Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Vehicule, sectiunea Leasing & Comert Auto.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto.

Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme.

 

Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto.


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Vehicule, sectiunea Leasing & Comert Auto din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Solutia financiara completa! Finantare in sistem LEASING financiar si operational (lei si euro) pentru autoturisme noi si second-hand, ECHIPAMENTE si UTILAJE pe o perioada cuprinsa intre 12-48 luni.

Dealer autorizat IVECO, Fiat, Alfa Romeo, Lancia si Ssan Yong, Carmix, New Holland. Leasing operational si inchirieri de autoturisme. Servicii de transport cu vehicule comerciale usoare, camioane.

Firma noastra este prima societate specializata din Iasi pe servicii de inmatriculari, radieri, ITP, inregistrarea la Administratia Financiara, operatiuni RAR.

Intermedieri auto, import auto second hand euro 3, 4, piese auto, service auto.

Gama de autovehicule noi comercializate cuprinde o paleta foarte bogata, oferind posibilitatea de a alege orice marca auto. Veniti cu pretul de la dealer si noi va dam un discount!

Grup de firme din Iasi, cu puncte de lucru in Bucuresti, Cluj, Suceava si Botosani, care va pune la dispozitie servicii de vanzari auto noi si rulate (import) leasing, rent-a-car.

Locul unde veti gasi doar masini la sigur, nu la noroc! Vanzari auto second in rate sau leasing! Avans incepand cu 10%.

Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep si Dodge.

Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Service auto general. Toate marcile de masini.

Distribuitor autohton de autovehicule. Dealer autorizat Grup Dacia - Renault. Dealer autorizat marca Renault. Service auto general. Toate marcile de masini.

Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Service auto general. Toate marcile de masini. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Transport de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Dealer autorizat Grup Dacia - Renault. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comercializare autoturisme in rate si leasing. Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Service auto general. Toate marcile de masini. Comercializare accesorii auto si piese de schimb.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Dealer autorizat marca Skoda. Distribuitor autohton de autovehicule. Comercializare autoturisme in rate si leasing. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web