Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Accesorii & Ata & Fermoare & Etichete.

Fabricarea de articole tricotate pe masini electronice si broderie industriala, inclusiv aplicatii laser si termoaplicatii. Sediu si in Republica Moldova.

www.ancarom.com

Productie de echipamente de protectie. Securitatea&sanatatea muncii. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Comercializare de echipamente de protectie. Salopete de lucru, halate, manusi.

www.bac-komplett.ro

 

Proiectare, executie broderie industriala, decupare gravura laser.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Salopete de lucru, halate, manusi. Imbracaminte de protectie. Comercializare de echipamente de protectie.

Productie de echipamente de protectie. Producator de incaltaminte de protectie/munca. Salopete de lucru, halate, manusi.

Producator de confectii textile diverse. Furnizor de ata si produse conexe.

Servicii de fabricare a articolelor tricotate din fibre tip lana sau tip bumbac dupa modelul clientului.

www.stiltex.ro

Producator de tesaturi din lana. Fire din lana. Tesaturi si fire din lana. Productie de materiale textile. Comercializare produse textile en-detail. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Productie de echipamente de protectie. Securitatea&sanatatea muncii. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Comercializare de echipamente de protectie. Salopete de lucru, halate, manusi.

www.trademare.ro


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Imbracaminte, sectiunea Accesorii & Ata & Fermoare & Etichete din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Productie, distributie articole mercerie, pasmanterie, accesorii textile, cordelina bannere, corzi alpinism, ata chirurgicala, panglici, benzi textile, elastic rotund, catarame.

Servicii de imprimare la cald a etichetelor textile de compozitie. Suportul este resina sub forma de benzi de latimi diferite. Rezistenta la spalare, calitate.

Productia si comercializarea de umerase din plastic si alte accesorii (saci de protectie, sigilii personalizate, pungi).

Comercializm si realizam pe comanda, dupa mostra, accesorii pentru confectii, pielarie, incaltaminte(ata, fermoare, elastic, dantele, catarame, nasturi, insertii, riveti, banda saten, tesaturi).

Distribuitor de accesorii textile (sireturi, nasturi, snururi, fermoare, snururi decorative, panglici), corzi si cordeline pentru alpinism utilitar si sportiv, la preturi avantajoase.

Comercializare accesorii pt. industria textila. Confectii textile.

Tesaturi textile. Goblenuri si tesaturi. Producator de tesaturi pt. mobila.

Imbracaminte. Confectii din piele. Magazin de ata si accesorii de cusut. Comercializare tesaturi.

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila. Exportator de articole tricotate. Masini si materie prima pt. industria textila.

Materie prima pt. industria textila.

Magazin de ata si accesorii de cusut.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web