipamente pentru iluminat stradal.

www.randr.ro

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Echipamente si aparatura electrica. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Echipamente si aparate pt. incarcare baterii. Importator de baterii si acumulatori casnici.

www.rolinex.ro

Echipamente si aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Becuri, iluminat stradal si particular. Echipamente pentru iluminat stradal. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Scule de mana profesionale. Plafoane false, placari, finisaje.

www.rombal.ro

Dealer autorizat pentru grupuri electrogene EMSA, puteri intre 0,75-3000 KVA, instalare, exploatare, intretinere, consultanta gratuita, proiecte la cheie cu personal specializat oriunde in Romania.

www.romsolt.ro

Becuri, iluminat stradal si particular.

Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini. Comercializare de instrumente muzicale si accesorii.

www.senia.ro

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

www.socomec.ro

Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Surse autonome de putere pt. aparate electrice. UPS. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica.

www.sunlight.ro

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comunicatii. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor pt. industria energetica.

www.unitech.ro


Recomandari: 3 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Generatoare & Iluminat din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Grupuri electrogene, motoare diesel industriale si pentru aplicatii petrol, locomotive, marina, module de cogenerare, servicii post-vanzare, piese de schimb si consumabile originale.

Specializata sa produca si sa comercializeze corpuri pentru iluminatul comercial, arhitectural, rezidential, stradal, industrial, exterior. Peste 300 de modele.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Becuri, iluminat stradal si particular. Echipamente pt. iluminat stradal. Productie de firme luminoase.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web