Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 113 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Cosmetice Gerocossen pentru tine? Ai facut cea mai buna alegere! Cream produse din ingrediente naturale de calitate superioara! Aceste produse sunt special create pentru tipurile diferite de ten!

gerocossen-online.ro/

Export de produse diverse. Comert exterior. Import-export.

 

Importator si distribuitor autorizat Carl Roth GmbH: aparatura de laborator; balante de precizie; umidometre; ph-metre; termometre; refractometre; statii meteo; barometre; spectrofotometre.

www.global-step.net

Global Trade International este unic importator al produselor Harrogate Sulphur Soap pentru Romania, produse pe baza de apa minerala sulfuroasa, recomandate pentru afectiunile dermatologice in special.

www.harrogate-sulphur-soap.ro

Distribuitor autorizat Philips. Importator direct corpuri iluminat Bright-Grecia. Importator direct corpuri iluminat China. Proiectare sisteme de iluminat.

Producator de absorbante pentru copii, adulti si femei. Spatii de cazare. Servicii de constructii si intretinere.

www.gughis.ro

Produse pentru filtrarea si purificarea apei potabile.

Papetarie, birotica.

www.biroticaonline.ro

Comert exterior. Import-export.

Comercializare de organe de asamblare (suruburi, piulite, saibe, nituri) si materiale electrice (cabluri, conductori, intrerupatoare, prize, dispozitive).

www.inter-tehno.ro

Distribuitor "direct client" in Romania al cartilor de import si romanesti, reprezinta editurile si furnizorii de carte in relatia cu clientii. Livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei.

Distribuitor exclusiv pentru Romania al firmei Unicorn-Anglia (producator accesorii darts si biliard).

www.dartsromania.ro

Rulmenti cu aplicatii diverse. Curele de transmisie. Reductoare. Alte aparate electrice.

www.kgrulmenti.ro

Reprezentant exclusiv pentru Romania Interroll - producator de role motoare, tamburi motori, conveioare si Ammeraal Beltech producator de benzi transportoare si curele de transmisie.

www.kago.ro

Societate comerciala cu capital strain care are unul dintre scopuri dezvoltarea relatiilor comerciale dintre Bulgaria si Romania.

www.laviro.ro

Firma a fost infiintata in anul 2006 in scopul furnizarii de solutii tehnologice moderne pt. firmele romanesti care activeaza in domeniul prelucrarii tablelor si a profilelor laminate.

www.ldt.ro

Activitati de import-export de bunuri si produse. Matrite de injectie mase plastice. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Geamuri - furnizare si servicii.

Articole de papetarie. Birotica si papetarie.

www.viamond.ro

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Importator si distribuitor de jucarii, artizanat si decoratiuni China pentru magazinele din toata tara.

www.depozituldejucarii.com

Incaltaminte si alte produse avizate medical in USA pentru diabet, monturi, degete inconvoiate, etc. cu aviz de import eliberat de Ministerul Sanatatii din Romania. Marca Pedors, USA.

www.madalinas.ro

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule pneumatice.

www.maximtools.ro

Import/export de produse metalurgice. Produse metalurgice neferoase. Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Comert exterior. Import-export. Comert cu materiale de constructie.

Export de produse diverse.

www.millenium-corporation.ro

Activitati de import-export de bunuri si produse. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie.

www.milo-trading.ro

Reparatii mecanice pt. utilaje industriale.

Detinem licenta exclusiva de a tipari, distribui peste 1700 ziare cotidiane din 94 tari si-n 49 limbi straine. Publicatiile se livreaza in format A3 pe hartie de imprimanta.

www.newspaperdirectromania.ro

Exportator incaltaminte si sticlarie decorativa in SUA, Japonia si Europa.

Comercializare articole de menaj. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare en-gros a produselor din sticla.

Comercializare articole de menaj. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare en-gros a produselor din sticla.

Export rulmenti.

Importator direct China si distribuitor la nivel national de echipamente destinate productiei industriale.

www.publirogminvest.ro

Comert exterior. Import-export. Export de masini, utilaje si piese de schimb. Confectii, profile si armaturi metalice. Piese de schimb pt. material rulant. Material rulant.

www.resourcesmet.ro

Distributie produse alimentare / nealimentare.

Reprezentanta comerciala. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert exterior. Import-export. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Cuptoare industriale si industria otelului.

Comert exterior. Import-export. Material rulant.

www.romarc.ro

Activitati de import-export de bunuri si produse.

www.romenergo.ro

Comercializam si inchiriem platforme de lucru la inaltime Genie - lider mondial, stivuitoare, transpaleti manuali si electrici, palane, schele, betoniere, cricuri hidraulice, chingi, sevice, piese.

Produse plastice, metal, chimic, farmaceutice.

www.rominko.ro

Cantare si echipamente de precizie. Service si intretinere dispozitive de masurat.

Unic importator in Romania al plasturilor termici autoadezivi "CALDO/HOT-SPOT" produsi in Japonia. Oferim servicii de marketing si promovare pe piata japoneza a produselor romanesti.

www.romway.ro/ro

Reprezentanta in Romania a MPT Group LTD, unul dintre cei mai importanti producatori de masini multifunctionale necesare productiei de saltele: matlasare, arcuri, manere.

www.royalsystems.ro

Importator unic pentru Romania al bauturilor instant AG FOODS, Cehia. Gama de produse este variata - ceaiuri (negru, verde, roz, rosu), vitamaxima, milky shake, chocoplus pentru institutii bugetare.

www.sagafoods.ro

Activitati de import-export de bunuri si produse. Tabacarie. Productie si furnizare de piele. Confectii din piele. Consultanta in afaceri. Exportator de articole tricotate. Furnizor de fire si fibre.

Import-Export de materii prime si materiale pentru industriile din Romania: turnatorii, cabluri electrice, Tevi din polietilene si PVC, mase plastice.

Infiintata in 1997, compania se ocupa cu activitati de import/export de diverse produse in intreaga lume.

Avocatura de afaceri. Societati comerciale, contracte, achizitii; finantare, consultanta fiscala/offshore. Litigii comerciale, fiscale, achizitii publice, penal, arbitraj comercial, mediatori.

Ecoplay este importator direct si distribuitor de panouri solare termice si fotovoltaice, filtre apa cu osmoza inversa, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura.

www.ecoplay.ro

Feronerie DAF, broaste, butuci, silduri, manere pentru usi metalice, tamplarie PVC si aluminiu.

www.soliddoor.ro

Prezentare echipamente topografice Pentax: statii totale, nivele automate si laser, teodolite, distomate folosite in topografie, cadastru, geodezie. Service si reparatii instrumente.

www.pentaxsurveying.ro


  0 - 50 51 - 100 din 113
 100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web