Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Producator de tub flexibil din PVC (COPEX) si tub rigid pentru instalatii electrice.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de materiale plastice.

www.asproiect.ro

 

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tevi din PVC.

Producator de cablu si sarma. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Productie piese din material plastic pana la 200grame (cale distantier pt. geam termopan cu grosimile de 1mm, 2mm, 3mm, 5mm, capace plastic pt. stalp gard, doza aparataj, doza ramificatie rotunda.

www.cesiplast.aaz.ro

Conducte si accesorii din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Mortar preambalat.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Servicii de recuperare hartie uzata.

www.fitart.ro

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

www.fratelopetgrup.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice. Mobila pt. uz didactic.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice.

www.plastinvestsrl.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice. Transport rutier intern si international de marfa. Prelucrare de materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Productie/furnizare materiale plastice. Instalatii in constructii.

www.politub.ro

Constructii din lemn.

www.prismaprod.ro

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Materie prima pt. industria materialelor plastice.

Servicii de recuperare hartie uzata. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Constructii civile si industriale.

www.redivivus.ro

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Fabricarea placilor, foliilor, tuburilor, profilurilor din material plastic. produse prelucrate de polietilena (PEJD, PEID ) prin extrudare, injectie, suflare, confectionare si granulare.

www.somplast.com

Conducte si accesorii din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Aranjamente si amenajari interioare. Placi de teracota pt. sobe. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

www.teraplast.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Producem accesorii mobilier si orice produse cu matrita clientului pana la 150g.

Flacoane, PE, PP, PET, capace.

Flacoane: PP, PE, PET, capace.

Distributie de organe de asamblare si mase plastice.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Importator si producator de coroane, suporti de coroane din brad artificial, flori artficiale si accesorii, intr-o variata gama de forme si dimensiuni.

Colectarea si valorificarea deseurilor de masa plastica. Achizitionam macinatura polimeri, lichidari stoc granule, deseuri plastic.

Flacoane, recipienti, ambalaje din plastic, mase plastice, flacoane din plastic. Oferim o gama completa.

Fabricarea de produse din fibra de sticla (rezervoare apa, fose septice, elemente de caroserie pentru camioane, cazi de baie, barci, scaune pentru stadion, piscine).

Preforme si flacoane PET - productie.

Panificatie. Patiserie. Prelucrare de materiale plastice. Depozit de materiale plastice.

Import si export de bauturi.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Productie de materie prima pt. realizare lenjerie intima. Prelucrare de materiale plastice. Materiale promotionale.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Servicii de recuperare hartie uzata. Materie prima pt. industria materialelor plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Producator teflon si alte materiale non-aderente. Produse din cauciuc. Roti si role industriale. Role si echipamente pt. roli transportoare.

Productie/furnizare materiale plastice. Realizare piscine. Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de butoaie si recipienti de depozitare.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Furnizor de instrumentar medical. Materiale de uz medical (fase, tifon). Prelucrare de materiale plastice. Produse medicale si alimentare naturiste. Instalatii si echipamente. Tevi multistratificate.

Prelucrare de materiale plastice.

Servicii de reconditionare de autovehicule. Tuning auto si ornamente. Praguri, masti. Prelucrare de materiale plastice. Productie de firme si reclame din plastic. Suruburi, accesorii mici din plastic - productie.

Producator de jaluzele si rulouri. Marochinarie. Prelucrare de materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Prelucrare de materiale plastice. Furnizor de ambalaje. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Depozit de materiale plastice.

Furnizor de ambalaje. Productie/comercializare de benzi adezive. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Masini si utilaje pt. prelucrere materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Masini si echipamente din mase plastice. Matrite de injectie mase plastice. Producator de butoaie si recipienti de depozitare. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Izolatori hidro, termici si fonici. Prelucrare de materiale plastice.

Productie stiplex. Placi din policarbonat pt. constructii. Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Materiale publicitate.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web