Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Furnizor de ambalaje.

www.emadialine.ro

Furnizor de ambalaje. Tipografie. Flexo-tipografie. Etichete autocolante. Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena pt. industria alimentara.

www.progrande.ro

 

Servicii de recuperare hartie uzata. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Constructii civile si industriale.

www.redivivus.ro

Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn. Produse din lemn.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Producator de articole de papetarie. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie.

www.serviform.ro

Utilaje si materiale pt. industria hartiei.

Imprimerie tipografica. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Tipografie. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Comercializare produse de papetarie. Tiparire etichete de hartie.

www.impres.ro


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Oferim diferite sortimente de hartie: hartie ambalaj, hartie kraft, ambalaje din hartie si polietilena.

Producatori de clisee flexografice, cerneluri flexografice si stante pt ambalajele din carton.

Productie si comercializare tuburi din hartie si carton. Productie si comercializare ambalaje din carton ondulat.

Fabricam cutii clasice, autoformabile, lock-bottom, cu forme din cele mai diverse, din carton duplex, triplex, GC, destinate in special produselor farmaceutice, cosmetice, alimentare si textile.

Produce si comercializeaza o gama larga de pungi si sacose din hartie, de la cele mai simple pungi ecologice, produse automat pana la cele mai sofisticate sacose din hartie.

Furnizor de ambalaje. Benzi pt. legat ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Distributie de produse de unica folosinta.

Hartie si produse pe baza de celuloza. Producator in industria hartiei. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Carton si produse din carton.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Materiale promotionale. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Tipografie. Echipamente pt. tiparire prin serigrafiere. Flexo-tipografie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Productie de materie prima pt. realizare lenjerie intima. Prelucrare de materiale plastice. Materiale promotionale.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Articole sanitare din materiale feroase. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Comercializare de cadouri si suvenire. Ambalaje si echipamente pt. bijutieri.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Tipografie. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Activitati de prelucrare a sticlei - sablare. Prelucrare si finisare sticla.

Furnizor de ambalaje.

Articole de papetarie. Carton si produse din carton. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Productie de genti, serviete de piele. Birotica si papetarie.

Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Productie de plicuri si anvelope din hartie.

Furnizor de hartie si carton. Productie de hartie pt. uz medical, industrial.

Productie mobila. Carton si produse din carton. Transport de marfa in regim international. Import/export de hartie si carton. Transport rutier international.

Furnizor de ambalaje.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de ambalaje.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Prelucrare de materiale plastice. Furnizor de ambalaje. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Depozit de materiale plastice.

Furnizor de ambalaje. Productie/comercializare de benzi adezive. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Productie/furnizare materiale plastice.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de ambalaje.

Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Tipografie. Agentie full de publicitate. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Ambalaje si cofraje din lemn.

Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Birotica.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Producator de articole de papetarie.

Servicii de serigrafie si tampografie. Grafica si design manual pt. agenti economici. Import/export de hartie si carton.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Exploatare si industrializarea lemnului. Exportator de lemn. Prelucrare lemn. Hartie si produse pe baza de celuloza. Productie lemn.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Furnizor de hartie. Importator hartie pt. copiatoare.

Carton si produse din carton. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Producator in industria hartiei. Hartie si produse pe baza de celuloza. Import/export de hartie si carton.

Furnizor de ambalaje.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Mobilier de arta. Hotel.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web