Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Producerea materiilor prime prin reciclarea deseurilor din material plastic. Fabricam LDPE si HDPE natur si color.

Transportator international de marfa. Productie/furnizare materiale plastice. Import/export de produse chimice. Transport de marfa in regim international. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

 

Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare prin injectie a materialelor plastice. Executie de matrite pentru injectie.

www.deltainvest.ro

Productie/furnizare materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Cofetarie si patiserie. Laboratoare de cofetarie si patiserie.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Transport rutier intern de marfa.

www.mgselfplast.ro

Caroserii auto. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Accesorii auto realizate din fibra de sticla. Materiale compozite pt. utilizari industriale.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Depozit de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Comercializare produse de papetarie.

www.prointermed.ro

Prelucrare de materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Comert cu materiale de constructie.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Firma producatoare de folii si ambalaje din folie polietilena LDPE/HDPE si BOPP. Executam la comanda, pe dimensiuni cerute de client: folie protectie solar natur sau UV, folie shrink, saci, pungi.

www.todyplast.bizoo.ro


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Societatea are 2 sectii: o sectie de mase plastice (perii, cani, castroane, dopuri, umerase, dibluri) prin injectie si una de confectii industriale (portmantouri personalizate, steaguri, huse auto).

Recuperarea si reciclarea deseurilor din material plastic cum ar fi: PP, PE, PS, ABS, POM, PMMA, PA, PET. Mori profesionale cu sisteme de ventilare si racire al granulelor.

Injectie mase plastice. In anumite conditii prelucrare matrite.

Productie mase plastice, saci menaj, pungi menaj, folie strech, folie aluminiu. Distributie pe intreg teritoriul Romaniei.

Gama completa de bureti casa, bureti, bureti auto, lavete, bureti fibra, spirale metalice, fibra abraziva, lavete celuloza, tampoane abrazive, bureti baie, bureti corp, accesorii baie.

Unic reprezentant in Romania al produselor AGRU-Austria si ASAHI-Japonia.

Paza/protectia bunurilor/valorilor si a persoanelor, transportul de valori, garda de corp, monitorizarea si interventia, asigurata cu masini de teren rapide.

Firma noastra produce si vinde polietilena si polipropilena regranulata, reciclata, diferite culori pentru injectie tip HDPE084 si suflare bidoane tip LDPE002.

Firma noastra cu sediul in Lupeni si fabrica producatoare cu adresa in str. Vascozei Nr. 1, va ofera o intreaga gama si sortimente de materiale de constructii pentru casa ta, tip lambriuri de exterior.

Colectare-reciclare. Valorificare.

Companie specializata in colectarea, reciclarea si valorificarea deseurilor din mase plastice.

Productie mase plastice prin injectie. Dimensiuni, culori si texturi diferite din toate categoriile de produse. Dispunem de cele mai performante utilaje cu capacitati intre 50T si 800T.

Prelucrare mase plastice prin procedeul de injectie in scopul obtinerii de repere si produse destinate diverselor domenii. Specializata in productia de tuburi din PP pentru role hartie case marcat.

Import si distributie materiale pentru productia publicitara si constructii. Stiplex, PVC, dibond, profile aluminiu.

Achizitioneaza deseuri provenite din mase plastice si hartie! Consultanta pe care o ofera firma noastra este gratuita! Va multumim!

Productie de componente auto si non auto realizate prin injectie mase plastice si asamblare.

Echipamente lipire si taiere cu unde ultrasonice piese plastic si textile, aparatura laborator mase plastice, prese hidraulice laborator, masini, utilaje si linii extrudare profile, tevi, placi.

Prelucrare de materiale plastice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Prelucrare de materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Prelucrare de materiale plastice. Conducte si accesorii din materiale plastice. Furtunuri cauciuc si PVC. Productie cauciuc.

Productie/furnizare materiale plastice. Furnizare de materiale de constructii.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice.

Tiparituri. Productie calendare. Productie felicitari, carti de vizita. Materiale promotionale.

Prelucrare de materiale plastice. Furnizor de containere.

Productie/furnizare materiale plastice.

Folie de auminiu pt. ambalare si industria alimentara. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Produse chimice anticorosive. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Etansare pt. pompe si armaturi industriale. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati. Servicii de epurare si tratare a apei.

Prelucrare de materiale plastice.

Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Conducte si accesorii din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Preforme si flacoane PET - productie. Prelucrare de metale.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Inlocuitori din piele. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Produse din mase plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Furtunuri cauciuc si PVC. Izolatori si materiale izolante. Marochinarie. Productie cauciuc. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Productie/furnizare materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web