Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele.

Calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Retele de calculatoare. Laptop-uri, componente.

www.itcomputers.ro

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Componente hardware pt. calculatoare. Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul.

www.quartzbg.ro

 

Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Comercializare tehnica de calcul, imprimante, consumabile, service imprimante, incarcari cartuse laser si cerneala, reconditionari cartuse pentru imprimante, instalari sisteme de supraveghere, retele.

Comercializare calculatoare; distributie cartele.

Productie de sisteme PC si service; service pentru copiatoare Canon si Minolta; service pentru imprimante Canon, HP, Epson; instalatii de sonorizare; retele de calculatoare si telefonie.

Firma cu capital integral privat romanesc, cu certificare ISO 9001 (TUV Cert), autorizatie pentru proiectare si intretinere sisteme de detectie incendiu.

Servicii internet si retele.

Comercializare calculatoare, retele, MAN, produse retelistica, administrare servere linux, web-hosting, e-mail, hosting, service consultanta.

Servicii de consultanta, design, instalare, intretinere hardware - software- retele; analiza si realizare programe informatice; realizare pagini web de prezentare a firmelor; vanzare produse IT.

Oferim consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, distribuirea si instalarea retelelor de calculatoare, distributia de sisteme de management si monitorizare flota auto prin GPS/GPRS.

Proiecteaza, instaleaza si intretine infrastructuri de transfer de date si voce. Punem la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente profesionale audio/vizuale.

Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul.

Leasing. Servicii de intermediere financiara. Tehnica de calcul. Calculatoare.

Software. Retele de calculatoare.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Service si reparatii pt. aparatura electronica. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare.

Calculatoare. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Tehnica de calcul.

Tehnica de calcul. Comert cu calculatoare. Servicii de serigrafie si tampografie. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante.

Comercializare electrocasnice en-detail. Tehnica de calcul. Telecomunicatii mobile.

Servicii si retele de telecomunicatii. Retele de calculatoare. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele.

Birotica. Tehnica de calcul.

Servicii informatice. Service, depanare, reparatii calculatoare. Tehnica de calcul. Software.

Retele de calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Hosting/gazduire pagini de internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Retele de calculatoare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructie si proiectare.

Servicii si retele de telecomunicatii. Service pt. echipamente electronice. Tehnica de calcul. Telecomunicatii mobile.

Retele de calculatoare. Constructie si proiectare de retele. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Sisteme de acces de personal si pontaj.

Tehnica de calcul.

Comert en-detail. Tehnica de calcul.

Distribuitori de echipamente IT din gama Refurbished, Renew, noi si second, din anul 2002.

Importator de monitoare TFT, calculatoare si servere, imprimante laser, laptopuri si notebook-uri, Dell, HP, IBM Lenovo, Fujitsu Siemens, 50.000 de produse pe stoc!

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web