Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 133 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Companie specializata in consultanta, comercializarea, executia si punerea in functiune a sistemelor de automatizare si telecomunicatii pentru aplicatii rezidentiale.

www.bizoo.ro/firma/evoromsolutions

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii si retele de telecomunicatii. Furtunuri cauciuc si PVC.

www.exclusivsrl.ro

 

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Retele de calculatoare. Servicii de internet. Echipamente pt. telecomunicatii. Comunicatii.

www.felixtelecom.ro

Executa urmatoarele tipuri de lucrari: jonctionarea cablurilor de fibra optica (fibra single-mode si multi-mode); instalare cabluri fibra optica: ADSS, OPGW, cupru, subteran sau aerian.

www.fiberopticmedia.cabanova.ro

Servicii si retele de telecomunicatii.

www.fujikura.ro

Retele IT profesionale. Import si distributie de cabluri si conectica profesionala de retea Belconn - Plasticavi (Italia). Servicii IT profesionale pentru retele de telecomunicatii. Antivirus AVG.

www.generalgroup.ro

Cele mai bune solutii Wi-Fi si produse IT pentru sectorul Enterprise de pe piata locala. Distribuitor Aruba Networks. Echipamente Wi-Fi Enterprise.

www.goodspirit.eu

Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii de internet. Servicii de telecomunicatii prin satelit.

www.idgrup.ro

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Telefoane utile.

Design pentru sisteme de comunicarii intre masini independente. Design pentru sisteme de telemetrie avansate. Intregrare SCADA. Automatizari industriale. Consultanta IT si telecomunicatii.

www.innodev.ro

Sediu prefectura. Telefoane utile.

www.prefecturabucuresti.ro

Distribuitor de materiale si echipamente necesare lucrarilor de cablare; marci reprezentate: 3M-Quante - accesorii montaj FO si Cu; Acome - France - cabluri FO si CU.

www.integra.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Software. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Reprezentanta comerciala.

www.intrarom.ro

Servicii si retele de telecomunicatii.

www.ktel.ro

Producator de cablu si sarma. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Servicii si retele de telecomunicatii. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Comercializare accesorii.

www.datalink.ro

Mobile operator solution: MSC/UMSC; BSC; BTS; DDF or MDF Frame Profil; 2/8abs Modules; Connectivity components for coaxial cables or fibre - optic cablesSub - Rack, patchcords, Fiber patchcor.

www.kronect.ro

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii de acces la internet de banda larga prin satelit, in Romania, Europa si Orientul Mijlociu, cu abonamente cuprinse intre 512 Kbps si 8192 Kbps (benzi dedicate).

www.lamit.ro

Servicii de telecomunicatii prin satelit.

Constructie, instalare, configurare si integrare link-uri radio si site-uri pentru telefonia mobila si fixa (Ericsson, Siemens, Huawei, ZTE, Alcatel). Retele de comunicatii (voce/date ).

www.MBMtelecom.ro

Centru medical de diagnostic si tratament. Serviciu de ambulanta. Analize medicale de laborator.

www.medsana.ro

Transport de marfa. Telefoane utile.

www.metrorex.ro

Internet + Voce + Web + Exernalizare IT. Millennium IT ofera solutii si servicii complete, dedicate exclusiv mediului de afaceri, structurate pe baza nevoilor si cerintelor clientilor.

www.millenniumit.ro

Comunicatii. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii.

www.motorola.ro

Servicii de paza si protectie.

www.neiguard.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii pt. industria energetica. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.neo-tel.ro

Import si distributie de cabinete, dulapuri rack 19 inch, de perete si de podea, 4U, 6U, 9U, 12U, 22U, 27U, 37U, 42U. Import si distributie de carcase de server rackmounted.

www.noaa.ro

Proiectare retele de telecomunicatii, executie de retele de telecomunicatii (de exterior si interior), racordarea retelelor de incinta la retreaua Romtelecom.

Furnizam solutii complete pentru retele de fibra optica prin:- Comercializarea componentelor de FO -Consultanta si proiectare retele;-Instalare retele;-Service, calibrare, intretinere.

www.optokon.ro

Birotica. Tehnica de calcul. Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

www.pentagon.ro

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Servicii: apeluri internationale pentru clienti business, cartele preplatite ROxIT, servicii premium( numerotatii 09xx). Avantaje: calitatea deosebita a apelului si cele mai avantajoase preturi.

www.plugit.co.ro

Masini de numarat bani.

www.prosertehnicon.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Servicii de furnizare semnal TV prin cablu.

www.rdsnet.ro

Mobile internet portal, webcare, webshop, ussd, smartcall, tempus, video streaming & download platform, SMS/MMS info services, call center, GSM, WAP, AVL.

www.radcom.ro

Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii de telecomunicatii prin satelit. Servicii de internet. Servicii de telefonie nationala. Hosting/gazduire pagini de internet.

www.radiocomunicatii.ro

Servicii de transmisii de date radio. Comunicatii. Servicii si retele de telecomunicatii. Service/intretinere echipamente de comunicatii. Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele.

www.radiomobil.ro

Servicii si retele de telecomunicatii.

www.radiotel.ro

Retele de calculatoare. Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Comunicatii. Servicii de transmisii de date radio. Servicii de telecomunicatii prin satelit. Proiectare in telecomunicatii.

www.rartel.ro

Servicii de furnizare semnal TV prin cablu. Servicii de internet. Servicii si retele de telecomunicatii. Televiziune digitala.

www.rcsrds.ro


  0 - 50 51 - 100 din 133
 100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web