Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Producator de materiale de constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii civile.

 

Producator de materiale de constructii.

Comercializam o gama variata de materiale de constructii, adezivi, sisteme de acoperire. Societatea presteaza, de asemenea, servicii de nivelare, decolmatare santuri, demolari constructii vechi.

Exploatarea, prelucrarea si comercializarea nisipurilor silicioase si a bilelor de silex. Productia de mortare uscate. Producator cu Sistemul de Management al Calitatii certificat SR EN ISO 9001:2001.

www.mindo.ro

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Importator de materiale de constructii.


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Import caramida Eco Domo (ecologica) termoizolatoare.

Panouri termoizolante. Tabla. Electrice. Telecomunicatii si IT&C.

Companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala cat si piata de retail.

Distribuitor exclusiv Tecumseh Power International. Motoare termice utilitare cu puteri intre 3 si 22 HP. Transmisii. Pompe hidraulice. Garantie si piese de schimb. Consumabile. Reparatii utilaje.

Extractie sorturi balastiera productie betoane, constructii civile si industriale.

Productia de cochilii din poliuretan, productia de conducte si elemente preizolate cu spuma poliuretanica.

Panouri sandwich.

Executari de constructii generale, cu sau fara materiale proprii. Materiale de constructii, la preturi mai mici.

Importam adezivi, rasini, grunduri, lacuri profesionale pt. parchet SLC Kerakoll Italia. Montam si finisam parchet masiv.

Produce si comercializeaza sarma si produse din sarma la pret de producator cum ar fi: cuie, sarma, plasa gard, plasa zincata, otel.

Cel mai mare importator de oteluri inoxidabile din Romania. Asiguram calitate, preturi negociate corect, transport direct la client.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii.

Transport rutier intern de marfa. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Materiale de constructie pt. drumuri. Cherestea. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii. Prelucrare lemn. Cariera de exploatare materiale de constructie. Constructii din lemn. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

Materii prime si materiale pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert en-detail. Comert cu materiale de constructie. Combustibil solid - lemn, carbune. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Caramida pt. constructii. Comercializare ciment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Furnizor otel-beton.

Prelucrare lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Confectii si profile din aluminiu.

Prelucrare lemn. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert en-gros a materialelor plastice.

Constructie de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Furnizare de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii. Distribuitor materiale de constructii. Caramida pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Producator de materiale de constructii. Furnizare tevi.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Azbociment. Furnizor otel-beton. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cartofi/alte plante tehnice.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comert en-gros a materialelor de constructie. Caramida pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.

Europaleti din lemn. Prelucrare lemn. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern.

Exportator de lemn. Furnizare de materiale de constructii. Importator de materiale de constructii. Import/export de produse farmaceutice de uz uman. Import/export de produse chimice. Importator de produse pt. tratarea lemnului.

Scule si accesorii. Furnizare de materiale de constructii. Scule electrice. Organe de asamblare.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Furnizare de materiale de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web