Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Internet & Isp & Webdesign.

Servicii de internet. Calculatoare. Tehnica de calcul. Hosting/gazduire pagini de internet.

Servicii de reincarcare cartuse imprimante. Servicii de internet. Retele de calculatoare.

 

Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Calculatoare. Servicii informatice. Retele de calculatoare. Software. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Servicii hardware si software.

Web marketing; portaluri intranet si internet; solutii e-commerce si e-learning; implementare de solutii open source; web design; web hosting; administrare servere Linux.

www.mediatrend.ro

Servicii de internet.

Servicii de internet.

Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Servicii de internet.

Solutii profesionale de conceptie grafica, webdesign si print pentru afacerea ta!

www.webgrafix.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Internet & Isp & Webdesign din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Servicii complete de propagare de identitate in domeniul informatic prin solutii si creatii de conceptie evolutiva cu persistenta prin rafinament si unicitate.

EB design, corporate brand image, public relations, publicity, print, graphic, flash design, software creation and development, advertising, webvertising.

La Acollade, idei si realizari ce definesc afaceri distincte sunt prezentate in contur autentic, analizate in context si dezvoltate de comun acord, sub forma de informatie convergenta.

Web design si redesign, aplicatii e.shop, upgradare si mentenata site-uri, identitate corporala companii.

Elemente de identitate de marca si companie (nume, sigla, logo); pagini de web (conceptie si executie website, administrare si actualizare, hosting, bannere pentru pagini web).

Servicii: site-uri web, proiectare sau redesenare, grafica PC, DTP, ambalaje de produs de la etichete la cutii, heraldica, prezentari multimedia pe cd, pachete vizuale corporative, productie audio.

Internet Service Provider (ISP/WISP) in Iasi - acces Internet prin radio, FTP si fibra optica. Servicii webdesign. Service PC si periferice.

Pagina De Un Milion De Lei este un concept nou de publicitate online. Platesti o singura data 1RON/pixel si beneficiezi de publicitate 5 ani.

Furnizor de servicii internet si retea locala in zonele Galata si Mircea cel Batran. Viteza de pana la 512 kbps pe net si 100 Mbps pe LAN. Acces la retea metropolitana nelimitat. Acces non-stop.

Webdesign and advertising company: dezvoltare web, cd multimedia, design grafic, creatie publicitara.

Divizia de design The Red Point ofera solutii coerente de la corporate identity pana la website-uri si prezentari new media.

Furnizeaza servicii complete pentru prezenta pe internet: web design si redesign de site-uri web, dezvoltare de aplicatii internet, design sigla, identitate vizuala, design de bannere.

Firma de webdesign cu sediul in Focsani ofera solutii de promovare si extindere pe internet: site-uri web profesioniste, mag. virtuale, portaluri web, CD-uri de prezentare.

Va propunem consiliere profesionala pentru continutul si designul proiectelor dumneavoastra online. Alaturi de noi, veti avea parte de servicii web design, print design, logo design, branding.

Web design, identitate vizuala, hosting, optimizare web.

Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Retele de calculatoare. Sisteme informationale. Tehnica de calcul. Calculatoare.

Sisteme de receptie prin satelit. Comert cu calculatoare. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Servicii de internet. Furnizor de antene parabolice pt. receptionare semnal TV.

Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Servicii de infiintare de persoane juridice. Registrul Comertului. Consultanta in afaceri. Agentie de publicitate. Pensiune turistica.

Servicii de internet. Calculatoare. Furnizor de calculatoare second-hand. Service, depanare, reparatii calculatoare. Hosting/gazduire pagini de internet.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Servicii de internet. Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software si solutii informatice personalizate.

Calculatoare. Servicii de internet.

Tehnica de calcul. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Servicii de internet. Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Servicii de internet.

Servicii de internet.

Servicii de internet.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet.

Servicii de furnizare semnal TV prin cablu. Servicii de internet.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web