Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 208 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Publicitate, sectiunea Agentii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Best Media preia anunturi de mica publicitate si realizeaza module grafice pentru publicare in toate ziarele nationale si locale.

www.anunturi-ziare.ro/

Agentie full de publicitate. Comercializare produse de papetarie.

www.betaimpex.ro

 

Activitatea noastra se desfasoara in domeniul managementului, productiei publicitare de orice fel, de la tricouri sau genti textile. Promotii (importul si imprimarea promotionale).

www.black-white.ro

Agentie care va ofera imagine corporativa totala: branding, creatie, design, identitate, inscriptionari, print, promotionale, web.

www.bkt.ro

Creatie, DTP, productie publicitara.

www.bluebuffalo.ro

Agentie full-service. Ne consideram o agentie inovativa, care jongleaza cu mix-ul de canale media si ideile simple pentru a construi prestigiul unui brand.

www.brandaffair.ro

Creatie publicitara, strategie, identitate vizuala, web design, fotografie si design publicitar, standuri expozitionale, packaging, evenimente - spatiul unde cele mai bune idei capata forma.

www.brandcover.ro

Prima agentie specializata in creatie de nume pentru produse, servicii si companii. Servicii oferite: creatie de nume (locale, comunitare, internationale), design de ambalaj, strategie de branding.

www.anatolinaming.com

Creatie de sigla, logo si slogan, identitate de firma, imagine de marca, serviciu sau produs, publicitate, materiale promotionale, evenimente speciale, prezentari, conferinte.

www.brandivers.com

Agentie full de publicitate.

www.bears.ro

Brands.On Marketing - Agentie specializata in marketing si PR care foloseste in mod creativ instrumentele moderne de marketing si publicitate pentru a contribui la succesul afacerii clientilor.

www.brandson.ro

Agentie full de publicitate.

Relatii publice si Pitch.

www.bt.ro

Fotografie de presa. Servicii de fotografiere profesionista. Agentie de publicitate.

Agentie de publicitate.

Agentie de publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine.

www.crmedia.ro

Relatii publice si Pitch. Consultanta.

Strategie de imagine.

www.carat.com

Carmedia este o societate care furnizeaza servicii de publicitate outdoor, folosind un suport dinamic, targetat si cu impact foarte mare si foarte vizibil in aglomeratia urbana: autoturismul.

www.carmedia-group.com/

Firma ce activeaza in domeniul productiei publicitare din anul 2002 in Bucuresti si-a extins aria de productie pe partea de confectii textile.

www.tricouriieftine.ro

Productie si distributie de filme, casete video si DVD. Studio si laborator de fotografie. Agentie de publicitate. Spoturi media pt. publicitate. Agentie full de publicitate. Studio pt. productie filme si clipuri publicitare. Servicii de fotografiere profesionale.

www.ave-film.ro

Agentie de publicitate full service.

www.cerebralart.ro

Oferim servicii (consultanta in vanzari, marketing, R.U., juridic, plan de afaceri). Realizam produse (promotionale, tiparituri, printuri indoor si outdoor, sisteme expo).

e-cim.ro

Agentie de publicitate, furnizore de servicii BTL: campanii promotionale, recrutare personal, merchandising, door to door, site-uri personalizate, evenimente, concepte.

citypromotions.ro

Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine.

Publicitate si promovare online a produselor, serviciilor si reclamelor dumneavoastra pe portalul BrandedClick, cu targetare a audientei la nivel de judet. Cercetare consumatori online. Vanzare online.

www.click-marketing.ro

Agentie full de publicitate.

www.cogep.ro

Agentie de publicitate de creatie tanara si energica, gata sa inceapa proiecte cu adevarat creative si sa iti ofere cea mai chibzuita strategie media.

www.colibriagency.ro

Agentie de publicitate.

Directie regionala de posta.

Creative studio offering branding and advertising from concept through to execution. Projects range from logo design, graphic design, packaging to art direction and advertising.

www.cubik.ro

Creatie publicitara, design grafic, web design, copywriting; relatii publice, comunicare.

d-avid.ro

Relatii publice si Pitch.

www.dccom.ro

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Drapele si steaguri pt. comemorari si sarbatoriri. Agentie de publicitate.

www.decorativa.ro

Agentie de productie publicitara, specializata in grafica & design publicitar, tiparirea materialelor promotionale si personalizarea unei vaste game de produse si obiecte.

www.deltadv.ro

Design Bureau - Agentie de publicitate. Design & grafica. Sigle. Logo design. Identitate. Reclame. Web design. Creare site. SEO. Publicitate on-line.

www.designbureau.ro

Oferim servicii:-Comunicare organizationala-Relatii publice-Relatiile cu mass-media-Cercetari de marketing-Comunicarea de criza-Organizarea de evenimente-Internet si e-Marketing.

www.desq.ro

Agentie de creatie care ofera servicii de strategie si comunicare de brand, design si identitate vizuala, web design, fotografie, DTP si creatie pentru tipar.

www.distortionart.ro

I want my logo bigger! (all known clients). Logo Bigger este cea mai recomandata agentie de publicitate. Un client multumit este cel mai bun agent de vanzari pentru noi.

www.logobigger.ro

Agentie de publicitate. Editura.

Tiparire materiale publicitare, carti, reviste offset si digital, ambalaje hartie/ PVC, materiale promotionale personalizate, imprimare CD/DVD, steaguri, baloane, scena/sonorizare, organizare evenimente.

www.etnaadvertising.ro

Productie film; Productie audio-video; Montaj; Grafica computerizata.

Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Agentie de publicitate.

www.eum.ro

Agentie de publicitate.

www.firmeluminoase.ro

Tipografie.

www.ex-libris.ro

Agentie full de publicitate.

www.fcb.ro

Importator si distribuitor de produse promotionale si functioneaza de asemenea ca o casa de productie in domeniul solutiilor de signalistica si al tipariturilor.

www.xfactor.ro

Agentie creatie/productie-logo, carti vizita, ambalaje, reclame presa, fluturasi, pliante, brosuri, afise, bannere, print indoor/outdoor, tipar offset digitalizat, agende, cataloage, storyboard, POSM.

www.fprint.ro

Relatii publice si Pitch.

www.foruminvest.ro

Agentie de relatii publice infiintata in 2001, membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice (singurul grup profesional format din companii specializate in domeniu).


  0 - 50 51 - 100 din 208
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web