Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Tevi & Tubulatura & Roti & Rulmenti.

Comercializarea rulmentilor auto si industriali, marci de renume mondial SKF, FAG, Timken, URB, NSK. Simeringuri, inele ZEGHER, inele O-ring.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Tevi & Tubulatura & Roti & Rulmenti din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Cel mai mare importator de oteluri inoxidabile din Romania. Asiguram calitate, preturi negociate corect, transport direct la client.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Tubulatura flexibila.

 

Rulmenti cu aplicatii diverse. Curele de transmisie. Simeringuri pt. instalatia de ulei. Depozit si comercializare de rulmenti.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Depozit si comercializare de rulmenti.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Servicii metalurgice. Mobilier de dimensiuni reduse. Furnizare tevi. Prelucrare de materiale plastice.

Tubulatura flexibila. Utilaje pt. industria de constructii. Confectii si profile din aluminiu. Furnizor de produse/profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Furnizare tevi. Furtunuri cauciuc si PVC.

Tevi sudate.

Productie tevi imbinare fara sudura.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Curele de transmisie. Simeringuri pt. instalatia de ulei.

Depozit si comercializare de rulmenti.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Depozit si comercializare de rulmenti. Lagare de alunecare pt. rulmenti. Curele de transmisie. Curele de distributie cu canele. Simeringuri pt. instalatia de ulei.

Distributie de produse si materiale tehnice. Depozit si comercializare de rulmenti. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Materiale, echipamente si produse abrazive. Organe de asamblare. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura pt. acoperiri metalice si hale.

Tevi multistratificate. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Producator/furnizor de articole sanitare. Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Depozit si comercializare de rulmenti.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Depozit si comercializare de rulmenti. Etansari. Benzi transportoare. Lanturi pt. diferite utilitati. Lagare de alunecare pt. rulmenti. Simeringuri pt. instalatia de ulei. Curele de transmisie. Inginerie; proiectare. Servicii industriale.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Depozit si comercializare de rulmenti.

Depozit si comercializare de rulmenti. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Exploatare si industrializarea lemnului. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Rulmenti cu aplicatii diverse. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de mobila si lemn.

Furnizare tevi. Productie de cereale. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Echipamente de birou. Comert cu calculatoare. Serigrafie si stampile. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Distributie de produse si materiale tehnice. Rulmenti cu aplicatii diverse.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Depozit si comercializare de rulmenti.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Reductoare. Alte aparate electrice. Depozit si comercializare de rulmenti. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Curele de distributie cu canele. Curele de transmisie. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web