Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Societatea noastra promoveaza cu succes sistemele moderne de instalatii REHAU pentru constructii civile si industriale. In momentul de fata suntem printre putinii care putem oferi solutii complete.

andramatic.webgarden.ro

 

Instalatii in constructii.

www.bartergrup.ro

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Constructii si arhitectura. Instalatii si echipamente.

www.conimpuls.ro

Constructii din fibra de sticla. Producator/furnizor de articole sanitare. Producator de fibre de sticla si alte produse.

Instalatii in constructii. Retele electrice de tensiune.

Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Retele electrice de tensiune. Servicii de iluminat public si privat. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Posturi electrice de transformare tensiune.

www.falmarom.ro

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii in constructie. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere. Automatizari. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Servicii de paza si protectie. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii in constructii.

Consultanta, proiectare si executie, reparatii si renovari, amenajari, finisaje si mobilier. Lucrari de instalatii si constructii pt. case, vile si apartamente, birouri.

Lucrari de instalatii termice, sanitare, climatizare, ventilatii. Comercializam materiale instalatii, radiatoare, centrale termice, tevi si fitinguri, obiecte sanitare.

www.reinstal.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie si proiectare de retele. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

www.teleconstructia.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Comert materiale constructii si instalatii, obiecte sanitare.

Instalatii termice, sanitare, climatizare, service centrale termice, amenajari interioare.

Proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje si echipamente pentru lucrari de constructie si intretinere a drumurilor, pentru constructii civile si industriale.

Importator si distribuitor de fitinguri si armaturi industriale din otel, fonta si otel inox. Robinete, flanse, coturi, reductii. Comert cu rulmenti.

Producator tevi corugate (riflate) din polietilena conform prEN13476 pentru canalizare, drenaj, subtraversari, podete. Diametre 200mm - 1000mm, rigiditati clase SN4 si SN8 (ISO9969).

Instalatii electrice de alimentare (retele si bransamente 0,4-20 Kv), utilizare (casnic si industrial), protectie (paratrasnet si prize de pamant) si automatizari (tablouri automate si programabile).

Evaluari, consultanta tehnica si proiectare in instalatii termice, sanitare si ventilatii.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Cai ferate. Instalatii in constructii. Proiectare de constructie cai ferate. Constructii/montaj cai ferate.

Montam saune, piscine, solarii in Iasi, Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani, Piatra Neamt.

Distribuitor autorizat pt. produsele Fibrex. Gama de produse cuprinde: cazi de baie acrilice, cabine de dus, sisteme de hidro & aeromasaj, piscine, minipiscine.

Importator si distribuitor echipamente tratarea apei potabile rezidentiale si industriale. Dedurizatoare, osmoze inverse, deferizatoare, denitrificatoare, filtre automate, sterilizatoare cu UV.

Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice.

Instalatii in constructii.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Instalatii in constructii.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Instalatii in constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale.

Investigatii defectoscopice. Instalatii si distributie de gaz metan. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Instalatii in constructii. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Constructii-montaj. Rafinarie petrol. Constructii.

Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Instalatii in constructii.

Infiintata in anul 2012, are ca domeniul de activitate lucrarile de instalatii in constructii. Realizam instalatii electrice, sanitare, termice si sisteme de securitate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web