Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
26 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Birou Papetarie & Birotica & Fotocopiere.

Direct la tinta! Distributie si comert cu ridicata: electrice, scule electrice, echipament de protectie, organe de asamblare, unelte si scule de mana profesionale, electrozi de sudura, produse chimice, articole de uz casnic si gospodaresc.

Birotica. Birotica si papetarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comercializare produse de papetarie.

www.bright-trade.ro

 

Media & copy. Birotica si papetarie. Furnizor de hartie. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comercializare produse pe suport optic. Centru de fotocopiere. Servicii de reincarcare cartuse imprimante.

Distributie de produse si materiale tehnice. Scule si accesorii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare copiatoare.

Certificata SR EN ISO 9001/2000. Distributie de produse si materiale tehnice. Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Depozit si comercializare de rulmenti. Organe de asamblare.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Strategie de imagine. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Service si reparatii pt. aparatura electronica. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Comert cu ridicata si cu amanuntul. Distributie de produse si materiale tehnice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Bare si profile metalice. Tabla si produse laminate. Tevi sudate. Productie tevi imbinare fara sudura. Depozit si comercializare de rulmenti.

Birotica. Birotica si papetarie. Comercializare produse de papetarie. Centru de fotocopiere.

www.lecom.ro

Comercializare produse de papetarie. Birotica si papetarie. Comercializare jucarii.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Laptop-uri, componente. Accesorii pt. calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

www.mistis.ro

Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Centru de fotocopiere.

Portal informational pe internet. Hosting/gazduire pagini de internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

www.braila.net

Retea librarii. Librarie carte. Beletristica. Comercializare produse de papetarie.

Echipamente de birou. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Centru de fotocopiere. Calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Tehnica de calcul. Echipamente pt. telecomunicatii. Instalare si intretinere de centrale.

www.pancronex.ro

Unitate protejata: distributie imprimate tipizate; service birotica; refill; asamblari calculatoare. Birotica. Birotica si papetarie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse. Servicii de reincarcare cartuse imprimante.

Birotica. Calculatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Producator si distribuitor. Imprimate tipizate nefiscale. Producator de articole de papetarie.

Aparataj electric; motoare; cabluri; abrazive; rulmenti; suruburi; electrozi; burghie; tarozi; filiere; clingherit (marsit); azbest (placa si snur); cositor; electroizolanti; izolanti profesionali; echipament de protectie. Comercializare en-detail a produselor industriale. Distributie de produse si materiale tehnice. Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice.

Aprovizionare si distributie cu ridicata: scule, unelte, feronerie, fitinguri, echipament protectie, instrumente de masura, elemente fixare, articole uz gospodaresc si de gradina. Distributie de produse si materiale tehnice. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Scule de mana profesionale. Comercializare de echipamente de protectie. Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Armaturi sanitare.

Distributie papetarie, birotica, consumabile, echipamente de birou. Birotica. Birotica si papetarie. Echipamente de birou. Imprimante. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comercializare produse de papetarie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

www.birotica.info.ro

Distributie de produse si materiale tehnice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii.

Distributie de produse si materiale tehnice. Organe de asamblare. Curele de transmisie. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Produse din cauciuc. Comercializare de echipamente de protectie. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Creare website, gazduire site, cataloage virtuale, realizare harti, harta Braila, harta Galati, promotionale, inscriptionari, indoor&outdoor, firme luminoase, tiparituri, afise, cataloage, producator stampile.

www.torent-press.ro

Echipamente de birou. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare.

www.trendcom.3x.ro


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Birou Papetarie & Birotica & Fotocopiere din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Oferim un larg sortiment de echipamente de birotica: noua generatie de copiatoare digitale alb negru/color, multifunctionale, faxuri, masini de numarat bancnote si monede, distrugatoare de documente.

Distributie birotica - papetarie, imprimate tipizate.

Traduceri autorizate in orice domeniu din spaniola, franceza, engleza, italiana etc. Servicii de interpretare pentru conferinte, seminarii, sedinte, notariate.

Firma functioneaza din 1999, avand una din cele mai mari librarii din sud estul Romaniei. Detine mijloace de transport pentru orice fel de activitate de acest fel.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service si reparatii copiatoare. Tehnica de calcul.

Service center Arcelormittal. Depozit de otel. Servicii metalurgice. Laminari de metale. Comercializare produse de metalurgie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Depozit de otel. Armaturi industriale.

Productie de cereale. Servicii si productie agricola. Distributie de produse si materiale tehnice.

Distributie de produse si materiale tehnice. Materii prime pt. agricultura. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare en-gros de detergenti. Comert en-gros cu aparate electrice.

Birotica. Echipamente de birou. Service si reparatii copiatoare. Aparate de transmisie fax. Copiatoare si service. Calculatoare. Imprimante. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Comercializare piese schimb. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Birotica si papetarie. Comercializare produse de papetarie. Centru de fotocopiere.

Distributie de produse si materiale tehnice.

Depozit rulmenti industrali, auto, agricoli si de precizie. Lant Gall. Simeringuri. Curele. Abrazive. Electrozi. Certificata SR EN ISO 9001:2008. Depozit si comercializare de rulmenti. Rulmenti cu aplicatii diverse. Distributie de produse si materiale tehnice.

Retea magazine prezentare, desfacere, promovare. Librarie carte. Beletristica. Comercializare produse de papetarie. Birotica si papetarie. Comercializare jucarii. Comercializare produse pe suport optic. Difuzare si distributie de carte si articole papetarie.

Librarie carte. Beletristica. Activitati de difuzare de presa si beletristica. Comercializare produse de papetarie.

Telecomunicatii mobile. Comercializare copiatoare. Aparate de transmisie fax. Tehnica de calcul.

Distributie de produse si materiale tehnice. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi sanitare pt. constructii. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cabluri electrice si accesorii.

Echipamente de birou. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Centru de fotocopiere. Comercializare produse de papetarie.

Service si reparatii copiatoare.

Birotica. Jucarii pt. prescolari si scolari. Articole de papetarie. Detergenti pt. uz casnic. Birotica si papetarie. Imprimate tipizate nefiscale.

Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Comert cu calculatoare.

Centru de fotocopiere. Instalatii de climatizare.

Depozit papetarie, birotica. Birotica si papetarie. Comercializare produse de papetarie.

Echipamente, scule si materiale pentru activitati creative si educative. Articole de papetarie. Furnizor de materiale didactice si accesorii pt. invatamant. Educatie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web