Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje.

Pungi alimentare pe rola. Sacose maieu si banana. Pahare si farfurii plastic si carton. Tavite carton, cutii tort, cutii pizza. Caserole plastic, aluminiu si polistiren. Ambalaje pt.catering si HoReCa.

Comert en-gros. Capse, dopuri, imbuteliere mecanica. Distribuitor exclusiv de bauturi. Preforme si flacoane PET - productie.

 

Accesorii pt. industria alimentara.

Panificatie. Transport de mic tonaj intern si international. Transport rutier intern si international de marfa. Furnizor linii de panificatie si utilaje.

Tipografia Polipress este producator de ambalaje de carton, etichete produs.

www.polipress.ro

Producator echipamente din inox pentru industria alimentara, capcane insecte.

www.sudometal.com


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Oferim o gama larga de masini si utilaje de constructii: nacele autoridicatoare pentru lucru la inaltime suspendate, tractabile, stivuitoare, macarale, echipamente de legare/asigurare sarcina electrica.

Echipamente HoReCa. Bucatarii profesionale; spalatorii industriale; spatii si vitrine refrigerate; linii self-service; baruri profesionale.

Producem si comercializam pliculete zahar personalizate.

Distribuitor de adezivi industriali, materiale pentru ambalat (banda adeziva, folie cu bule, folie protectie, folii stretch, folie termocontractibila), utilaje si masini pentru ambalare.

Reprezentant unic RO statii betoane, utilaje deszapezire, statii preparare reciclare asfalt, echipamente curatenie, statii sortare concasare, echipament stocare transport industria alimentara chimica.

Dotari complete supermarket. Centrale frigorifice. Camere si depozite frigorifice. Tunele de congelare rapida. Depozite pastrare fructe in atmosfera controlata. Ventilatie si climatizare. Service.

Folie stretch, folie shrink din PVC si poliolefina, folie din polietilena, panda PP si PET, banda adeziva, cutii din carton, folie de ambalat cu bule, saci din polietilena, saci de rafie.

Produce si imprima o gama larga de ambalaje gofrate, de unica folosinta, ecologice, destinate comertului de produse alimentare. Cutiile sunt personalizate cu una sau mai multe culori.

Firma nou infiintata dar care beneficiaza de experienta de mai bine de 10 ani in domeniul ambalajelor a actionariatului.

Import de masini si utilaje pt. agricultura. Comercializare de masini si utilaje agricole. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Furnizor de ambalaje.

Utilaje pt. industria alimentara.

Utilaje pt. morarit. Utilaje si dotari pt. brutarii. Cuptoare paine.

Echipamente si utilaje pt. alimentatie. Utilaje pt. industria carnii.

Echipamente si utilaje pt. alimentatie. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara.

Prese pt. uleiuri vegetale. Producator de nutret si furaj pt. industria zootehnica.

Furnizare produse alimentare.

Utilaje pt. industria alimentara. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Utilaje pt. industria alimentara. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Comert cu materiale de constructie.

Furnizam ambalaje complexe, sacose personalizate din polietilena, hartie si carton, benzi adezive tip scotch personalizate, etichete autocolante in rola, folii si pungi din bopp si polietilena.

Distributie ambalaje de hartie si carton, sacose si pungi de plastic pentru cofetarii, patiserii, brutarii, farmacii, marketuri.

Site destinat pentru vanzarea de utilaje agricole, lemne de constructii, rulmenti, semeringuri si motocoase. Ofera cele mai bune servicii si produse la cele mai bune preturi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web