Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme.

Instalatii de incalzire locuinte. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

www.geoart.ro

Investiti doar o data, beneficiati pentru totdeauna! Studii de fezabilitate si proiectare sisteme de energie regenerabila. Comercializare: panouri solare incalzire apa, fotovoltaice.

www.e-solare.ro

 

Importator sisteme solare pt.: apa calda menajera; iluminat (indoor&outdoor); obtinerea de energie electrica. Electronice Japonia. Consultanta import/export Japonia, Israel, SUA si Spania.

www.solarprim.ro

Instalatii de incalzire locuinte.


Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Executam lucrari de instalatii electrice pentru constructii civile si industriale si distribuie sisteme electrice Nexans-Norvegia de incalzire in pardoseala.

Reprezentanta companiei "Christine Prantl" in Romania. Principal domeniu de activitate este distributia si instalarea sistemului de incalzire prin plinta de tip Best Boa.

Oferim servicii de transport marfa pe tot cuprinsul tarii cu Mitshubishi Canter-2006: - izoterma dotata cu termoking - masa totala 7.5to - masa utila 3.250 kg.

Societate privata specializata in instalatii de climatizare, ventilatie si incalzire. Proiectare, montaj, comercializare echipamente pentru sisteme termice, climatizare si ventilatie.

Productie si montaj sisteme de tubulatura rectangulara si circulara din tabla zincata, inox, aluminiu, pt. ventilatie, climatizare, aer conditionat, cosuri de fum, izolatii termice si antifonice.

Societate autorizata Distrigaz executa instalatii de gaze naturale, instalatii de incalzire centrala, instalatii sanitare, montaj de aragaze si obiecte sanitare, contoare pasante pt. instalatii de gaz.

Instalatii gaze naturale - proiectare si executie - autorizat ANRE. Executie instalatii termice autorizat ISCIR. Echipa cu experienta, solicitudinea si profesionalism.

Filiala in Romania a companiei Herz Armaturen Ges.m.b.H Austria, comercializeaza o gama completa de robinete si armaturi pt. instalatii de incalzire si fitinguri. Garantie 5 ani pt. toate produsele.

Sisteme pentru purificarea aerului si eliminarea fumului de tigara, sisteme ecologice de racire industriala, cabine pentru fumat, perdele de aer, dezumidificatoare, ventilatie in bucatarii.

Gaze naturale: proiectare, executie: separare (pentru instalatii gaze apartamente); renominalizarea consumatorilor; instalatii interioare; bransamente.

Experienta vasta in domeniul instalatiilor hidraulice, pneumatice, termice, sanitare si ungere pt. utilaje complexe. Oferim servicii de calitate.

Furnizor pompe. Boilere pt. incalzire apa.

Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Instalatii de incalzire locuinte. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Instalatii de incalzire electrice. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond.

Medicina si medicatie naturista.

Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Aparatura de laborator si analize. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instalatii de incalzire locuinte.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Instalatii de incalzire si climatizare. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal. Robinete, garnituri, supape. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Radiatoare si convectoare. Arzatoare pentru echipamente.

Echipamente si materiale de protectia muncii. Confectii si profile din aluminiu. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Hidrofoare. Instalatii de climatizare. Instalatii de incalzire centrala. Furnizor pompe. Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

Servicii de furnizare a energiei electrice. Echipamente si aparatura electrica. Servicii de conservare a energiei electrice. Consultanta in domeniul energetic.

Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii de incalzire locuinte. Boilere pt. incalzire apa. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/servicii.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele.

Cazane si recipieni din metal. Scule electrice. Echipamente pt. realizare canalizari. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Protectia mediului. Usi anti-incendiu. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de incalzire locuinte.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare electrocasnice en-detail. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Echipamente electrice de incalzire centrala. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii de incalzire locuinte. Realizare piscine.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Instalatii de incalzire si climatizare. Import/export de centrale termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Combustibili solizi.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii electrice si automatizari.

Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Sisteme informationale.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web