Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Echipamente, sectiunea Hidraulice.

Productie de masini de ridicat si manipulat: lifturi industriale tip foarfeca pentru marfuri si autovehicule, echipamente de incarcare cu compartiment.

www.lodige.ro

Furnizor utilaje pt. prelucrarea deseurilor din lemn. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Filtre de aer. Productie de ventilatoare. Echipamente si utilaje hidraulice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de uscatorie industriala.

www.goldmark.ro

 

Furtunuri cauciuc si PVC. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Cilindri pneumatici. Produse din cauciuc. Utilaje. Echipamente si utilaje hidraulice.

www.hidraulica.ro

Remorci si semiremorci pt. autovehicule de orice capacitati.

Compresoare de aer. Masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice.

www.stenhoj.ro


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Echipamente, sectiunea Hidraulice din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Servicii specializate si produse in domeniul hidraulic - furnizori de renume precum EATON, VICKERS, INTERNORMEN, FESTO, ARON.

Reconditionare instalatii hidraulice; comert aparatura hidraulica si pneumatica.

Comercializare si distributie echipamente si aparatura hidraulica, pneumatica si electrica; distribuitoare, supape, aparatura proportionala, pompe cu palete sau pistoane, valve, cilindrii, contactori.

Producem: pompe si motoare hidraulice cu roti dintate; pompe si motoare hidraulice cu pistoane axiale; cilindrii hidraulici cu simpla si dubla actiune; alte echipamente.

Distributie si comercializare echipamente si aparataj hidraulic si pneumatic din productia celor mai renumite firme; Vickers, Rexroth, Parker, Denison, B&C, Sauer, Moog, Sun.

Va oferim solutii complete pentru depozitul Dvs: echipamente de ridicat si manipulat; sisteme de rafturi si mobilier industrial; software logistic; the alive storage.

Echipamente si utilaje hidraulice.

Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Filtre de intrebuintare diversa. Furtunuri cauciuc si PVC. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Organe de asamblare.

Echipamente si utilaje hidraulice. Garnituri si accesorii pneumatice. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Instalatii si utilaje pneumatice.

Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si utilaje hidraulice. Automatizari.

Motor diesel cu injectie. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice.

Echipamente si utilaje hidraulice.

Echipamente si utilaje hidraulice.

Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Echipamente si utilaje hidraulice.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Reparatii masini-unelte. Echipamente si utilaje hidraulice.

Filtre de intrebuintare diversa. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. constructii. Compresoare de aer. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Producator, subansamble si reparatii macarale. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Producator, subansamble si reparatii macarale.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice.

Servicii pt. industria petroliera. Confectii, profile si armaturi metalice. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Reparatii de utilaj pt. constructii. Producator, subansamble si reparatii macarale. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat. Reparatii de autovehicule. Service.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web