Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje.

SISCON SRL este reprezentanta in Romania a celor mai importanti producatori germani de utilaje si accesorii pentru panificatie si patiserie, cum ar fi: FRITSCH,DIOSNA, MIWE,SCHNEIDER,ANNELIESE,etc.

Furnizor de ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Sisteme de coduri de bare. Benzi pt. legat ambalaje. Etichete autocolante.

www.albref.com

 

Unici importatori in Romania al celui mai mare producator spaniol de masini automate de vanzare a produselor: bauturi calde, bauturi reci, solide, farmaceutice, snacks, universale - 60 de produse.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.convertflex.ro

Comercializare si service cantare electronice, case de marcat, feliatoare, etichetatoare, masini de ambalat, solutii complete gestiune si puncte de vanzare. Echipamente Bizerba, Wincor-Nixdorf, Ulma.

www.detunata.ro

Furnizor de ambalaje.

www.europack.ro

Utilaje pt. industria carnii. Industrializare, exploatare si preparare carne.

Utilaje pt. prelucrare lapte si derivati.

Import de masini si utilaje pt. agricultura.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.mmproduct.ro

Comercializare de utilaje pt. industria alimentara. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara.

www.magic-id.ro

Firma specializata in servicii de alimentatie care ofera solutii si o gama diversificata de echipamente profesionale pt. hoteluri, baruri, restaurante si afaceri conexe acestora.

www.nelsand.ro

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Producatoar de etichete autocolante albe sau colorate, in rola sau in coala, producatoare de taguri; distribuitor de riboane, imprimante, role casa de marcat, role POS, tavite polistiren.

www.eurolabels.ro

Utilaje pt. industria alimentara. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Utilaje pt. industria alimentara. Echipamente, utilaje si amenajari pt. unitati alimentatie publica.

www.tehnotop.ro

Companie de engineering, furnizor principal de echipamente si utilaje pentru industria alimentara. Oferim proiectare, consultanta in domeniu, livrare, montare si punere in funtiune.

www.tminox.com

Utilaje profesionale HoReCa.

www.trus.ro


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Importul, montajul, repararea si service-ul utilajelor frigorifice de uz industrial. Avem experienta in domeniu de 20 ani, am executat numeroase depozite frigorifice si alte instalatii.

Gestiune, vanzare, service automate de cafea vending si de bar. Vanzare produse consumabile: cafea, ciocolata instant, ceai instant, zahar plic, lapte.

Automate vending. Comercializam automate de cafea, automate de produse, automate de bauturi si accesori automate.

Vanzare, montaj, service si intretinere echipamente frigorifice pentru uz industrial si comercial. Dotari complete supermarketuri, depozite frigorifice (camere frigorifice).

Fabrici agroalimentare "la cheie"; abatoare, carmangerii, depozite frigorifice, panificatie, fabrici de lapte, conservarea fructelor, legumelor, fabrici de peste.

Consultanta tehnica, solutii profesionale, vanzari si service in tratarea aerului, deumidificare, ventilatie, climatizare, compresoare, tratarea apei, statii de epurare, transpaleti si stivuitoare.

Vitrine frigorifice mezeluri, lactate. Vitrine frigorifice pui, carne, peste. Vitrine frigorifice cofetarie, gelaterie. Vitrine frigorifice bauturi. Camere/rafturi frigorice, usi camere frigorifice.

Specializata in utilaje si echipamente alimentare, utilaje pt. restaurant, utilaje pentru hotel, utilaje pt. pizzerii, baruri profesionale, utilaje spalatorie.

Importam utilaje pentru brutarie si patiserie pe care le reconditionam.

Ambalaje de unica folosinta.

Echipamente si materii prime pt. patiserie.

Morarit si panificatie. Utilaje pt. morarit.

Unitate de alimentatie.

Unitate de alimentatie.

Utilaje pt. industria alimentara. Echipamente si materii prime pt. patiserie. Furnizor linii de panificatie si utilaje. Utilaj pt. panificatie si brutarii. Utilare pt. bucatarii de cantine, restaurante. Furnizor linii de panificatie si utilaje. Cuptoare industriale.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Utilaj pt. panificatie si brutarii. Furnizor linii de panificatie si utilaje.

Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. prelucrare lapte si derivati. Prelucrari mecanice prin aschiere. Turnatorie din metale neferoase.

Produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Furnizor de balustrade de protectie. Utilaje pt. industria carnii. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Furnizor linii de panificatie si utilaje.

Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Capse, dopuri, imbuteliere mecanica. Furnizor de ambalaje.

Folie de auminiu pt. ambalare si industria alimentara.

Utilaje pt. prelucrare lapte si derivati.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Furnizor de ambalaje. Benzi metalice subtiri pt. ambalare. Benzi pt. legat ambalaje.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Folie de auminiu pt. ambalare si industria alimentara. Furnizor de ambalaje.

Utilaj pt. panificatie si brutarii.

Utilaj pt. panificatie si brutarii. Produse de patiserie - productie.

Benzi pt. legat ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Stingatoare. Productie de echipamente de protectie. Furnizor de ambalaje. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Furnizor de balustrade de protectie. Utilaje pt. industria carnii. Marochinarie. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Utilaje pt. industria alimentara. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Unitate de alimentatie.

Folie de auminiu pt. ambalare si industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini si echipamente de etichetat. Furnizare produse alimentare. Comercializare de utilaje pt. industria alimentara. Echipamente procesare lapte si derivate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web