Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 86 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Publicitate, sectiunea B.T.L. & Evenimente.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Payroll. Personnel leasing. Recruitment Executive search. Assessment Center. Outplacement. Career counseling. Training. Performance management. Team building. HR Consulting. PR & communication.

www.apt.ro

Importator materiale promotionale (orice), exclusivitate pt. Romania pt.: pixuri (simple/clips special, catal PromoPen), ceasuri (catal Time), seturi lux, office, special, multitools, cadouri.

www.gremlin.ro

 

Full service agency. Quality at affordable price. Check us.

www.independent-ad.ro

Va ofera tiparituri si tipizate fiscale (afise, flyere, cataloage, pliante, mape de prezentare); confectii textile personalizate, organizeaza evenimente, conceptie site-uri.

playgrup.ro

Articole party si accesorii carnaval. Baloane latex si folie metalizata, heliu, accesorii baloane, decoratiuni, hartie ornamentala, confeti, costume carnaval, face&body painting. Publicitate aeriana.

www.partycenter.ro

Agentie specializata in organizari de evenimente private corporate si publice. oferim clientilor nostri o gama larga de solutii, precum si solutii individuale adaptate specificului fiecarui eveniment.

www.soultosoul.eu

Agentie de publicitate full service. Import si prsonalizare obiecte promotionale, tipar, publicitate indoor si evenimente.

www.venusadvertising.ro

Casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, roof top, panouri unipole, bannere, mesh-uri, afise, window graphic, decorari auto, proglight-uri, display-uri (aluminiu, plexiglass).

www.weisspunkt.ro

Productie etichete. Productie aplicatii termoadezive cu cristale tip Swarovski. Productie lanyard tesut si fanioane tesute. Productie pliante/brosuri/carti de vizita. Organizam evenimente.

www.westlabels.ro

Spoturi media pt. publicitate.

Partenerul tau fie ca te gindesti sa gazduiesti o intalnire de afaceri, sa organizezi o conferinta sau o lansare de produs, sa-ti motivezi angajatii in atingerea scopurilor stabilit.

www.activevents.ro

Relatii media. Comunicare corporatista. Managementul evenimentelor. Comunicare interna. Managementul crizelor. Servicii creatie & design. Servicii culturale.

www.air-pr.ro

Organizator de nunti.

www.petrecere.ro

Organizare evenimente pt. sarbatorire copii.

www.colombina.ro

Organizator de nunti.

www.funny-wedding.ro

Agentie BTL ce iti ofera metode eficiente de promovare a produselor si serviciilor tale. De asemenea, iti oferim feedback calitativ, rapoarte sau recomandari de marketing.

www.airpromotion.ro

Organizator de nunti.

www.angelsday.ro

Relatii publice, BTL.

www.arenapromo.ro

Compania ce organizeaza evenimente atypice. Suntem un laboratoire de idei, o fabrika de vise, o agentie de inspiratie si fantezie. Organizam evenimente haute couture, top of the top.

www.atelierimage.ro

Comercializare rochii de mireasa.

www.monicadarie.ro

Oferim personal profesionist pentru targuri, conferinte de presa, promotii, alte evenimente (hostesse, DJ, traducatori). Producem materiale vestimentatie personalizate prin marca CopyPaste.

Ceea ce ne caracterizeaza este echilibrul cu care reusim sa gasim solutii potrivite, sa dam valoare ideilor care definesc fiecare obiectiv pe care ni-l propunem.

bestcommunication.ro

Articole pt. nunti. Organizator de nunti.

www.nunti.ro

Modele noi de decoratiuni cu baloane pentru nunti, botezuri, aniversari, evenimente speciale, targuri expozitii? Viziteaza-ne site-ul, apoi te-asteptam cu drag pe la noi!

www.superbaloane.ro

Agentie de publicitate ofera servicii de promovare: sampling, hostess si merchandising la nivel national la cele mai inalte standarde.

brasapromotions.ro

Organizare de evenimente.

Organizare de evenimente, furnizor de materiale promotionale, servicii de marketing si PR.

www.btldesign.ro

Productie publicitara: tiparituri (pliante, brosuri, afise). Serigrafie & tampografie (inscr. promotionale). Cutting-plotter (bannere, casete, panouri, inscr. auto). Grafica publicitara.

www.btlpromo.ro

Organizator de receptii, intalniri de afaceri, mese festive. Organizator de nunti.

www.casacochet.ro

Comercializare rochii de mireasa. Articole pt. nunti.

Productie si distributie de filme, casete video si DVD. Studio si laborator de fotografie. Agentie de publicitate. Spoturi media pt. publicitate. Agentie full de publicitate. Studio pt. productie filme si clipuri publicitare. Servicii de fotografiere profesionale.

www.ave-film.ro

Articole pt. nunti. Comercializare rochii de mireasa.

www.christian_philippe.ro

Articole pt. nunti. Organizator de nunti.

www.cochet-groupe.ro

Organizator de nunti.

Articole pt. nunti. Decoratiuni cu baloane.

Articole pt. nunti. Organizator de nunti. Servicii de fotografiere pt. evenimente.

www.dramun-mariage.ro

Organizator de nunti.

www.event4you.ro

Servicii corporate sau private: cocktail; dineu de afaceri; team-building; petrecere corporate; aniversare de companie; seminar, conferinta; targuri si expozitii; catering, nunta, aniversare, botez.

www.eventoo.ro

Companie de lobby, relatii publice si comunicare. Divizia de training deruleaza programe de consultanta si formare profesionala continua cu renumite institutii din Romania.

www.evolore.com

Companie organizatoare de targuri, expozitii si evenimente.

www.expo24.ro

Articole pt. nunti. Productie felicitari, carti de vizita.

Servicii de PR si promovare a imaginii, consultanta de marketing si advertising. Experienta de peste 12 ani obtinuta in Londra-Anglia.

Prezentare si animare evenimente la cel mai inalt nivel. Un portofoliu impresionant te va convinge ce inseamna un MC profi. Click!

www.liviufratila.ro

Prima agentie din Romania specializata exclusiv in marketing experiential, comunicare directa si management de evenimente.

www.fb.ro

Servicii complete pt. organizatorii de evenimente, de la sonorizare si decoratii pana la catering profesionist si de bun gust. Inchiriere locatii deosebite, personal calificat si echipamente diverse.

www.ganotti.ro

Articole pt. nunti.

www.gesica.ro

Articole pt. nunti. Organizator de receptii, intalniri de afaceri, mese festive.

www.goldenideas.ro

Organizator de receptii, intalniri de afaceri, mese festive.

www.gusto.ro

Agentie BTL full service cu acoperire nationala. Experienta din anul 2000 pe piata servicilor de specialitate din Romania. Servicii de merchandising; campanii promotionale la nivel national.

www.high-level.ro

Spoturi media pt. publicitate.

www.factor.ro


1 - 50 din 86
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web