Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
49 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Cadastru & Geodezie & Topografie & Hidro & Meteo.

Ofera servicii topografice: constructii civile si industriale; planuri de situatie pentru reabilitare drumuri si strazi; identificari si trasari pentru terenuri conform cadastru.

www.topokamarad.ro

Firma de topografie, cadastru, geodezie, cu experienta in constructii si reabilitari de drumuri, cu posibilitatea deplasarii in tara.

www.fixpoint.ro

 

Servicii de meteorologie si hidrologie. Prognoze.

www.inmh.ro

Institutia Administratiei Prezidentiale & Parlamentul Romaniei. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara.

www.ancpi.ro

Oferim servicii topografice, cadastru si intabulare de calitate. Intra acum pe site-ul nostru si vezi lista de preturi.

www.measurebyart.ro

Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Service si intretinere dispozitive de masurat.

www.ascensorul.ro

Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Comunicatii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Automatizari.

www.bbsc.ro

Institutia Administratiei Prezidentiale & Parlamentul Romaniei. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

www.brml.ro

Cartografiere si intocmire de schite topometrice.

www.cartografica.ro

Unitate tehnica a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

www.cestrin.ro

Geodezie si studii ale solului. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Cartografiere si intocmire de schite topometrice.

Planuri de situatie, relevee, trasari, nivelment de precizie, tasari, cadastru, intabulare, dezmembrare-alipire, parcelari.

www.masuratori-topografice.ro/

Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Cartografiere si intocmire de schite topometrice. Geodezie si studii ale solului.

www.esriro.ro

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor.

www.gtproiect.ro

IMM din Romania, cu capital integral privat, infiintat in anul 2008. Are ca domeniu de activitate activitati de inginerie (cadastru, topografie, arpentaj).

www.geoearth.ro

Firma specializata in investigatii geo (geofizice, geotehnice, geologice, foraje, geodezie), analize geo-mediu si servicii complete de arhitectura. Studii geotehnice si geofizice.

www.geoscan.ro

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar.

Executam ridicari topografice necesare proiectelor de infrastructura (drumuri, poduri, canalizare, gaze). Masuratori GPS, trasari de axe/limite de proprietati, planuri de situatie, cadastru/intabulare.

www.veritatopo.ro

Cercetare si proiectare in geologie. Servicii de forare.

Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

www.inm.ro

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii de proiectare pt. constructii. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii de consultanta in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Echipa noastra de specialisti impartaseste cu partenerii sai experienta a 30 de ani in domeniul geodeziei, topografiei, cu profesionalism si orientare permanenta catre nevoile clientului.

www.kdrom.ro

Prospectiuni si explorari geologice.

www.laboratorul-central.ro

Masuratori de cadastru si topografie, intocmire documentatii topografice de intabulare, parcelare, comasare, notare de constructie. Distribuitor autorizat al soft-ului ZWCAD in Romania.

www.macos.ro

Cadastru si intabulare, expert autorizat executa lucrari de cadastru si intabulare in cel mai scurt timp posibil si la cele mai mici preturi.

www.cadastru-bucuresti.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

www.mecanicafina.ro

Efectueaza lucrari de topografie, cadastru, geodezie in orice zona a Romaniei inclusiv Bucuresti si Ilfov. Experienta colectivului tanar si dinamic pe care il avem se regaseste in calitatea serviciilor pe care vi le oferim la preturi avantajoase: lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri intravilane si extravilane; dezmembrari, parcelari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane; comasari si/sau alipiri de terenuri sau parcele; realizare planuri topografice de situatie.

www.megaconsulting.ro

Executie prompta si de calitate a lucrarilor de cadastru pentru obtinerea numarului cadastral pentru imobile din Bucuresti si jud. Ilfov. Intabularea in Cartea Funciara.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Geodezie si studii ale solului. Cartografiere si intocmire de schite topometrice. Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Geodezie si studii ale solului. Cartografiere si intocmire de schite topometrice. Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar.

Prospectiuni si explorari geologice.

www.prospectiuni.ro

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Tiparire etichete de hartie. Sisteme informationale. Sisteme de coduri de bare. Sisteme de localizare geografica. Comunicatii.

www.garmin.ro

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor.

www.garmin.ro

Persoana fizica autorizata execut lucrari de cadastru si intabulare in Bucuresti si imprejurimi.

www.cad.freepage.ro

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar.

www.cadsolutions.ro

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar.

www.teraexpert.com

Servicii de cadastru si intabulare la Cartea Funciara. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii de proiectare arhitectonica. Evaluator imobiliar pt. terenuri si imobile.

www.theotop.ro

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor.

www.topgeocart.ro

Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri intravilane si extravilane. Dezmembrari, parcelari terenuri intravilane si extravilane. Comasari si/sau alipiri. Planuri topografice.

www.expertcadastru.ro

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar.

www.topcad.ro

Topografie, cadastru-intabulare, dezmembrari-comasari, trasari constructii, determinari G.P.S., expertize tehnice extrajudiciare.

www.expertpai.ro

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar.

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor.

Geodezie si studii ale solului. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Import de aparate de masura si control. Cartografiere si intocmire de schite topometrice.

www.sokkia.net

Cadastru si intabulare, trasari constructii si trasari pentru imprejmuire teren, ridicari topografice, orice legat de topografie.

Cadastru, topografie, garsoniera, ap. 2 camere, ap. 3 camere, teren Bucuresti si Ilfov, trasare teren, dezmembrare teren, alipire terenuri.

www.cadastruexpert.ro

Geodezie si studii ale solului.

www.cadrom.ro


Recomandari: 1 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Cadastru & Geodezie & Topografie & Hidro & Meteo din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Studii geotehnice pentru constructii de orice fel, drumuri, poduri, cai ferate, canalizari, stabilizari versanti, studii hidrogeologice pentru alimentarea cu apa, stabilirea de rezerve de apa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web