Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul.

Comert cu produse de uz general. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert en-gros si en-detail.

Distributie de produse si materiale tehnice. Produse industriale. Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros a produselor industriale.

 

Comert en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros produse alimentare.

Import de plante si flori ornamentale. Comert en-gros si en-detail.

Abator specializat. Productie industriala de bauturi alcoolice. Comert en-gros si en-detail. Industrializare, exploatare si preparare carne. Preparate din carne. Comert en-detail.

Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-detail produse alimentare. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse diverse. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit.

Cooperatie. Prelucrare lemn. Comert en-gros si en-detail. Turism intern/international. Comert cu produse de uz general.

Constructii civile si industriale.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Distributie produse alimentare si nealimentare en-gros si en-detail.

Comercializare orice tip de produse alimentare si nealimentare, in functie de cererea clientului si efectuam operatiuni de import - export pentru orice tip de marfa.

Comert en gros si en detail cu produse alimentare si industriale (vopsele, coloranti, diluanti, detergenti, sapun, cosmetice, produse de uz casnic si gospodaresc, unelte si scule, mase plastice).

Distributie prepay Orange, Connex si Romtelecom; Diostributie piese schimb auto Daewoo Coreea.

Distribuitor centrale termice Motan. Magazin/distributie consumabile pt. sudura/scule/accesorii/service/piese de schimb centrale termice, pompe, hidrofoare, fitinguri.

Comert en gross cu produse industriale din gama: feronerie pentru usi si ferestre, unelte si scule pentru constructii, casa si gradina, echipament electric, organe ansamblare, electrozi sudura.

Infiintata in anul 1991, avand capital integral privat. Obiect principal de activitate comercializarea de piese auto Dacia si scule aschietoare pentru metal.

Magazine vanzare centrale termice, radiatoare, instalatii incalzire, electrocasnice, audio-video, IT, amenajari interioare, materiale constructii, produse alimentare-carne. Rate&preturi negociabile.

Comercializam toata gama de transmisii, lanturi, curele, benzi transportoare, motoare electrice, lanturi industriale.

Magazin piese auto Dacia si import. Service auto (mecanica, directie, tinichigerie, vopsitorie, electrice, spalatorie, tractari). Inchiriere spatii.

Importator si distribuitor de scule, utilaje si echipamente pt. constructii, cu cel mai mare show-room - Centru de vanzari si inchirieri din zona.

Benzi transportoare cu insertii textile: benzi transportoare cu insertii textile de uz general destinate transportului de materiale solide, minereui, nisipuri, balast, lignit, materiale.

Cod C.A.E.N.: 5250, 5262, 7032, 9303.

Infiintata in anul 2003, Client Serv S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt.

Oferim clientilor si colaboratorilor sai o variata gama de produse de menaj, produse de unica folosinta HoReCa, dar si scule, unelte si accesorii de constructie.

Importator direct pt. statii radio de emisie receptie marca Midland si TTi, sisteme de navigatie, detectoare de radar, kituri xenon, dvd-uri auto.

Comert cu produse din categoria metalo-chimice. Scule si unelte pentru casa si gradina. Constructii.

Pe site gasiti toate informatiile necesare despre piata auto, piese auto, anunturi auto, vanzare masini precum Ford, Skoda, BMW, Citroen, etc.

Tabla tip tigla la cele mai avantajoase preturi din Romania cu livrare gratuita in toata tara in cel mult 48 ore. Acoperisurile complete de tigla metalica primesc gratuit Certificat de Garantie.

Comert en-gros si en-detail.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros si en-detail. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros a materialelor de constructie. Repere industriale pt. piese de schimb. Materii prime pt. agricultura.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Comert en-detail. Comert en-gros.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros si en-detail. Comert exterior. Import-export. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail produse alimentare. Decoratiuni interioare. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comercializare en-detail. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Comert en-gros si en-detail.

Comercializare en-detail. Comert en-gros si en-detail. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros. Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail.

Comert cu produse de uz general. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare.

Comert cu produse de uz general. Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse diverse.

Comert cu produse de uz general. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-gros de detergenti.

Comert en-gros si en-detail. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Comercializare de mobila. Comert en-detail. Comercializare de mobila si lemn. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Comert en-gros. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare. Magazin de lux.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare articole de menaj. Comert cu materiale de constructie. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Motel. Pensiune turistica. Comert cu produse de uz general.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare.

Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Statie de carburant pt. autovehicule. Spalatorie auto. Vulcanizare auto.

Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros si en-detail.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web