Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

www.alyonplus.ro

Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Dezmembrari si demontari de masini folosite. Caroserii auto.

 

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Cherestea. Exploatare forestiera. Accesorii si piese de schimb auto second-hand.

Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Dezmembrari si demontari de masini folosite.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Service auto general. Toate marcile de masini.

Producator de cablu si sarma. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Servicii de reconditionare de autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Dezmembrari si demontari de masini folosite.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Tinichigerie auto. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Service auto tren rulare.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare autoturisme in rate si leasing. Servicii si produse pt. carosare autovehicule. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

www.europaservice.ro

Exploatare forestiera. Cherestea. Constructii din lemn.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Scoala de soferi.

Comert cu amanuntul cu piese auto, materiale si chimicale auto (rulmenti, curele, simeringuri, altele auto sau industriale), piese scuter, ATV, altele.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Statie de carburant pt. autovehicule. Comercializare de produse petroliere.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Radiatoare si convectoare. Furnizor de radiatoare auto. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

www.raal.ro

Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Tinichigerie auto. Vopsitorie autovehicule.

Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Echipamente si aparate pt. incarcare baterii. Service pt. baterii. Stivuitoare.

www.rombat.ro

Vulcanizare auto. Spalatorie auto. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare.

Productie de echipamente de protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Service auto general. Toate marcile de masini.

www.ineltausoare.ro

Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Dezmembrari si demontari de masini folosite. Tinichigerie auto. Vopsitorie autovehicule.

Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Productie si comercializare de plasa de sarma. Servicii de amplasare si intretinere toalete ecologice. Mobilier urban. Piese de schimb pt. material rulant.

www.vrg.ro

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Jante auto.

www.witarogrup.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Import si comercializara de piese de schimb si accesorii auto de calitate superioara, produse destinate cu precadere marcilor Ikarus, Mercedes, Iveco, MAN, Volvo, DAF, RABA.

Import si distributie piese auto.

Oferim piese si accesorii auto pentru camioane si utilaje pentru constructii.

Comercializam toata gama de piese auto import si lubrefianti.

Raspundem la cereri de oferta/proiectare pentru instalatii electrice cu gama completa de produse electrice care pot interveni! Calculare si echipare tablouri electrice dupa o specificatie data!

Comercializare accesorii, anvelope, piese de schimb la motoare, suspensie, cutii de viteza, uleiuri, aditivi auto la preturi de importator.

Comert cu piese si accesorii pentru autovehicule. Comert si distributie de materiale de constructii si finisaje. Service auto si vulcanizare autorizate de RAR. Firma certificata ISO 9001:2000.

Producator de: echipamente de pornire si aprindere a motoarelor (bujii motoare aprindere scanteie, bujii incandescente, electrozi de aprindere, termostartere pt. motoare Diesel); piese sinterizate.

Constructie civila. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Statie de carburant pt. autovehicule.

Piese auto-moto import pt toate marcile. Cele mai bune preturi la ulei auto Chevron - import America.

Importator oficial in Romania a jantelor MAK, Brock, RC Design.

Compania noastra comercializeaza o gama variata de: seturi motoare Ruver; segmenti de piston (marca Schottle si Goetze); supapa motor, pistoane, cilindru piston, set motor, bucsa motor.

VentureShield in Romania. Fimul protector de vopsea VentureShield. Adeziv acrilic, ultra transparent rezistent la intemperii. Adera cu succes, dar in acelasi timp se indeparteaza de pe suprafete usor.

Principal obiect de activitate importul si distributia pieselor de schimb pentru camioane de productie vest-europeana (Mercedes, MAN, Iveco, Volvo, DAF, Renault, Scania).

Distribuitor piese auto import, lubrifianti auto, cosmetice auto, anvelope, acumulatori auto, tratamente motor, aditivi, antigel, jante otel si jante aliaj.

Prestez servicii in domeniul reclamelor.

Accesorii, echipamente, piese pt. autoturisme, atv-uri, camioane, motociclete, scutere, tractoare, utilaje.

Infiintata in anul 2004, avand domeniul de activitate importul de piese de schimb pt.autobuze de diferite tipuri. (perne de aer, filtre, componente motor etc).

Distributia pieselor de schimb (Bosch, SWAG, Flennor, Blistein, Hengst), lubrifian?ilor (Mobil 1, Castrol, Aral, Esso) si vopselelor auto (Klar, 4CR).

Importator-distribuitor piese auto Dacia, Dacia 1304, Dacia 1307, Dacia 1.9 diesel, Supernova, Solenza, Logan 1.4 benzina, Logan 1.5 DCI motorina, Sandero.

Comercializam piese auto originale, piese auto after market, lubrifianti, accesorii auto, echipamente service, sisteme audio pentru orice tip de autovehicule si camioane.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web