Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 106 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Servicii de paza si protectie.

Sisteme alarma antiefractie, sisteme alarmare incendiu, sisteme control acces, sisteme supraveghere video, centrale telefonice, retele structurate voce-date, aer conditionat, (video)interfoane.

www.helptelecom.ro

 

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Sisteme de securitate, sisteme de alarma impotriva efractiei, sisteme de avertizare la incendiu, sisteme de control acces si pontaj, interfonie, videointerfonie, supraveghere video.

www.hutsystem.ro

Activitati de paza si protectie.

www.interguard.ro

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de control si verificare acces. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date.

www.imsat.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere.

www.installnet.ro

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Gama larga de activitati de securitate menite sa va asigure siguranta personala si a afacerii. Pentru amanunte vizitati site.

www.societateaomega.ro

Companie privata specializata in efectuarea de investigatii profesionale si supraveghere (filaj). Contactul cu noi este strict confidential!

www.kammydetective.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Chei, lacate si incuietori pt. usi.

Oferim servicii de paza umana si consultanta, monitorizare si interventie, garda de corp, transport valori.

www.lifeguardsecurity.ro

Firma de detectivi particulari ce are ca obiect principal de activitate investigatii in sectorul privat conform Legii 329/2003.

www.liontrustdetective.ro

Asiguram servicii de paza umana neinnarmata si control acces, la orice tip de obiectiv, cu personal atestat profesional.

www.livco-security.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Alarme auto ieftine. Alarme auto cu montaj gratuit, senzori parcare in Bucuresti. Alarme auto la preturi mici. Alarma speciala pentru motociclete, scutere si ATV-uri.

www.max-alarme.ro/

Sisteme electronice de securitate: alarmare la efractie, supraveghere video, societate autorizata IGPR, lucrari profesionale intr-un cadru legal.

Oferim servicii de paza si protectie la un inalt nivel calitativ. Suntem o echipa de profesionisti care lucreaza pentru linistea si siguranta dumneavoastra.

Sisteme de alarma; sisteme de supraveghere video si audio.

www.mvgtotal.ro

Servicii de paza si protectie.

www.neiguard.ro

Aceasta companie a luat fiinta ca urmare a cresterii solicitarilor sosite din partea unor persoane publice si a unor companii de renume aflate in portofoliul grupului nostru de prestari servicii.

www.nirogrup.ro

Societate specializata de detectivi particulari, ofera sevicii de specialitate (investigatii private, filaj, expertiza criminalistica, etc.), persoanelor fizice si juridice.

www.nor.ro

Ofera solutii complete in domeniul sistemelor electronice de securitate (alarmare, supraveghere video etc.), paza a obiectivelor, garda de corp, monitorizare si interventie.

www.norsecurity.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.ge-etas.ro

Integrator de servicii de securitate. Actioneaza in domenii ca Infrastructura critica, Agentii guvernamentale, Sistemul bancar, transport terestru, transport maritim, transport aviatic.

www.oss-security.ro

Ofera o gama completa de servicii de paza, garantand protectia de care aveti nevoie atat pt. transportul bunurilor de valoare, cat si al persoanelor.

www.panteraguard.ro

Asociatie patronala. Servicii de paza si protectie.

www.patrosec.ro

Servicii profesionale de paza, protectie, insotire valori, garda de corp.

www.pheonixsecurity.ro

Servicii de paza si protectie.

www.phoenixsecurity.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

www.rsi-electro.com

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

www.rasirom.ro

Comercializare de alarme si sisteme de protectie a autoturismului. Dispecerat de supraveghere, paza si protectie. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme acces si pontaj.

www.roel.ro

Cartele magnetice de acces, pontaj, identificare. Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.rolf.ro

Servicii de paza si protectie.

www.rpgsecurity.ro

Firma de paza si protectie, monitorizare video si interventie rapida, insotire vip (bodyguard) si transporturi speciale.

www.romcontrol.lx.ro

Servicii de paza si protectie.

www.emaguard.ro

Servicii de paza si protectie.

www.secromromania.ro

Proiectare, instalare si intretinere pentru echipamente de securitate. Echipamentele noastre imbina perfect calitatea cu pretul.

www.sessrl.ro

Servicii de paza si protectie. Servicii de escortare si paza a transporturilor de valori.

Alarme, TVCI, automatizari, control acces, seifuri, interfoane, video-interfoane, sisteme antiincendiu, sonorizare, videoproiectie, porti antifurt, usi de garaj, confectii metalice, stingatoare.

www.sharkssecurity.ro

Servicii de paza si protectie.

www.sheltersecurity.ro

Echipamente de protectie si securitate: mecanice (case de bani, sertare transfer, usi antiefractie/antiglont, casierii blindate); protectie si auto aparare (casti antivandal, tonfe, spray, veste).

www.sitma.ro

Automatizari.

Grupul de Securitate SPID ofera servicii profesionale de paza, insotire vip, interventie, monitorizare si dispecerat si transport valori.

www.spidsecuritate.ro

Ofera solutii personalizate de securitate ce pot include: agenti de securitate inarmati/neinarmati, securitatea evenimentelor publice si private, analiza riscurilor.

www.stasoprotect.ro

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de paza si protectie.

Analiza de risc e un ansamblu de masuri si verificari ce determina factorii ce pot aduce atingere integritatii fizice a persoanelor sau bunurilor ce apartin unei institutii sau societati comerciale.

www.stovsecurity.ro

Va ofera servicii de paza, monitorizare - interventie, instalare sisteme de alarma si video, monitorizare GPS, transport valori, scolarizare agent paza, proiectare si consultanta.

www.teamguard.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

www.technosec.ro

Servicii de paza si protectie.

www.tiger.ro


  0 - 50 51 - 100 din 106
 100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web