Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Instalator mozaic si gresie. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Servicii de prelucrare a marmurei. Cariera de exploatare materiale de constructie. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

www.home.ro

 

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat.

Producator de faianta. Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Pavaje si placare piatra, faianta, gresie, amenajari interioare.

Societate comerciala cu capital integral privat, fondata in anul 1991, avand ca activitate principala taierea, fasonarea si prelucrarea pietrei si marmurei destinate constructiilor de orice fel.

Placari: gresie, faianta. Rigips, tavan fals, modificari interioare, finisari diverse apartamente si case in Baia Mare si imprejurimi. Oferim seriozitate si lucrari de calitate.

The leading producer of natural stone in Romania, offering a wide range of tiles, special products, for indoor and outdoor walling, flooring and gardens. Blocks and slabs are also available.

Mocheta de trafic intens/extrem pt. hoteluri, restaurante cu design serie/personalizat, mocheta pt. birouri, mocheta dale, stergatoare de picioare, pardoseala PVC si tapet PVC.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de produse si materiale tehnice. Scule si accesorii. Producator de perii industriale din sarma.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Decoratiuni interioare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Cabine de dus. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare marmura pt. constructii.

Materii prime pt. metalurgie. Materiale, echipamente si produse abrazive. Izolatori hidro, termici si fonici.

Importator de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Cariera de exploatare materiale de constructie. Corzi, sfori, franghii. Productie/furnizare materiale plastice. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Importator de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Comercializare de faianta si gresie.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici.

Hotel.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de ambalaje.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de ambalaje.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Producator de faianta.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert cu materiale de constructie.

Comercializare marmura pt. constructii. Scule de mana pt. prelucrare lemn.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare de faianta si gresie.

Importator de faianta si gresie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Furnizare de materiale de constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Acoperiri sindrila si bituminoase. Articole sanitare din materiale feroase.

Producator de materiale de constructii. Producator de faianta.

Comercializare de faianta si gresie.

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Materiale, echipamente si produse abrazive. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Produse tehnico-sanitare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice.

Comercializare de faianta si gresie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web