Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
35 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto.

Comercializare de piese si accesori pentru masini, motociclete, scutere si atv-uri, accesorii tuning, jante, anvelope (inclusiv pentru autovehicule de mare tonaj), atv-uri, scutere.

www.cziauto.ro

Dealer autorizat marca Skoda. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

www.automotoinvest.ro

 

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Scoala de soferi.

Piese camioane si semiremorci import.

www.piese-camioane-import.ro

Comercializare de produse petroliere. Statie de carburant pt. autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Servicii de reconditionare de autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Caroserii auto. Servicii si produse pt. carosare autovehicule. Producator de autovehicule de transport in comun si autobuze.

www.dypety.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto.

Dealer autorizat marca Opel. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto.

Distribuitor autohton de autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Componente tren de rulare autoturisme. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Caroserii auto. Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

Transport rutier intern si international de marfa. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Service auto general. Toate marcile de masini. Dealer autorizat Daewoo. Comercializare autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Scoala de soferi.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de produse petroliere.

Statie de carburant pt. autovehicule. Comercializare de produse petroliere.

Servicii de transport local. Transport rutier intern de calatori. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Scoala de soferi.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto tren rulare include echilibrare si geometrie roti. Vulcanizare auto. Comercializare anvelope autoturisme.

www.roatanel.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de masini si utilaje agricole. Piese de schimb pt. utilaje agricole. Furnizare de utilaj terasier.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto tren rulare include echilibrare si geometrie roti. Spalatorie auto. Vulcanizare auto.

www.scorpioninternational.ro

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Producator de fibre de sticla si alte produse. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Izolatii termice a locuintelor. Termoizolatii si izolari sonore pt. autoturisme. Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto.

www.stilplast.ro

Site care ofera o gama larga de piese si componente auto, accesorii auto care provin din dezmembrari de autoturisme avariate sau scoase din circulatie.

www.piese-auto-dezmembrari.ro

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare.

www.tenaro.ro

Vinde din stoc si la comanda piese auto import din dezmembrari piese motor, motoare, elemente directie, casete directie, pompe servo, elemente transmisie.

www.dezmembrariautobacau.com

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Proiectarea, producerea si comercializarea de: piese si subansamble auto; piese schimb pentru material rulant; piese schimb utilaje petroliere.

Comert cu piese si accesorii pentru autovehicule. Oferim servicii atat locale cat si nationale!

Importator si distribuitor piese auto noi, tuning, second hand pentru Daewoo, Hyundai, import Korea.

Echipa de specialisti ce vin in intampinarea problemelor dvs. prin comercializarea de piese auto import, mai ales pentru vehicule de transport. Contactati-ne cu incredere.

Import motociclete noi si sh sistem de rate garantie, piese moto, consumabile si accesorii. Service moto Iasi. Honda, KTM, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW.

Piese auto import - Piese Dacia Logan. Cel mai bun raport calitate/pret. Disponibilitatea pieselor - maxim 24 h. Garantia pieselor. Promotii lunare.

MotorEst piese auto din dezmembrari va pune la dispozitie un stoc important de piese si componente auto rezultate din activitatea de dezmembrare a autovehiculelor de import.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Cherestea. Scule electrice. Reprezentanta comerciala.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web