Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 52 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Centrale Termice & Incalzire.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Executam lucrari. Instalatii tehnico-sanitare, termice, canalizare. Instalatii incendiu. Servicii instalatii pe baza de abonament. Blocuri. Lucrari de antrepriza.

www.dariusinvest.ro

Distributie piese auto (de origine) pentru camioane, autobuze, semiremorci, turisme, etc. si colaborare directa in domeniile de activitate cu parteneri de traditie.

 

Amenajari interioare si instalatii termice, sanitare, electrice, hidro. Oferim: centrale termice, obiecte sanitare, aparate aer conditionat, radiatoare, boilere, ventilatoare, termopane, usi, parchet.

www.instalatii-adely.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Constructii. Servicii de constructie.

Arzatoare pentru echipamente termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.alpem.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii.

www.anconi.ro

Importator direct cu sediul in Bucuresti, comercializeaza: sisteme solare de incalzit apa menajera cu tuburi vidate sau cu panouri solare; colectoare solare.

www.ason.ro

Va oferim solutia ideala si economica pentru incalzire electrica in pardoseala si pentru degivrarea zonelor exterioare.

www.incalzirielectrice.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice.

Incalzire in pardoseala cu cabluri electrice/film electric/plasa electrica pt: dormitoare, bai, bucatarii, holuri. Dezghetare alei, terase, rampe. Panouri radiante infrarosu. Importator direct.

www.incalzire-electrica-pardoseala.ro

Cazane si recipieni din metal. Schimbatoare de caldura - furnizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.confortenergy.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Vanzari si instalari centrale termice, pompe de caldura, sisteme termosolare si fotovoltaice, radiatoare, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, fose septice, dedurizatoare, hidrofoare, piscine.

www.termosolare.com.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.delphis.ro

Depozit de instalatii termice comercializeaza la cele mai bune preturi: convectoare, centrale termice, aer conditionat, radiatoare, boilere, panouri solare, pompe.

www.deporom.ro

Vindem si montam sisteme de incalzire electrica prin pardoseala, degivrare suprafete exterioare, protectie la inghet jgheaburi/burlane si conducte. Garantie 10 ani.

www.duraco.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de frig si climatizare. Instalatii de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.ecoterm.ro

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Constructii-montaj.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Furnizor pompe.

www.ferroli.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Scule electrice. Instalatii de incalzire si climatizare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Instalatii si utilaje pneumatice. Echipamente si utilaje hidraulice.

www.gombosh.ro

Centrale termice, cazane, boilere, radiatoare, incalzire, apa calda, arzatoare, schimbatoare, Viessmann, Buderus, Junkers, termostat, cronotermostat.

www.ivp.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.centraletermice.com.ro

Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii si distributie de gaz metan.

Incalzire electrica prin pardoseala la cele mai mici preturi. Garantia egala cu durata de viata a cladirii. Degivrare zone exterioare, rampe, scari, conducte, jgheaburi, burlane.

www.inis.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.centrale.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Magazin instalatii termice si sanitare. Livram produsele dorite de dvs oriunde in tara. Asiguram montaj oriunde in Bucuresti si pe o raza de 30 de km limitrof. Oferim certificat de garantie&calitate.

www.maginstal.ro

Reparatii, montaj de instalatii termice si sanitare. Oferim toata gama de servicii, schimbarea unei chiuvete, montarea unei masini de spalat, montarea de instalatii sanitare.

www.termo-instalatii.ro

Centrale termice ieftine. Magazin OnLine. Garantie 3 Ani! Calitate asigurata. 100% cel mai mic pret! Comanda acum! Montaj & service.

www.centrale-termice-ieftine.com.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.promteh.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalare si monitorizare contoare de gaz.

Importator de sisteme de incalzire industriala si dezumidificatoare marca Kroll Germania (pt. hale de productie, depozite, service-uri auto, sere).

www.radainstal.com

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Realizare piscine. Furnizor pompe. Hidrofoare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.piscineresing.ro

Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.riello.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Firma ce activeaza pe piata din Romania inca din anul 2009. Firma are sediul in Bucuresti dar colaboreaza cu clienti din toata Romania.

rominstalsolar.ro

Cazane si recipieni din metal. Intretinere si reparatii cazane. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Arzatoare pentru echipamente termice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.romterm.ro

Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Constructii speciale.

www.termastar.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Import/export de centrale termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Combustibili solizi.

Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.titanholding.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare.

www.eurotherm.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Hidrofoare. Robinete, garnituri, supape. Tevi si imbinari din cupru. Radiatoare si convectoare. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

www.ucrom.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.


1 - 50 din 52
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web