Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Import/export de centrale termice. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii pt. constructii. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Aer conditionat.

www.elsantermo.ro

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

 

Instalatii exterioare pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Aparate sudura cap-cap si electofuziune, generatoare curent; tevi si fitinguri din PE, PP, PVC pentru retele de apa, gaze, canalizari, drenaje. Vane, robinete, hidranti, pompe, cismele.

Instalatii termice, sanitare, climatizare, service centrale termice, amenajari interioare.

Proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje si echipamente pentru lucrari de constructie si intretinere a drumurilor, pentru constructii civile si industriale.

Importator si distribuitor de fitinguri si armaturi industriale din otel, fonta si otel inox. Robinete, flanse, coturi, reductii. Comert cu rulmenti.

Producator tevi corugate (riflate) din polietilena conform prEN13476 pentru canalizare, drenaj, subtraversari, podete. Diametre 200mm - 1000mm, rigiditati clase SN4 si SN8 (ISO9969).

Instalatii electrice de alimentare (retele si bransamente 0,4-20 Kv), utilizare (casnic si industrial), protectie (paratrasnet si prize de pamant) si automatizari (tablouri automate si programabile).

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Cai ferate. Instalatii in constructii. Proiectare de constructie cai ferate. Constructii/montaj cai ferate.

Montam saune, piscine, solarii in Iasi, Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani, Piatra Neamt.

Distribuitor autorizat pt. produsele Fibrex. Gama de produse cuprinde: cazi de baie acrilice, cabine de dus, sisteme de hidro & aeromasaj, piscine, minipiscine.

Importator si distribuitor echipamente tratarea apei potabile rezidentiale si industriale. Dedurizatoare, osmoze inverse, deferizatoare, denitrificatoare, filtre automate, sterilizatoare cu UV.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii in constructii. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Materiale si produse refractare. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaj tehnologic. Constructii din lemn. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii din lemn.

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Producator/furnizor de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii - montaj. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele. Signalectica ne/luminoasa. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii de frig si climatizare. Marcare drumuri. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente.

Instalatii in constructii.

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire electrice.

Tevi multistratificate. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Producator/furnizor de articole sanitare. Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii pt. constructii.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii si distributie de gaz metan. Producator de materiale de constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare.

Instalatii in constructii.

Investigatii defectoscopice. Instalatii si distributie de gaz metan. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Instalatii in constructii. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Constructii-montaj. Rafinarie petrol. Constructii.

Instalatii in constructii.

Infiintata in anul 2012, are ca domeniul de activitate lucrarile de instalatii in constructii. Realizam instalatii electrice, sanitare, termice si sisteme de securitate.

Servicii de instalatii termice si sanitare de orice tip, pentru cladiri civile si industriale executate de echipa noastra experimentata de instalatori calificati!

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web