Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Arges, in domeniul Sanatate, sectiunea Consumabile.

Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Sanatate, sectiunea Consumabile din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Import si distributie de ace pentru acupunctura si alte materiale conexe acupuncturii: moxa, pioneze, mulaje, planse.

Import si distributie produse parafarmaceutice si consumabile medicale. Cautam distribuitori in toata tara.

 

Importator echipamente de lucru (unica folosinta, tesaturi, echip de protectie, protectia ochilor a fetei, a mainilor). Produsele sunt de calitate f. buna.

Productie material moale (tifon), comprese pliate sterile si nesterile, fesi tifon.

Prioritatea noastra este sa accesam piata de consum a uniformelor medicale impunand un nou standard al calitatii produselor. Modelele variate vin intr-o intreaga gama de culori si masuri.

Importator si distribuitor de consumabile medicale.

Distributie consumabile medicale si de laborator si a produselor parafarmaceutice.

Salonul de infrumusetare corporala Lady Butterfly ofera tratamente de slabire, remodelare corporala, tratamente anticelulitice, antivergeturi, lifting facial nechirurgical, sauna uscata, impachetari.

Importator de consumabile medicale (manusi examinare latex, manusi chirurgicale, lame de bisturiu, fire de sutura, seringi, sonde foley, branule, perfuzoare, transfuzoare, sistem recoltare sange).

Furnizor de reactivi - biochimie, ELISA, latex, coagulare, grupe, rapide, stripuri urina; consumabile - recoltoare vidate; servicii - control intern & extern al calitatii, analize la distanta.

Aparatura de laborator si analize. Reactivi si consumabile pt. laborator. Furnizare. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator.

Producator de absorbante pentru copii, adulti si femei. Spatii de cazare. Servicii de constructii si intretinere.

Importator produse medicale, seringi, fesi, comprese, leucoplast, plasturi prim ajutor, truse perfuzie, alcool, vata.

Importatori de articole de unica folosinta (manusi examinare, role cearceaf hartie, masti, botosi, cotiere, sorturi). Producatori de uniforme de lucru. Produsele noastre sunt marca Missena.

Magazin metalo-chimice. Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun). Comercializare de cadouri si suvenire.

Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun).

Reactivi si consumabile pt. laborator. Aparatura de laborator si analize.

Importator de aparatura medicala si echipamente. Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Aparatura de laborator si analize. Reactivi si consumabile pt. laborator. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Reprezentanta comerciala.

Centru medical de diagnostic si tratament. Produse si aplicatii tehnico-medicale.

Materiale de uz medical (fase, tifon).

Reactivi si consumabile pt. laborator. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Produse tehnico-sanitare. Comercializare en-detail de produse chimice.

Magazin metalo-chimice. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie.

Reactivi si consumabile pt. laborator. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Materiale de uz medical (fase, tifon).

Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

Import/export de centrale termice. Produse tehnico-sanitare.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Importator de aparatura medicala si echipamente. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Service si reparatii de aparatura medicala si echipamente.

Produse si aplicatii tehnico-medicale. Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Materiale, instrumentar, echipamente, dotari stomatologie. Importator de aparatura medicala si echipamente.

Importator de produse parafarmaceutice. Depozit de produse pt. farmacii. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Depozit de medicamente umane. Materiale de uz medical (fase, tifon). Import/export de produse farmaceutice de uz uman. Comercializare produse farmaceutice.

Aparatura de laborator si analize. Reactivi si consumabile pt. laborator. Servicii de testari metale - rezistenta la rupere, coroziune. Laborator. Turnatorie metale. Securitatea&sanatatea muncii. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Chimie. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Reactivi si consumabile pt. laborator. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Produse si aplicatii tehnico-medicale. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Reactivi si consumabile pt. laborator.

Reprezentanta comerciala. Importator pt. produse de toaleta si galanterie. Detergenti pt. uz casnic. Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

Produse medicale si alimentare naturiste.

Import/export de produse chimice. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Reactivi si consumabile pt. laborator. Furnizor de materii prime pt. industria chimica.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Produse si aplicatii tehnico-medicale.

Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele. Proiectare in telecomunicatii. Aranjamente si amenajari interioare. Produse tehnico-sanitare. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Echipamente pt. telecomunicatii.

Importator de aparatura medicala si echipamente. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Service si reparatii de aparatura medicala si echipamente.

Comercializare de cadouri si suvenire. Comercializare produse de papetarie. Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun). Materiale promotionale.

Importator consumabile medicale, botosei unica folosinta, bonete, masti examinare, protectie, manusi latex, litril vinil, halate unica folosinta, dezinfectanti, consumabile hartie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web