Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
44 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Detergenti & Solventi & Adezivi.

Firma noastra se ocupa cu distribuirea de detergenti biodegradabili, iar firma colaboratoare (Emporio Automobile) cu achizitionarea de epave (autoutilitare si autoturisme avariate).

Folositi pentru curatenie produsele noastre si: 1)Veti reduce cu 40% cheltuielile. 2)Recomandati altora si veti avea gratis produsele dvs. 3)La 40 de recomandari reusite castigati 700$.

 

Oferim o gama diversificata de detergenti Litteal si HO.RE.CA., produse curatenie si echipamente de protectie. Toate produsele din gama detergentilor pot fi modificate in functie de nevoile clientului.

Materiale publicitate. Productie/comercializare de benzi adezive.

www.algernon.ro

Producator detergenti profesionali, solutii industriale, sampoane auto, detergenti, sapunuri, produse ecologice conforme cu standardele E.U.

www.arcalux.ro

Producator detergenti profesionali (lichizi, granulati).

www.axaroteal.ro

Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Detergenti pt. uz casnic. Produse farmaceutice de uz uman. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

www.biesterfeld-spezialchemie.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Importator de faianta si gresie. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii de hidroterapie si masaj.

www.bravo.ro

Placi din policarbonat pt. constructii.

www.polycarbonat.ro

Produse de curatenie si igiena Fintek Germania.

www.cedos.ro

Adezivi pe baza de caseina pentru etichetare; adezivi pentru tuburi spiralate.

Comercializeaza detergenti profesonali Allegrini Italia, cosmetice hoteliere, echipamente profesionale, accesorii curatenie, sisteme de climatizare pt. terase, carucioare hoteliere.

www.cleaninglogistic.ro

Productie de adezivi si derivate ale acestora. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Importator pt. produse de toaleta si galanterie. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Detergenti pt. uz casnic. Parfumuri. Import/export de produse farmaceutice de uz uman. Plante medicinale si arome.

www.cospha.ro

Distribuitor si magazin online adezivi, abrazivi, scule industriale, imprimante de la firme mari in domeniu precum 3M, Klingspor, AEC, Cyberbond, Parson, OKI.

www.polymag.ro

Firma romaneasca, producator de substante chimice pentru instalatii: antigel, pasta verde, lubrifianti, sigilanti, pasta decapanta pe baza de pulberi metalice, antimucegai.

www.ecotech.com.ro

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

www.elettrograf.ro

Comercializare produse de papetarie. Productie/comercializare de benzi adezive. Sigilii pt. activitati de arhivare si vama.

www.etco.ro

Materiale pt. finisaje in constructii.

www.europlastic.ro

Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Producator de detergenti.

www.gm2000.ro

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert cu materiale de constructie. Detergenti pt. uz casnic. Cosmetica, parfumerie, galanterie.

www.ceresit.ro

Detergenti pt. uz casnic.

Detergenti pt. uz casnic.

www.johnsondiversey.com

Detergenti profesionali (sapunuri lichide, detartrant, dezinfectanti), articole unica folosinta de protectie (manusi latex, vinil, mansete, protectie incaltaminte, masti, fileuri, calote toca, halate).

www.juartext.ro

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Import-export si distributie produse petroliere si petrochimice. Lucrari de constructii si inchiriere utilaje.

www.mercurgroup.ro

Producator de var lavabil. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Import/export de produse chimice. Industria petrochimica. Detergenti pt. uz casnic. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Materie prima pt. industria textila. Argasitorie pt. produse din piele.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Productie industriala de bauturi alcoolice. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii.

www.adezivi-industriali.ro

Producator de produse de cosmetica si toaleta. Detergenti pt. uz casnic.

www.pars.ro

Productia si distributia produselor de curatenie de uz casnic si profesional: lichid parbriz, spuma activa, sapun lichid, degresanti, sampon auto, pasta de sapun.

Detergenti pt. uz casnic.

Detergenti pt. uz casnic. Comercializare en-gros de detergenti. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie. Furnizor de insecticide, ierbicide. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

www.ponsquimicas.es

Reprezentanta comerciala. Importator pt. produse de toaleta si galanterie. Detergenti pt. uz casnic. Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

www.pgbalkans.com

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Utilaje si masini pt. producere de incaltaminte. Materiale pt. productie de incaltaminte.

Producerea si comercializarea de dezinfectanti si agenti chimici de curatare pentru industria alimentara si industria bauturilor alcoolice. Implementarea sistemelor de spalare cu spuma (CIP).

www.regocom.ro

Producatori de detergenti. Solutii optime pentru toate tipurile de spalari din industrie si menaj (ind. alimentara, petroliera, service auto, spalatorii).

www.detergent.lx.ro

Restaurant.

Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Coloranti alimentari. Aditivi pt. ind. alimentara. Productie de concentrate furajere si nutreturi combinate. Detergenti pt. uz casnic. Aditivi pt. betoane. Importator de materiale de constructii. Materie prima pentru industria textila.

www.rhodia.com

Consultanta in afaceri. Comert cu materiale de constructie.

Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie. Detergenti pt. uz casnic.

Detergenti pt. uz casnic.

www.usce.unilever.com

Detergenti pt. uz casnic. Cosmetica, parfumerie, galanterie.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Etanseizari. Scule electrice. Rulmenti cu aplicatii diverse. Scule si accesorii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Grupuri electrogene, generatoare.

www.vigra.ro


Recomandari: 6 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Detergenti & Solventi & Adezivi din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Producator de adezivi de inalta clasa, la preturi fara concurenta, pentru industria pialariei, marochinariei si incaltamintei. In functie de cantitate asiguram transport gratuit!

Consultanta antreprenoriala, de management si operationala. Centru propriu de training (8 duble+2 apartamente, facilitati conferinta/workshop, restaurant international, facilitati recreere).

Detergenti ecologici profesionali, ideali pt. spitale, clinici, hoteluri, cantine, restaurante, office, institutii, firme de curatenie si uz casnic.

Infiintata in anul 1997. Din anul 1999 este producator al gamei de sapun, detergenti si dezinfectanti lichzi profesionali KONGA.

Detergenti pt. uz casnic. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Distributie de produse diverse.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Pigmenti anorganici pt. vopsele si geluri. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web