Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 78 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Activitate in domeniul utilajelor de panificatie, patiserie si cofetarie - vanzari - reparatii, piese de schimb si constructii metalice din inox pt. industria alimentara.

www.amc-prodimpex.ro

Reprez.Foss Analytical AB si Foss Analytical AS, prod. aparatura de lab. pt. chimia clasica, ind.dulciurilor, grane, lapte si prod. lactate, zahar, apa si sol, bere, vin, carne, nutreturi si furaje.

www.carlex.se

 

Proiectam, producem-ambalaje, cutii duplex, microondul, carton ondulat tip III si V, natur, caserate sau imprimate, displayuri, postere, mape, plicuri, pungi, notesuri, agende, nonstop, negociabil.

www.ambalajedincarton.ro

A inceput activitatea in anul 1994, fiind prima companie care a oferit pe piata romaneasca echipamente industriale de ultima generatie pentru marcarea si inscriptionarea pe orice suport.

www.mach.ro

Proiectare si executie instalatii industriale destinate tratamentelor termice prin energie de microunde: uscare lemn, pasteurizare lichide alimentare, uscare fructe si legume, sinterizari, coaceri.

www.mse.ro

Va oferim: ambalaje, masini de ambalat cu folie, masini de legat, masini de paletizat, folie stretch, banda adeziva, banda paletizat din PP/PET/metalica, folie cu bule.

www.standard-international.ro

Reprez. SUEDPACK AG, prod. folie termoformabila (flexibila, rigida), flowpack, traysealer, folii PolyClip, pungi vid, printate flexo si rotogravura. Ambalaje blister si pungi Chevron pt ind. medicala.

www.sudpack.ro

Comercializam instalatii de umidificare si racire pentru ciupercarii, sere, ferme de vaci, porci, etc. Instalatiile noastre sunt folosite si pentru racirea spatiilor exterioare.

www.zimax.ro

Echipamente de ridicat. Echipamente si masini pt. dozat si imbuteliat marfuri vrac. Pod rulant.

www.acmes.ro

Echipamente si utilaje pt. alimentatie. Echipament hotelier. Echipamente, utilaje si amenajari pt. unitati alimentatie publica.

www.albergo-contract.ro

Import de materii prime si materiale pt. industria alimentara.

www.alexandris.ro

Teste rapide de determinare de antibiotice in lapte, filtru de curatat laptele si alte lichide de poluanti mecanici si microbiologici, imprimare in relief a produselor lactate, reactivi si teste.

www.biokom-trend.com/objects.php?cid=118

Primii producatori de solutii fiscale pe structura computerizata din Romania si va putem oferi toata gama de echipamente destinate activitatii de retail.

www.anzisoft.ro

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.atis2000.com

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini pt. imprimari. Furnizor de ambalaje.

www.augusta.ro

Producator/furnizor de ambalaje din sticla.

www.avirom.ro

Echipamente si utilaje pt. alimentatie.

www.baroncini.ro

Capse, dopuri, imbuteliere mecanica.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Armaturi industriale. Furnizare de materiale de constructii. Productie de conserve din legume si fructe.

www.bckel-wolf.ro

Echipamente si utilaje pt. alimentatie.

Servicii de recuperare hartie uzata. Constructii speciale. Robinete industriale, vane, supraplin. Utilaje pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii cu destinatie sportiva si amenajari pt. sport.

www.ambalaje-folie.ro

Utilaj pt. panificatie si brutarii. Utilaje si dotari pt. brutarii. Cuptoare paine. Coloranti alimentari. Aditivi pt. ind. alimentara. Furnizor linii de panificatie si utilaje. Echipamente si materii prime pt. patiserie. Accesorii, echipamente si utilaje pt.patiserie si cofetarie.

Furnizor linii de panificatie si utilaje.

www.crp.ro

Masini si echipamente din mase plastice. Utilaj pt. panificatie si brutarii. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini si echipamente pentru imbuteliat.

Utilaje pt. industria alimentara.

www.contigrup.ro

Proiectare flux tehnologic, distributie si asigurarea service-ului pt. echipamente, utilaje si obiecte de inventar necesare in bucatarii si spalatorii industriale, baruri, restaurante, cantine.

dactrust.ro

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Contoare si echipamente de masura. Utilaje pt. industria carnii.

www.debitrontermo.ro

Utilaje pt. industria carnii.

www.dicototal.ro

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Aparatura de laborator si analize. Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Distribuitor autohton de autovehicule. Furnizare produse alimentare. Servicii de epurare si tratare a apei.

www.edas.ro

Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Utilaj tehnologic. Prese pt. uleiuri vegetale. Piese de schimb diverse.

Utilaje pt. industria carnii. Birotica. Echipamente de birou.

Utilaje pt. industria alimentara.

www.fldinternational.ro

Dotari hotel, bar, restaurant, bucatarie, cafenea, catering, pizza, gelaterie, cofetarie, supermarket, spalatorie.

www.fortexcom.ro

Utilaje pt. industria alimentara.

www.gastroeuroinox.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Reprezentanta comerciala. Furnizor pompe. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii. Utilaje si echipamente pt. industria textila.

www.gimsid.ro

Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere.

Capse, dopuri, imbuteliere mecanica. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Imbuteliere si etichetare de bauturi. Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Reprezentanta comerciala. Ambalaje realizate din materiale plastice. Preforme si flacoane PET.

www.herti.ro

Distribuitor de aparate profesionale pentru ferme de animale. Aparatele sunt de ultima generatie si importate direct de la producator din Germania.

www.inoxcenter.ro/contact.php

Solutii complete ferme de lapte. Solutii complete procesare si ambalare lapte. Solutii complete procesare bere, racoritoare, mustar, ketch-up, sosuri.

Echipamente procesare lapte, racitoare lapte, analizoare.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

In cadrul programului Cremcaffe Solutii Complete, reprezentam in Romania urmatoarele firme: Rossi Dimension, Industria amenajarii spatiilor publice. Peste 30 de ani de experienta.

www.cremcaffe.ro

Importator instalatii de imbuteliat BAG in BOX pt. vin, otet, apa plata, sucuri de fructe, alcool, detergenti, ulei alimentar de floarea soarelui/masline. Importator de pungi Bag in Box.

www.joss.ro

Servicii alimentare prin intermediul automatelor de bauturi calde.

www.kaferom.ro

Utilaje pt. industria alimentara.

www.krones.com

Importator cu traditie in domeniul HoReCa. Va punem la dispozitie echipamente, accesorii si detergenti profesionali pentru hoteluri, restaurante, catering si nu numai, la preturi competitive.

www.lancom.ro

Unic producator de folii multistrat flexibile pentru ambalare in vid/atmosfera controlata a produselor alimentare, industriale sau medicale. Produsele sunt marci OSIM si au avizul Min. San.

Utilaj pt. panificatie si brutarii.

www.lear.ro

Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii. Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. industria alimentara. Transport rutier intern de marfa. Accesorii auto realizate din fibra de sticla. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

www.matrite-pavaje.ro


1 - 50 din 78
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web