Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 201 la 250 din 281 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Asigurari & Reasigurari.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Agentie de publicitate. Publicatii mass-media. Aranjamente si amenajari interioare. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Comerciant si distribuitor autovehicule. Birotica. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare produse alimentare. Mobila.

www.indexb.ro

Societate de contabilitate, expertiza contabila, audit si servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala. Autorizat CAF, CECCAR.

 

Consultanta pentru realizarea si derularea proiectelor cu finantare comunitara. Servicii de proiectare pt. constructii.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

www.ingasigurari.ro

Audit financiar, contabilitate, expertiza contabila, consultanta, resurse umane.

www.interaudit.ro

Servicii de consultanta financiar-contabila, studii de fezabilitate, contabilitate si audit.

Leasing. Servicii de intermediere financiara.

www.leasing.ro

Inregistrare marci si drepturi de autor. Consultanta juridica si reprezentare. Consultanta in design. Consultanta in domeniul proprietatii industriale, OSIM.

Servicii complete de contabilitate, analize economico-financiare. Verificarea contabilitatii tinute de departamentul dvs. si certificarea situatiilor financiare. Expertize contabile si fiscale.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

Servicii financiar-contabile.

Servicii de audit financiar/contabil. Evaluari si expertize. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Studii de fezabilitate; analize tehnice.

www.jparomania.ro

Controlling, kaizen, TargetCosting-POST, KaizenCosting-POST, Lean-POST, SixSigma-POST, IAS, IFRS, Poka YOKE, consolidare, grup, marketing, management, strategie, SMED, TPM, DFM, DFC, DFMA, SIPOC, ABC.

www.kaizen-consulting.ro

Servicii de audit financiar, audit intern si consultanta oferite de o echipa de profesionisti cu o experienta vasta in firme de audit internationale si mari companii multinationale.

www.kmpartners.ro

Va oferim servicii contabile si de consultanta la cele mai ridicate standarde, dar la preturi accesibile oricui.

www.krystal.ro

Eurocontabilitate este o firma care presteaza servicii de contabilitate, consultanta in domeniul economico financiar si de afaceri pentru societati comerciale.

www.eurocontabilitate.ro

Evaluari afaceri, proprietati imobiliare, bunuri mobile, active financiare. Acordare de consultanta economico-financiara, in special analize-diagnostic, planuri de fezabilitate, rapoarte de credit.

Servicii in domeniul financiar-contabil: contabilitate, gestiune comerciala, imobilizari, salarizare resurse-umane, consultanta fiscala si management financiar-contabil.

www.mariageneral.ro

Firma de contabilitate si consultanta fiscala, in domenii ca intocmire contabilitate si intocmire bilant, control financiar, impozit sau declaratie profit, va stam cu placere la dispozitie.

www.mattig-petrescu.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

www.mazars.ro

Intermediere asigurari, colaborare exclusiva Omniasig SA.

www.mcf.ro

Servicii oferite: audit, consultanta financiara si de afaceri, contabilitate si expertize contabile, evaluari, fuziuni. Echipa formata de-a lungul unei perioade de 12 ani este foarte stabila.

www.midconsulting.ro

Motoractive este cea mai mare societate de leasing independenta din Romania, de la flote de 400 de masini la achizitii individuale, finantam achizitia oricarei marci sau mix de marci si modele auto.

www.motoractive.ro

We offer legal services based on assistance and councelling, in the commercial law, civil or criminal law, financial and tax law, banking and investments law, accountancy, customs law.

Servicii de investitii financiare.

www.rainvest.ro

Desfasoara activitati atat de contabilitate si audit financiar cat si de consultanta in domeniul fiscal, mizand pe calitatea serviciilor prestate.

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Contabil. Contabilitate si servicii de contabilitate. Contabilitate pe calculator si declaratii fiscale. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.ngcontainvest.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

www.omniasig.ro

Consultanta achizitii publice/financiar pt. administratia centrala/locala+operatori economici pt. obtinere fonduri europene. Management implementare, rambursari plati, coordonare/monitorizare.

ro.linkedin.com/in/gabrielzaharia

Optim was established to be the answer to the request of professional support for businesses operating in Romania, providing services in accountancy, audit and related services.

www.optimconsulting.ro

Servicii oferite: contabilitate ON-LINE, situatii financiare; consultanta financiar-contabila ON-LINE; expertiza; cenzorat; resurse umane si salarizare.

cabinetcontabilitate.webgarden.ro/

Activitati de contabilitate, revizie contabila si consultanta in domeniul fiscal.

Intermediere si consultanta asigurari.

www.perfectasig.ro

Asigura-ieftin.ro va ofera informatii relevante despre asigurari de sanatate, asigurari de viata sau asigurari calatorie oferite de compania de asigurari Eureko. Vizualizati produsele de asigurari.

https://www.asigura-ieftin.ro

Consultanta si audit. Reprezentanta internationala. Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta in afaceri. Consultanta.

www.pwc.com

Servicii de audit financiar/contabil.

Oferim servicii online pentru asigurari RCA si nu numai. Comparam tarifele RCA in timp real la societatile de top din Romania si te ajutam sa-ti alegi asigurarea RCA de care ai nevoie.

www.rca-ok.ro

Servicii contabilitate primara, contabilitate avansata, audit, salarizare, resurse umane si consultanta pentru firme din Bucuresti si Ilfov. Certificare CECCAR. Profesionalism si preturi competitive.

www.birou-contabilitate.ro

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara.

www.servicii-imm.ro

Suntem o echipa tanara dar cu experienta in elaborarea proiectelor pt.obtinerea finantarii din fonduri europene, care este in permanenta la curent cu noutatile din domeniul activitatii noastre.

www.rom-leader.ro

Leasing. Servicii de intermediere financiara.

Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului. Consultanta in afaceri. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Te-ai saturat sa cauti cea mai ieftina asigurare RCA si sa constati ca platesti mai mult decat pretul afisat initial? Acceseaza site-ul nostru si nu vei plati nici un leu in plus!

www.onlinerca.ro

Leasing. Servicii de intermediere financiara.

www.romstal-leasing.ro

Cel mai mare site de companii din lume, cu o baza de date imensa. Firme din toate domeniile si din toate tarile sunt listate la noi in site.

www.world-companies.com

Probleme cu contabilitatea? Consideri ca nu ai o comunicare eficienta cu contabilul tau? Pentru profesionalism si seriozitate, contactati-ne!

www.accounting-leader.ro

Societate de administrare a investitiilor care administreaza fondurile deschise de investitii Star Focus si Star Next.

www.sai-star.ro

Servicii operationale contabile.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii de audit financiar/contabil.

www.scot.ro

Leasing. Servicii de intermediere financiara. Dealer autorizat Daewoo. Comercializare autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini.

www.sebastian.ro


 50 - 100   100 - 150   150 - 200 201 - 250 din 281
 250 - 300  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web