Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi.

www.comnef.ro

Constructie de drumuri si poduri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii. Servicii de constructie.

 

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati. Produse din piatra de rau pt. constructii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii de meteorologie si hidrologie. Prognoze.

das.rowater.ro

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi. Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Marcaje rutiere.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Servicii agricole in vederea cresterii randamentului culturilor. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii in agricultura. Servicii de apa si canalizare.

Servicii de apa si canalizare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de epurare si tratare a apei. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

www.gironap.ro

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Mecanizare pt. constructii. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Betoane si agregate de balastiera. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport rutier intern si international de marfa. Proiectare poduri.

www.pacointernational.com

Constructie de drumuri si poduri. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Parapeti de protectie pt. drumuri si poduri.

Betoane si agregate de balastiera. Producator de materiale de constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Servicii in constructie. Constructie de drumuri si poduri.

www.rombet.ro

Proiectare poduri. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii si intretinere drumuri, poduri, cai ferate, avand agrementele necesare obtinute de la AFER.

www.sarmisbacau.ro

Inchiriaza si executa reparatii masini si utilaje pt. constructii. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Confectii diverse.

www.sut.ro

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Constructie de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Proiectare poduri.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Reparatii/intretinere drumuri si poduri. Pavaje. Marcaje rutiere. Terenuri de sport. Semnalizare rutiera. Distribuitor exclusiv mixtura RRD estul Romaniei si R. Moldova. Reparatii piste aeroport.

Constructii civile, drumuri si poduri.

Firma de renume in domeniul constructiilor rutiere. Calitate si durabilitate!

Realizarea de constructii civile, industriale, lucrari de reparatii capitale si intretinere.

Producator echipamente de semnalizare-delimitare lucrari constructie sau trafic rutier.

Constructii civile, drumuri, poduri, incinte.

Societate cu experienta in domeniile descrise mai sus, cu o retea extinsa de colaboratori in Germania si Anglia. Asiguram cazare si asistenta in Germania pe durata achizitionarii utilajelor.

Constructii de drumuri si terasamente, agregate de balastiera, utilaje de constructii.

Constructii civile si industriale. Drumuri si poduri. De la proiectare pana la executie la cheie. Instalatii in constructii, termo si hidroizolatii.

Reprezentant unic RO statii betoane, utilaje deszapezire, statii preparare reciclare asfalt, echipamente curatenie, statii sortare concasare, echipament stocare transport industria alimentara chimica.

Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Utilaje pt. materiale de constructii. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Produse din piatra de rau pt. constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructie de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport rutier intern de calatori. Transport rutier intern de marfa. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie de drumuri si poduri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Instalatii electrice si retele.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Cherestea.

Caramida pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare. Producator de materiale de constructii.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de materiale de constructii.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii cazane. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructie de drumuri si poduri.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii cazane. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera.

Constructie de drumuri si poduri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web