Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Gaz Metan.

Instalatii de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si utilaje hidraulice.

www.generalfluid.ro


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Gaz Metan din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Proiectare instalatii.

Unic reprezentant in Romania al produselor AGRU-Austria si ASAHI-Japonia.

 

Oferim urmatoarele servicii: instalatii utilizare gaze naturale; instalatii termice; instalatii sanitare.

Executam, proiectam instalatii de utilizare gaze naturale atat la curte cat si la bloc. Firma autorizata ANRE care lucreaza cu operatorii licentiati Distrigaz, Gaz Sud, Covi Construct, Petrom.

Instalatii gaze naturale - proiectare si executie - autorizat ANRE. Executie instalatii termice autorizat ISCIR. Echipa cu experienta, solicitudinea si profesionalism.

Firma agrementata in domeniul gazelor ANRE: proiecteaza si executa instalatii de utilitati. Verificari, revizii si puneri in functie a instalatiilor care au fost suspendate (case/blocuri).

Firma instalatii gaze, sanitare si termice autorizata Distrigaz, ANRSC si ANRE pt. proiectare si executie instalatii.

Proiectare si executie instalatii gaze naturale, verificari periodice, detectoare gaz, instalatii termice, inlocuiri conducte apa calda/apa rece, subsol si scurgere menajera si pluviala.

Proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale, industriale si casnice. Verificari si revizii periodice la instalatii de gaze. Instalare sisteme de detectare gaze.

Reparatii/service masini de gatit. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Prelucrare lemn. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Morarit si panificatie. Producator de faina din porumb. Malai. Cherestea.

Reparatii/service masini de gatit. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii/service masini de gatit. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Instalatii si distributie de gaz metan.

Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

Constructii-montaj. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii si distributie de gaz metan.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web