Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
48 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Producatori vopsele si lacuri.

Producator de lacuri si vopsele ecologice, diluabile cu apa. Vopsele siliconice, texturate, lisa, pentru interior si exterior, sisteme de colorare, tencuieli decorative pe baza de marmura colorata.

 

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert en-gros a materialelor de constructie.

www.atlascorporation.ro

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Aranjamente si amenajari interioare. Restaurari si refaceri de constructii civile.

www.azimutcoatings.com

Unic importator si distribuitor al produselor Benjamin Moore in Romania - lacuri, vopsele, amorse, baituri.

www.benjaminmoore.com

Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Detergenti pt. uz casnic. Produse farmaceutice de uz uman. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

www.biesterfeld-spezialchemie.ro

Placi din policarbonat pt. constructii.

www.polycarbonat.ro

Vopsele pentru mileniul III. Suntem specializati in productia acoperirilor organice decorative si industriale: vopsele, lacuri, pardoseli si tencuieli.

www.chematec.ro

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

www.chemco.ro

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

www.cibicolor.ro

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Productie de adezivi si derivate ale acestora. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Distribuitor unic Libert Paints Belgia Co n.v/s.a Belgia: grunduri si vopsele poliuretanice monocomponente, aplicabile in conditii drastice de temperatura si umiditate. Distribuitor unic Technokolla si Draco Italiana Italia: mortare speciale, mortare de ancorare- subturnare, rasini pentru injectare fisuri, produse de impermeabilizare.

Producem si comercializam o gama larga de vopsele alchidice, alchido-melaminice, acrilice, acrilostirenice, nitrocelulozice, clorcauciuc, emailuri alchido-uretanice si alchido-siliconice.

Import materiale pentru instalarea si finisarea parchetului marca Vermeister. Import scule si abrazive pentru finisarea parchetului, marca Lagler. Parchet esente europene si exotice.

www.danaparchet.ro

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

www.deutek.ro

Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Organe de asamblare. Scule si accesorii.

www.euro94.ro

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Partener Dufa Romania, Henkel Bautechnick si Knauf Romania pune la dispozitia dumneavoastra toata gama de materiale pentru finisaje in constructii: lacuri si vopsele, etc.

Prestari de servicii.

Magazin on-line: comert vopsea auto, lacuri, degresanti, diluanti, chituri, grunduri, consumabile vopsitorii auto, tinichigerii, polisare auto, spalatorii auto, accesorii auto, diverse.

www.hevo.ro

Vopsitorie autovehicule. Tinichigerie auto. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Service auto general. Toate marcile de masini.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Rasina artificiala.

Va ofera grunduri anticorozive, emailuri, lacuri incolore si colorate, chituri, grunduri si vopsele diluabile cu apa pentru zidarie, din gama Izocolor.

Exclusivitate in comercializarea vopselei alchidice texturate Kenitex pe teritoriul Romaniei. Distribuitor al companiei Kenitex din Marea Britanie.

www.kenitex.lx.ro

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Producator de var lavabil. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Import/export de produse chimice. Industria petrochimica. Detergenti pt. uz casnic. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Materie prima pt. industria textila. Argasitorie pt. produse din piele.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de materiale de constructii. Furnizare de consumabile pt. tipografii-cerneluri tipografice. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto.

www.policolor.ro

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Materii prime pt. lacuri si vopsele - aditivi, rasini, solventi; materii prime pt. mortare uscate. Reprezentant Cognis.

Comercializam membrane lichide hidroizolante, tratamente anticarii, antimucegai, pardoseli din rasini epoxilice, sape autonivelante, vopsele, lacuri si grunduri import Italia.

www.materiale-de-constructie.ro

Produse chimice anticorosive. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

www.protectchemical.ro

Produse chimice de uz industrial. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Chimie. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

www.quivarom.ro

Producator de rasina alchidica.

Import/export de produse chimice. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Reactivi si consumabile pt. laborator. Furnizor de materii prime pt. industria chimica.

www.siera.go.ro

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.sabas.ro

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente antiglont.

www.stimpex.ro

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Furnizor de solutii pentru atelierele de vopsitorie auto, importator si/sau distribuitor Glasurit, Meguiar's, Carsystem, 3M, Sata, Festool.

www.toplac.ro

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

www.volacolor.ro

Yola Weiss a intrat pe piata interna cu produse ecologice cu un inalt grad de calitate, cu noutati de talie europeana si cu preturi competitive la tencuielile decorative, vopselele lavabile, aracet.

yolaweiss.ro


Recomandari: 2 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Efectuam lucrari de inlaturarea oxidelor (rugina) de pe toate categoriile de metale oxidabile. Aplicam materiale anticorozive pe suprafete metalice si nemetalice.

Produce, distribuie si comercializeaza un sortiment bogat de vopsele si tencuieli, solutii de tratare, produse tehnice de protectie si intretinere, pt. interior si exterior.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web