Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Electrotehnica & Condensatori & Convertizori.

Condensatori de putere. Instalatii electrice si automatizari. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Echipamente de control si verificare acces. Echipamente si aparatura electrica.

www.alfaenerg.ro

Import componente si materiale pentru industria electrotehnica, transformatoare de putere, componente pentru automatizari in general.

electricsite.info/beltonelectrotehnic/

 

Comercializare produse electrotehnice.

www.botagro.ro

Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic.

Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente pt. telecomunicatii. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Import/export de produse electrotehnice. Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii.

www.comtec-int.ro

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Cabluri si materiale izolante. Izolatori si materiale izolante. Electrotehnica. Producator de sarma. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Bare si profile turnate din neferoase.

www.cuprom.com

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Electrotehnica. Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice.

Laborator. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Sisteme de calitate produse.

www.eurotest.ro

Electrotehnica. Energetica. Scule electrice.

www.gerkonelectro.ro

Instalatii electrice si automatizari. Producator de componente electrotehnice. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.icpe-actel.ro

Echipamente de filtrare-compensare. Echipamente de compensare automatizate. Inlocuirea condensatorilor neecologici. Sisteme de telegestiune automata. Masuratori pentru determinarea calitatii energie.

Servicii de furnizare a energiei electrice. Echipamente si aparatura electrica. Servicii de conservare a energiei electrice. Consultanta in domeniul energetic.

www.icpeelectrocond.ro

Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Producator de componente electrotehnice. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic.

www.saerp.ro

Import si comert: condensatoare de compensare a energiei reactive pentru joasa, medie si inalta tensiune - Vishay Roederstein GmbH Germania www.vishay.com

www.imsatint.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Inginerie; proiectare. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic. Producator de componente electrotehnice. Service auto tren rulare include echilibrare si geometrie roti.

www.icpe-ca.ro

Izolatori si materiale izolante. Cabluri si materiale izolante. Electrotehnica. Izolatii termice si hidroizolatii.

www.isovolta.ro

Automatizari. Componente electronice si electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari. Convertizoare statice. Echipamente si aparatura electrica.

www.medeea-international.ro

Producator electronice. Convertizoare statice. Comercializare componente pt. produse electronice. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Producator de componente electrotehnice. Instrumente si echipamente electronice.

www.mdmelsis.ro

Piese de schimb pentru combine si masini agricole: curele, lanturi, filtre, uleiuri industriale. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Piese de schimb pt. utilaje agricole. Filtre de intrebuintare diversa. Lanturi pt. diferite utilitati. Curele de cauciuc si metalice pt. autovehicule. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Productie de uleiuri si lubrifianti.

www.romseal.ro

Condensatori de putere. Condensatori pt. industria electrotehnica. Echipamente de control si verificare acces. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente si aparatura electronica.

Producator de componente electrotehnice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare produse electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari.

Producator de componente electrotehnice. Comercializare produse electrotehnice. Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice.

www.vipex.ro


Recomandari: 7 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Electrotehnica & Condensatori & Convertizori din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica.

Electrotehnica.

Comert en-gros cu aparate electrice. Import/export de produse electrotehnice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Import/export de produse electrotehnice. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica. Butoane si comutatoare industriale. Potentiometre. Intrerupatoare. Aparate de masura si control - termometre. Importator/exportator produse electronice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice. Servicii de iluminat public si privat. Echipamente pentru iluminat stradal.

Transformatoare de tensiune - furnizor. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Tablouri si panouri electrice. Producator de componente electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica.

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare produse electrotehnice. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web