Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Service & Proiectare & Cercetare.

Constructie si proiectare de retele. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii.

www.ngcomm.ro


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Service & Proiectare & Cercetare din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Consultanta IT; servicii de mentenanta pentru sisteme de calcul/periferice; suport tehnic software; proiectare/dezvoltare de aplicatii software; administrare retele/monitorizare servere; training.

Sisteme de securitate, supraveghere video, cablare structurata, calculatoare, camere video, control acces, telefonie, servere, securizare web, VPN, mail, alarme, proiectare, curenti slabi, CCTV, net.

 

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Servicii de transmisii de date radio. Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele. Servicii de internet. Retele de calculatoare. Telefonie prin calculator. Reprezentanta comerciala.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie civila. Retele electrice de tensiune. Constructie si proiectare de retele. Telecomunicatii mobile.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video.

Service si reparatii pt. aparatura electronica. Service si reparatii in domeniul electrotehnic. Becuri, iluminat stradal si particular.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Retele de calculatoare. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii si retele de telecomunicatii. Cercetare in telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Reprezentanta comerciala.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Retele de calculatoare. Servicii de internet. Echipamente pt. telecomunicatii. Comunicatii.

Service si reparatii pt. aparatura electronica. Service pt. echipamente electronice. Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Telecomunicatii mobile. Service/intretinere echipamente de comunicatii. Servicii de telefonie nationala. Service si reparatii de telefoane mobile.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Servicii de transmisii de date radio. Comunicatii. Servicii si retele de telecomunicatii. Service/intretinere echipamente de comunicatii. Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Calculatoare. Constructie si proiectare de retele.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Vopsitorie. Service si reparatii pt. aparatura electronica. Reparatii ceasornicarie.

Service pt. echipamente electronice. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video. Transport rutier intern si international de marfa.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele.

Servicii de furnizare semnal TV prin cablu. Constructie si proiectare de retele.

Servicii si retele de telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Constructie si proiectare de retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Constructie si proiectare de retele.

Proiectare in telecomunicatii. Software. Software si solutii informatice personalizate. Comunicatii. Servicii de internet. Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii informatice. Cercetare stiintifica, proiectare.

Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele. Proiectare in telecomunicatii. Aranjamente si amenajari interioare. Produse tehnico-sanitare. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Echipamente pt. telecomunicatii.

Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Constructie si proiectare de retele. Telecomunicatii mobile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web