Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Publicitate, sectiunea A.T.L. & Outdoor.

Productie de firme luminoase.

Atelier productie publicitara, inscriptionare, decorare, cutting, reclame luminoase, structuri metalice, serigrafie, gravare si decupare router, litere volumetrice, bannere publicitare, suporturi.

 

Producator de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Servicii in constructie. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri.

Productie publicitara. Firme luminoase. Litere volumetrice. Printuri.

Comercializam urmatoarea gama de produse: profile si tabla din aluminiu, policarbonat, glafuri interior si exterior precum si materiale pentru productia publicitara.

www.geplast.ro

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Relatii publice si Pitch.

www.kiron.ro

Artificii - prestator de servicii. Decoratiuni cu baloane.

www.pyro-technic.ro

Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Productie de firme luminoase. Aplicatii automatizate in industrie, linii de productie, proces tehnologic. Instrumente si echipamente electronice. Producator electronice. Achizitie de date pt.

www.sentron.ro


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Publicitate, sectiunea A.T.L. & Outdoor din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Suntem atat o agentie de publicitate cat si o firma de outdoor. Avem locatii panouri si mesh atat in Arad cat si in Timisoara.

Reclame luminoase si luminate, copertine, panouri, totemuri, personalizari de obiecte promotionale, bannere, meshuri, decorari diverse, standuri.

Printuri de mari dimensiuni, outdoor si indoor (banner, mesh, autocolant, steag; imprimari textil prin termotransfer; imprimari serigrafice pe orice tip de suport; gravura; decorari cu autocolant).

Productie reclama si advertising, inchirieri de locatii de publicitate, executie litere volumetrice, copertine, reclame luminoase, structuri metalice, totemuri, imprimari digitale, promotionale, mesh.

Imprimari outdoor si indoor, decor auto, vitrine, panotaj stradal, imprimari termotransfer, tipar digital, obiecte promotionale.

Societate comerciala infiintata la inceputul anului 2006 care se ocupa cu distributia de materiale publicitare pe raza municipiului si localitatilor din judetul Arad.

Agentie de productie publicitara. Productie produse pentru premiere/protocol: cupe, trofee, medalii, embleme, plachete, insigne. Imprimari digitale de mari dimensi indoor - outdoor.

Activeaza pe piata publicitatii outdoor din partea de sud-vest a Romaniei, detinand o retea de locatii publicitare: panouri tip billboard, tip backlit, mesh, unipol.

Agentie de publicitate relatii publice, organizare evenimente, productie firme luminoase in Cluj, agentie publicitate ATL, BTL, creatie si grafica publicitate, media, on line.

Libero Media - Creative media company.

Reclama pe mijloacele de transport. Reclama pe panouri stradale, backlituri. Reclama pe panouri si casete luminoase pe stilpi. Reclama pe proiecte speciale: prisme, cuburi, suporturi gonflabile.

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

Agentie imobiliara ful-service. Imprimerie pe suport textil.

Agentie de publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Materiale publicitate. Materiale promotionale. Furnizor ceasuri. Strategie de imagine.

Productie de firme luminoase. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie. Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Imprimerie personalizata pe autocolante.

Servicii de demolare constructii. Artificii - prestator de servicii.

Agentie full de publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Consultanta in domeniul proprietatii industriale, OSIM.

Productie de firme luminoase. Aparate si echipamente de afisaj luminos. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Productie de firme si reclame din plastic. Gravura artistica. Agentie de publicitate.

Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine.

Imprimerie pe suport textil.

Comercializare echipament sportiv. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web