Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 94 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Distributie piese auto (de origine) pentru camioane, autobuze, semiremorci, turisme, etc. si colaborare directa in domeniile de activitate cu parteneri de traditie.

Import, distributie si servicii produse electronice/electrocasnice si sanitare (shower toilette - capac de toaleta computerizat Cleanoseat).

www.aer-conditionat.ro

 

Comercializam instalatii de umidificare si racire pentru ciupercarii, sere, ferme de vaci, porci, etc. Instalatiile noastre sunt folosite si pentru racirea spatiilor exterioare.

www.zimax.ro

Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de frig si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Echipamente, utilaje si amenajari pt. unitati alimentatie publica.

www.aertech.ro

Sisteme de ventilatie higroreglabila, rezidentiala si de alte tipuri. Proiectare, consultanta, livrare, montaj, intretinere si service.

www.aerostil.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.aerolux.ro

Instalatii de climatizare. Sisteme de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

www.airtradecentre.com

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.airmec.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Constructii. Servicii de constructie.

Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Sisteme de climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Instalatii de incalzire si climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Radiatoare si convectoare. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice individuale.

www.amber.ro

Instalatii de ventilatie si aerisire.

www.atg.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.amteh.ro

Instalatii electrice si retele. Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.arconi.ro

Servicii de proiectare pt. constructii.

www.asproet.ro

Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Service si intretinere dispozitive de masurat.

www.ascensorul.ro

Productie de utilaje pt. tratamente de galvanizare. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Asiguram service si mentenanta pt. orice model de aer conditionat sau sistem de climatizare. Firma noastra are un renume in acest domeniu iar aceasta se reflecta prin contractele existente.

mentenantaaerconditionat.ro

Tehnologia climei. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Instalatii de incalzire si climatizare. Arzatoare pentru echipamente termice. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare. Consultanta. Servicii de proiectare pt. constructii. Aer conditionat - furnizare echipamente.

Instalatii de climatizare. Aranjamente si amenajari interioare. Echipament hotelier. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Comert cu materiale de constructie. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse.

www.capabelrom.ro

Aparatura de laborator si analize. Instalatii de climatizare.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

www.selectron.ro

Instalatii de incalzire electrice. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond.

www.climasystem.ro

Sisteme de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de climatizare. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond. Instalatii de frig si aer conditionat.

www.climalux.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.climatec.home.ro

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de climatizare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat.

www.climatic.ro

Solutii complete de climatizare cu sisteme integrate “France Air” pentru: birouri, hoteluri, restaurante, sali spectacole, sali sport, bucatarii profesionale, sali operatie.

www.climatronic.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Sisteme de climatizare. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale.

www.cominvest.ro

Instalatii de climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire.

www.consult-mob.ro

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii electrice si retele.

www.continstal.ro

Comercializam, instalam, asiguram service si reparatii in garantie si post-garantie la instalatii aer conditionat/echipamente de ventilatie.

Societatea noastra a luat fiinta la inceputul anului 2007 avand experienta "in spate" destula in cat sa atragem clientii. Clientul nostru, stapanul nostru.

www.cvconstruct.ro

Sisteme de climatizare.

www.daikin.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.delphis.ro

Servicii climatizare/incalzire, montaj aparate aer conditionat, sisteme de ventilatie, centrale termice (Zubadan), furnizam toate echipamentele necesare confortului dvs la nivel casnic si industrial.

Instalatii de ventilatie si aerisire.

www.dipet.ro

Instalatii de climatizare. Echipamente frigorifice.

Reprezentant Camil Farr - lider in tehnologia aerului curat si productia de filtre de aer. Camfil Farr acopera toata gama de filtre (hepa, ulpa, cambox, termikfil, gigasorb) si accesorii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

www.energico.ro

Montaj aer conditionat. Agentie imobiliara. Constructii-amenajari interioare.

www.eterngrup.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal. Robinete, garnituri, supape. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Radiatoare si convectoare. Arzatoare pentru echipamente.

www.euroinstalatii.ro

Instalatii de climatizare. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond.

www.eurovent.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

www.exmobi.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Furnizor pompe.

www.ferroli.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.freonti.ro


1 - 50 din 94
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web