Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Servicii de apa si canalizare. Constructie civila.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

 

Inchiriem miniescavatoare 1.5; 3; 6t, sapator de sant cu lant (elinda), miniincarcator frontal specializata in executia de sapaturi pt. retele apa, gaz, fibra optica, fundatii, terasamente.

Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Constructie de drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Consultanta si proiectare in domeniul silvic. Ecologie.

www.conizromarg.ro

Intretinere si reparatii cai ferate. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Proiectare poduri. Servicii de protectia mediului.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale. Constructie de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii-montaj. Servicii de apa si canalizare.

www.hidroconstructia.com

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale.

Instalatii exterioare pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale.

www.simarc.ro

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

www.stelmarcom.ro


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Compania executa: reabilitari de drumuri si linii de tramvai; montare borduri si refaceri de trotuare; reabilitari de parcuri; constructii incinte industriale; hidroizolatii la cladiri.

Constructii, intretinere si reparatii drumuri, poduri, cai de acces, podete, platforme betonate si pavaje. Consultanta si proiectare in domeniu. Asistenta tehnica.

Infiintat inca din anul 2003. Constructiile de drumuri, vanzarile si transportul de agregate, tamplaria PVC si confectiile de echipamente de protectie sunt doar o parte din serviciile oferite.

Executam lucrari de drumuri, terasamente, platforme, edilitare, turnari de asfalt, canalizari, pavaj, constructii civile, instalatii sanitare, alimentari cu apa, inchirieri utilaje pentru constructii.

Infiintata in anul 2005, are ca obiect principal de activitate demolari, terasamente, retele de apa si canal, excavatii terasiere si miniere si este atestata ANRM si AFE.

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Studii geotehnice. Expertizare tehnica. Consultanta si inginerie. Laborator (GTF,MD,D) pt. drumuri, CF, poduri si constr. civile si industriale. Subtraversari foraj orizontal dirijat. Prefabricate.

Constructii drumuri si poduri.

Avem o gama de produse de prima calitate pe care le oferim spre inchiriere. Experienta internationala de peste 10 ani garanteaza profesionalismul nostru. Detinem automacarale de pana la 500 tone.

Executam drumuri si retele de apa, canal.

Produse din zgura. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizare de materiale de constructii. Boltari pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Intretinere si reparatii cai ferate.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Transport cu cisterne de produse petroliere.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Utilaje pt. constructii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri.

Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Instalatii exterioare pt. constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Calculatoare. Cantare si echipamente de precizie.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Aparate si echipamente de afisaj luminos. Echipamente pentru iluminat stradal. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Productie de firme luminoase. Imprimerie personalizata pe autocolante. Imprimerie pe suport textil. Servicii de serigrafie si tampografie.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Servicii de consultanta in constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii edilitare si anexe.

Furnizare de materiale de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si echpamente pt. vopsire auto. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Masini-unelte. Reprezentanta comerciala.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Marcare drumuri.

Producator de confectii textile diverse. Produse din piatra de rau pt. constructii. Salopete de lucru, halate, manusi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web