Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Media, sectiunea Tiparituri Productie & Comert.

Agentie de publicitate, productie spoturi audio si video, redactare materiale publicitare, servicii informatice, lucrari de secretariat, traduceri limba franceza.

Producator de cutii caserate pt. incaltaminte, imbracaminte, cadouri, etc. Servicii de inchidere cutii cu ajutorul unor utilaje speciale. Ambalaj personalizat cu logoul firmei sau a marcii.

www.reancartonaj.ro

 

Editura.

Revista Art Deco Casa; harti comerciale; pliante, cataloage; vederi, carti postale.

Birou traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat, cursuri limba engleza pentru mediul de afaceri.

www.elvero.ro

Cu o experienta de peste 60 de ani, cu o dotare tehnica adecvata celor mai noi cerinte, putem sa va onoram rapid urmatoarele servicii: tiparire carti, reviste, pliante, calendare, etichete.

www.imprimeriadevest.ro

Executam la comanda: etichete, pliante, fluturasi, cataloage, reviste, mape de prezentare,carti de vizita, carti, formulare tipizate, etc. Tiparituri color pana la format 50x70 cm. Pret avantajos.

www.inprim.eu

Imprimate tipizate nefiscale.

Producator de felicitari tridimensionale decupate manual din carton tipografic color, personalizate la cerere. Realizez carti personalizate pentru copii in care ei impreuna cu prietenii sunt eroii.

Companie in plina expansiune, care ofera servicii tipografice si personalizari pe obiecte promotionale, la un nivel inalt de calitate si la preturi atractive.

www.orionis.ro

Tipografie.

Tipografie. Tipografie digitala.

Serigrafie si stampile.

www.tch.thnoprint.ro

Tipografie.

Tipariri si proiectari carti, reviste, pliante, postere. Imprimate si orice fel de edituri.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Media, sectiunea Tiparituri Productie & Comert din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Editare si tipar offset carti, reviste, ziare, albume, pliante, calendare, cataloage, imprimate, felicitari; cusut, brosat, capsat. O editura pentru sufletul tau!

Produse tipografice, pliante, cataloage, mape, notesuri personalizate, sacose de hartie, cutii de produse, afise pana la dimensiuni 118,5 x 175.

Compania noastra va ofera produse si servicii tipografice, productie publicitara, in concordanta cu imaginea si necesitatile companiei dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu tipar offset sau digital.

Producator de etichete, importator si distribuitor de imprimante termice si aplicatoare.

Servicii complete de tiparire, personalizare, anvelopare si expediere postala, respectand intocmai prevederile privind protectia informatiilor.

Asociatie pentru combaterea coruptiei, monitorizare legislativa, abuzuri si drepturile omului.

Parte componenta a grupului francez GPV Groupe. Producator de plicuri de orice format, personalizarea plicurilor.

Productie publicitara. Tipar. Printuri outdoor/indoor. Conceptie grafica/design. Conceptie si executie standuri expozitionale. Imprimare pe orice suport. Volumetrie.

Anunturi gratuite din toate domeniile: locuri de munca, imobiliare, inchirieri, auto-moto, prestari servicii, matrimoniale, masaje, stiri, RSS feeds si multe altele.

Tiparituri, tipar rotativ offset, tipar plan offset (reviste, pliante, cataloage, etc.). Servicii tipografice, pre-tipar, tipar, post-tipar. Tipoholding grup.

Asociere de firme partenere, reunite pentru a rezolva toate problemele de pre-press, tipar, finisari si logistica. Lucram in special pentru agentii de publicitate si edituri.

Producator si distribuitor de pungi de hartie personalizate. Producem diferite modele depungi si sacose de hartie din hartie Kraft, offset, dublucretata, infoliata, mata sau lucios.

Distribuitor de materiale pt. industria publicitara - materiale pt. print, materiale pt. cutter plotter, termotransfer si sublimare, display-ere si sisteme de afisare, placi, profile, folii.

Tipografie din Cluj-Napoca cu o experienta de peste 18 ani in tiparirea si finisarea de materiale de prezentare si orice fel de tiparituri personalizate pt. client: calendare, agende.

Tipografie.

Importator si distribuitor de echipamente si consumabile pt. productia de carduri marca Evolis, Polaroid, Datacard, Fargo, Zebra, servicii de imprimare carduri, solutii fidelizare clienti.

Invitatii nunta, publicitate, tipar digital, productie publicitara, web design, sondaje de opinie, marketing, studii de piata.

Precise Print & Design - tipografie, oferim servicii complete de productie la standarde ridicate. Pliante, mape, carti de vizita, tipizate, calendare, brosuri, laminari, stantari, preturi mici.

Productie publicitara. Bannere, gravura laser, gravura mecanica, tipar digital si offset, promotionale, inscriptionare textile, reproduceri tablouri, casete luminoase, colantari auto autorizate RAR.

Consumabile pt. tipografii.

Legatorie de carti.

Publicatii mass-media. Tiparituri.

Tipografie. Editura.

Editura. Publicatii mass-media.

Tipografie. Materiale promotionale. Servicii de creare carti de vizita.

Tipografie.

Tehnoredactare computerizata, DTP, filme tipografice.

Tipografie si servicii de editare.

Tipografie.

Editura.

Editura.

Servicii de traducere. Editura.

Tiparituri. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Editura. Difuzare si distributie de carte si articole papetarie.

Saune si accesorii pt. sauna.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web