Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
37 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Cabluri & Izolatoare & Accesorii.

Societate prezenta pe piata romaneasca din anul 2001 importa si distribuie o gama larga de produse: cabluri de telefonie, cabluri electrice, UTP, FTP, cabluri coaxiale,cabluri audio - video.

www.elfabo.ro

Distribuitor de accesorii pentru tablouri electrice, pupitre de comanda (yale, balamale, sisteme de inchidere in 3 puncte, garnitura autoadeziva). Distribuitor de Presetupe (mufe PVC) si izolatori.

 

Accesorii pentru cabluri de energie, mansoane, terminale, conectica 1-20 kv, scule de lucru pentru cabluri electrice.

www.accesor.ro

Producator de accesorii de prindere pt. cabluri. Cabluri si materiale izolante. Retele de calculatoare. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

www.actec.ro

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Banda electrica izolanta. Comercializare produse de papetarie.

Comercializam cabluri de energie si conductori electrici. Oferta noastra contine cele mai uzuale tipuri de cablu si conductor electric utilizate in realizarea de instalatii electrice.

www.bwbfamily.ro

Import si distributie de sarma cupru, unifilar, pt. productia de cabluri electrice. Banda zincata din otel pentru impamantari. Bare cupru pentru tablouri electrice.

www.beofon.ro

Distributie materiale electrice, instalatii electrice, amenajari interioare, climatizare.

www.ciprielectrik.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Importator de materiale de constructii. Productie de ventilatoare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Decoratiuni interioare.

www.comelectro.ro

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Cabluri si materiale izolante. Izolatori si materiale izolante. Electrotehnica. Producator de sarma. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Bare si profile turnate din neferoase.

www.cuprom.com

Comercializare accesorii si aparate electrice.

www.electraplan.ro

Productia de tuburi rigide din PVC de tip IPY si IPEY. Dimensiunile produse variaza intre diametru 13 si 50 cm.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri si sarma din otel. Cabluri si materiale izolante. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Contoare pt. energie electrica si termica.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii si retele de telecomunicatii. Furtunuri cauciuc si PVC.

www.exclusivsrl.ro

Producator de cablu si sarma. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Echipamente pentru iluminat stradal. Instalatii electrice si automatizari. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Telecomunicatii mobile. Sisteme de alarma, paza si securitate. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice.

Producator de cablu si sarma. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Retele de calculatoare.

Producem diverse tipuri de cabluri si conductoare electrice.

www.icpe.ro

Producator de accesorii de prindere pt. cabluri.

Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice.

Izolatori si materiale izolante. Cabluri si materiale izolante. Electrotehnica. Izolatii termice si hidroizolatii.

www.isovolta.ro

Cabluri, accesorii si conectica pt.: electrica, telefonie, computere, transmisii date, audio, video, alarmare, coaxialeTV, fibra optica. Tuburi si canal pt. cabluri, conectori, elemente de fixare.

www.itimat.ro

Filiala a firmei C.E.S.-Constructions Electriques de la Seine- Franta, producatoare de pat de cabluri metalic, poduri metalice pentru cabluri, jgheab metalic.

www.ktkabeltraeger.ro

Producator de cablu si sarma. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Servicii si retele de telecomunicatii. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Comercializare accesorii.

www.datalink.ro

Becuri, iluminat stradal si particular. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Echipamente pentru iluminat stradal. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Distributie de produse in domeniul electric.

Producator de cablu si sarma. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice.

www.nexans.ro

Societate importatoare de cablu utp, ftp, coaxial, telefonic, baterii, prelungitoare, lanterne, banda izolatoare. Cabluri, accesorii si conectica pt: electrica, telefonie, computere, transmisiuni.

www.itimat.ro

Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Producator de accesorii de prindere pt. cabluri.

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Reprezentanta comerciala. Producator de cablu si sarma.

www.nkcables.ro

Reprezentanta comerciala. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert exterior. Import-export. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Cuptoare industriale si industria otelului.

Producator de cablu si sarma. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date.

www.romtelteks.ro

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Cabluri si materiale izolante.

www.stizomat.ro

Importator direct/distribuitor in Romania de cabluri, acoperind toata gama de subdomenii electrice, proiectare si executie de instalatii electrice. Cabluri coaxiale, halogen free, fibra optica.

www.titan-electronic.ro

Investigatii defectoscopice. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

www.tcontrol.ro

Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Activitati de import-export de bunuri si produse. Echipamente antiglont. Covoare, carpete si mocheta.

www.venus2000.ro


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Cabluri & Izolatoare & Accesorii din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Aparataj electric 220V si 380V. Spoturi. Becuri si tuburi. Corpuri de iluminat, aplice. Teava, canal cablu, tub flexibil. Conductori, cabluri. Doze si accesorii.

Reprezentant zonal al IPROEB SA Bistrita.

Societatea noastra are o indelungata experienta pe piata din Romania furnizand o gama larga de cabluri de telecomunicatii, coaxiale pentru transmisiuni date, precum si accesorii telefonice si canal.

Pe site puteti gasi o gama larga de produse metalo-chimice, de cea mai buna calitate si la preturi foarte accesibile!

Producator de cablu si sarma din otel. Producator de cablu si sarma.

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Reprezentanta comerciala. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Izolatori si materiale izolante. Comert cu materiale de constructie. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare.

Cabluri electrice si accesorii de legatura. Retele electrice de tensiune. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Chingi si centuri pt. ridicare si ancorare.

Producator de cablu si sarma. Echipamente de ridicat. Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de ancorare/fixare la inaltime pt. constructii speciale. Producator de accesorii de prindere pt. cabluri. Prelucrare de produse metalurgice.

Magazin online de materiale electrice si corpuri de iluminat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web